Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci, dlaczego zdradzacie ?

Polecane posty

Gość gość

nie obchodzi was to, że wasza kobieta będzie cierpiała?

Gość szry
kobiety, dlaczego zdradzacie? nie obchodzi was to, ze wasz facet bedzie cierpial?

Gość gość
faceci/kobiety*

Gość gość
Moja żono dlaczego zdradzalas ????

Gość gość
Żona przed chwilą odmówiła seksu, jest zmeczona - dlatego

Gość gość
Moja też rżnie się na boku,ale to taki charakter, wyssala to z mlekiem mamusi,bo mamusia też uprawiala ostro te sporty.

Gość gość
gość dziś Żona przed chwilą odmówiła seksu, jest zmeczona - dlatego gość x bo musi zapier..lac w pracy i w domu, a ty tylko lezysz i pierdzisz czekajac az poda ci pod ryj zarcie i posprzata po tobie, i tak tego nie zrozumiesz bo jestes pasozytem jak kazdy facet🖐️

Gość gość
faceci nie cierpia, bo nie maja zadnych uczuc cierpia tylko kobiety, bo sa uczuciowe i emocjonalne

Gość gość
Do 17-44 zarabiam 12-13 tysięcy

Gość gość
kobiety nie cierpia, one tylko robia z siebie ofiary, nie maja ani sumienia, ani honoru, a uczucia znaja jedynie opisowo z literatury i filmow, tylko dlatego zawsze na meskich graja, podle, dwulicowe, falszywe na poziomie genetycznym podistoty gość dziś to niech skonczy wystawiac d**e pod latarnia, tez mi praca, a juz nie p*****l co to sie w domu nie robi, chyba ze w palacu prezydenckim za jedyna sprzataczke by z********a, hedonistyczna snobko z przerosnietym ego i brakiem empatii, jedynie wy potraficie zerowac na innych ludziach(przez rozwody, alimenty, szantaze). Co pewnie i tak nie dotrze do takiej socjalno-psychicznej kaleki jak ty

Gość gość
faceci zdradzają bo mają nienormalne żony jak żona nie wypełnia obowiązków to facet zdradza a nienormalna żona póżniej się dziwi dlaczego mnie zdradził .Zdradził bo dopuściłaś do tego normalna żona nigdy nie dopuści żeby mąż zdradził tylko niemądra żona daje powody do zdrady

Gość gość
faceci zdradzają bo mają nienormalne żony jak żona nie wypełnia obowiązków to facet zdradza a nienormalna żona póżniej się dziwi dlaczego mnie zdradził .Zdradził bo dopuściłaś do tego normalna żona nigdy nie dopuści żeby mąż zdradził tylko niemądra żona daje powody do zdrady x islamiści też uważają, że kobieta jest winna gwałtom, bo sprowokowała mężczyznę widokiem kawałka czoła. jakby osobista decyzja faceta nie miała tutaj znaczenia - kieruje nim jakaś siła wyższa. jak związek jest nieszczęśliwy, to można spróbować go naprawić/odejść (domyslam się że obowiązkami kobiety jest tutaj *****nko i usmiechanie sie). osoba która perfidnie kłamie i udaje że jest ok- tego nie mogę zrozumieć. aleee domyslam sie, ze czerpie jakieś profity na 2 różnych frontach i myśli tylko o własnym tyłeczku

Gość szry
kazdy czlowiek ma w sobie jakas nutke egoizmu... niektorzy ludzie po prostu sa w tym skrajni, nie umialbym kooperowac z kims kto notorycznie klamie i oszukuje. nawet jakby to by miala byc zwykla znajomosc, na dluzsza mete po prostu mnie to wkurzy(szczegolnie jakbym mial byc jakims alibi) autorze... wrociles? TO SIE MECZ krzyz na droge, bylo myslec rozumem

Gość szry
huhu, dwie ostatnie linijki - za duzo sie przekopiowalo. zenada, eh:(

Gość gość
Hahahaha i to jest cała kafeteria. Sam ze sobą gada. Baby to samo robią.