Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam w domu myszy pomóżcie je wypedzic bo oszzaleje

Polecane posty

Gość gość

Dziś w nocy mąż miał kochankę spacerowala mu po dłoni. Mam na myśli oczywiście musze. Leżę sobie a tu jedna wlazla do szafki z zabawkami a druga skrobie pod podłogą zaraz oszzaleje w szafce śmierdzi oczywiście starałam sie ja zabić alenoxYwsicie mi uciekła. Kupiliśmy m stary dom tzn ok 50 lat nie ma wydanych podług tylko deski nie stać nas było na remont podług. W kuchni i łazience jest zrobione na glanc i chyba ich tam nie ma

Gość gość
to proste ,weź kotka,to darmowa łapaczka wszystkiego co szura

Gość gość
Może któryś z domowników był niemiły ostatnio dla ciężarnej? ;) Lepiej popytaj

Gość gość
Kup pulapki i naloz czekolade. Musicie uszczelnic dziury.

Gość gość
Mam pułapki ale cholery nie chcą sie łapać. Teraz wymieniłam szynkę na pierogi tzn ciasto. Mówisz ze na czekoladę się złapią ? Lecę zmieniać.... maz mówi ze kupi truciznę niby są specjalne dochodów ze jak padnie to nie będzie czuć a jak za 4 tyg będziemy musieli zrywać podłogi bo będzie smród ? Proszę ratujcie nas

Gość gość
Moje 2 koty przynosza czasem zywe polne myszy do domu ! i zanim je upoluja i zabija i gdzies zostawia zawsze wystawiam zywa pulapke z czekolada i nie zdarzylo sie, zeby mysz nie weszla. Kup kilka pulapek i szoruj je po zlapaniu myszy i usunieciu jej wrzaca woda, myszy maja dobry wech a mocna czekolade uwielbiaja.

Gość gość
My w zeszlym roku mieliśmy taka inwazje , ze musialabym rozstawic pulapki wszedzie. Rozstawilismy po całym domu 10 i byl spokoj na miesiac. Zarly wszystko. W spizarni byla taka szuflada z budyniami, kremami do ciasta, rodzynkami etc. Ja otwieram to bo slysze tam halas a tam trzy myszy. W misce psa po przyjsciu z pracy bylo 7. Kupilismy trutke w castoramie. Ona niby mumifikuje te myszy. Nic nie smierdzialo jak pozdychaly. Na prawde. A w koncu pozbyłam sie tego cholerstwa

Gość gość
Serio ta trucizna ? Boję się że będzie smierdziali . Juz wyrażałam i nalozułam czekoladę

Gość gość
Trutka na myszy. U nas też co trochę są. Teraz będą się pchać do domu bo zimno się robi. Ja najczęściej znajduje w szufladzie pod piekarnikiem bo blaszki pachną chlebem wiec tam mam trutke w nakretce od słoika. Jak zdychaja to nie śmierdzą bo są wysuszone. Brzydze się dziadostwa już mi ciuchy dziecięce zasikaly i musiałam wyrzucić.

Gość gość
Trzeba przede wszystkim uszczelnic dzuury.

Gość gość
A potem zajrzeć do słownika.

Gość gość
U mnie podziałało. Przygotuj rozmoczony chleb, wyciśnij, oblep ten czubek i niech chleb wyschnie. Nie ma mysiego kozaka na to. Parę myszy na ten jeden chleb złapiesz.

Gość gość
Oczywiście czubek w pułapce, przepraszam.

Gość gość
Kochanka męża w nocy spacerowała mu po dłoni? Urżnęłaś się?

Gość gość
A kysz, a kysz. Pomogłam?