Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Jak będę obrzydliwie bogaty

Polecane posty

I będę miał trochę czasu to będę zaczepiał babki wyglądające na mocno oziębłe albo bardzo wierne ale z chłopem i będę się pytał za ile dają zadu:D.Na wszelki wypadek zaoferuję i pokażę że mam sumkę solidną-z10000 może:D.

Gość gość
Czarny, nie ma to jak bujać w gwiazdach ;)

10000 to nie tak dużo-zwłaszcza że mam teraz trochę więcej:D.Oczywiście bym zrezygnował bez względu na odpowiedź:D.Nie dam z siebie robić frajera:D.

Gość gość
:) . Ten temat, to przypomniał mi film "Niemoralna propozycja". p.s. A ile to jest te "trochę więcej"? Nie żebym była zainteresowana :D ...... tak tylko pytam....

Gość gość
No tak, a co do tych samotnych wyglądających ozięble, to wiesz, że to może być bardzo mylne. Z wyglądu taka "królowa lodu", a pod tą powłoczką ognista lwica ;)

Gość gość
Inni by rozdali część swojego majatku ubogim, albo rodzicom dzieci wymagających jakichś drogich operacji, albo przeznaczyliby na jakieś inicjatywy społeczne, a ty - na deprawację kobiet... No comment :o

Akurat w wielu przypadkach te drogie operacje są niepotrzebne a po 2 jest wielu niewdzięczników:P.Typ zbierał forsę na chorego niby a pewnie ten chory prawie nic nie dostanie ale prędzej można to czymś tanim zastąpić:P.No chyba żeby podpisali cyrograf to może z 10000 bym zainwestował:D.