Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROBOTA JEST DLA PLEBSU A SZLACHTA TAKA JAK JA NIE MUSI PRACOWAĆ BY ŻYĆ I PRZEZ..

Polecane posty

Gość gość

TO ŻAL WAM DU/PY ŚCISKA :D

Gość prószków opolskie miasto
cwaniak 84 to moja wieś Polkowskie Wieś w Polsce Polkowskie – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 12 °C, wiatr płn., 16 km/h, wilgotność 95% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: piątek, 22:35

Gość Namysłów opolskie miastoo
kliknij w link mojej wsi polkowskie powyżej ... (nie mieszkam w Namysłowie tylko na wsi pod Namysłowem)

Gość gość
z wieśniakami plebejskimi nie rozmawiam, ja jestem rodowity krakus i masz mi buty czyścić

cwaniak podoba ci sie polkowskie kliknij w link i napisz kto jest sołtysem polkowskiego ok? (urodziłem sie w namysłowie ale nigdy tam nie mieszkałem)

cwaniak gdyby nie wieś i rolnicy to byś z głodu w mieście zdechł) więc troche szacunku pedofilu ps wieśniakiem to jesteś ty bo tak sie zachowujesz bo dajesz gołe foty ,foty fióta piszesz durne prowokacje więc sam zachowujesz sie jak wieśniak 🖐️

Gość gość
Praca jest obowiązkiem człowieka, obowiązek ten rodzi się z własnych potrzeb życiowych człowieka, jak i ze znaczenia pracy dla pełni osoby ludzkiej. Bez pracy nie można ani utrzymać życia, ani też dojść do pełni rozwoju osobowości (kard. S. Wyszyński) x Święty Tomasz z Akwinu był pierwszym, który doszegł społeczny aspekt pracy człowieka. Ludzie dzięki pracy, zaspokajają nie tylko własne, lecz i społeczne potrzeby, a czynią to w ramach istniejącego społecznego podziału pracy.

Gość gość
Dałeś sie wkręcić pasoźytowi ,który żyje na nasz koszt to teraz pisz z nim.

Gość polkowskie gmina domaszowice
up

Gość gość
wieśniak jesteś? dałem ci komenta pod filmem z psem