Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje wymiary są dobre? Czy powinnam schudnąć?

Polecane posty

Gość gość
11:19 No jestem szczupła, ale mam kobiecą figurę, bynajmniej 12-letniej dziewczynki. Są piersi, jest tyłek i wcięcie w talii. Mam 21 lat, a ludzie dają mi 15.

Gość Jeden jedyny tutaj
Nie bierz oczywiście moich uwag bo to moje zdanie ale uważam że jesteś za chuda, z pewnością widać ci kości :o Mając taki wzrost i te wymiary nosisz pewnie XXS (jak nie mniejszy) czyli jesteś chuda, szczupła jest S, normalna M, a delikatnie puszysta L oczywiście mówimy o wzroście 155-160cm

Gość gość
Tak, noszę xxs, po prostu jestem drobna, ale nie widać mi pojedynczych żeber, nie wyglądam jak trup. Mam odpowiednią wagę do swoich 80 cm w biodrach.

Gość gość
12:16 No i mam 157 cm wzrostu.

Gość Jeden jedyny tutaj
Już sam fakt że ważysz jedynie 42kg świadczy o niedowadze, jesteś za chuda.

Gość gość
gość dziś NIE POSRAŁAŚ się z oburzenia jeszcze? wiem że to tabela idealnych wymiarów ,dlatego wysłałam ją autorce, bo to chyba ona ma obsesję na punkcie swoich wymiarów a nie ja ;-) a dla twojej informacji takie są właśnie różnice, 4 cm to jeden rozmiar...więc 10 cm to jak między 36 a 40 ,to jes jednak inna sylwetka ;-)

Gość gość
gość dziś To chyba Ty mnie nie zrozumiałaś, chodzi o to że 4cm świadczą o tym czy jesteś szczupłej czy mocnej budowy, a o tym świadczy ogólny rozmiar (fakt że na przykład nosi się L przy 160cm, XL przy 170cm Dlatego uważam że to durenstwo którego nie powinno sie brać pod uwagę, u zwykłych ludzi olewajacych takie coś nic nie wniesie, zobaczą tylko z ciekawości, a osoby które mają spaczony obraz samego siebie mogą się załamać i doprowadzi to do anoreksji, bulimii, bo będą dążyć do tego ideału a potem do swojego "ideału" Teraz rozumiesz?

Gość gość
12:55 jezzuu, a gdzie ja napisałam,że ona ma to brać na poważnie? to chyba ty nie umiesz czytać tego co naisali tam na stronce, by podejść do tego na luzie , obok linku puściłam autorce oczko a ty napisałaś pouczający elaborat,może tak zluzuj swoje majty?

Gość gość
12:58 i nie pisz bzdur bo nie ponoszę odpowiedzialności za osoby ze spaczonym obrazem samego siebie, z zaburzeniami odżywiania.

Gość gość
Autorko te 36 to musi być mocno naciągane (albo naciągnięte). Mam podobne wymiary i również jak poprzedniczka noszę 38-40. Mając ponad 90 cm w biodrach trudno się wbijać w 36

Gość gość
*12:55

Gość gość
Wymiary całkiem spoko tylko malutka jesteś, ale na pocieszenie dużo pięknych kobiet miało niewiele wzrostu ;) Polki mają problem z tym co stanowi atut kobiet w innych częściach Europy czy jeszcze dalej;) Duża różnica w cm między talią a biodrami, odstający tyłeczek i duże piersi są seksi i tyle w temacie :)

Gość gość
Ja lubię wysokie ;)

Gość gość
Jeden jedyny tutaj. Tak, mam niedowagę, mam szybką przemianę materii, taka już moja natura, jestem z tym pogodzona, a nawet Cieszę się że nie muszę patrzeć na kalorie i trzymać się jakiejś diety żeby tylko nie przytyć.

Gość gość
Tu autorka Nie wiem jaką mam figurę. Może jednak powinnam trochę schudnąć, przejdę na dietę ograniczę węglowodany, zacznę jeść jeszcze więcej owoców i warzyw. X Noszę 36 bez problemu, w talii czy w pasie często spodnie są za duże

Gość gość
Nie wiem czy normalny, wysokie są zwyczajnie efektowniejsze i jako wysoki nie lubię prowadzić dziecka za rączkę :D

Gość gość
Tu autorka Na wzrost niestety nic nie poradzę, nie stać mnie na operację wydłużenia nóg.

Gość gość
I dobrze ludzie muszą być różni, wtedy jest ciekawie ;)

Gość mała Mi hihihi
Tak, jestem trochę po/je/bana i mam czasami rozdwojenia jaźni, ale to nie znaczy, że nie mogę sobie sama ze sobą porozmawiać?

Gość mała Mi hihihi
mała Mi hihihi wczoraj Słuchaj debilu, każdy zauważy że się podszywasz, z resztą można zauważyć że już nie pod jedną osobę się podszywales. Tak to jest jak nie ma się własnego życia, jesteś zdziwaczały więc nikt nie chcę cię znać więc żeby chociaż na chwilę poczuć się waznym, poczuć czyjeś zainteresowanie to podszywasz sie. Nawet trochę mi cię żal bo zgnijesz w samotnośc****ewnie nawet nikt nie zauważy że umarłeś, dowiedzą się sąsiedzi dopiero gdy poczują smród wydobywający się z domu

Gość mała Mi hihihi
Znowu mi coś odje/bało! Już sama siebie nie ogarniam. Jestem żałosna :(