Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetkb

Patrzycie sobie w oczy podczas orgazmów ?

Polecane posty

Gość facetkb

Czy staracie się patrzeć sobie w oczy podczas orgazmu ? Mimo iż to jest trudne w takiej chwili ;)

Gość gość
Tak ja patrzę w oczy ale i na włosy łonowe.

Gość gość
podczas loda to ok ;)

Gość gość
Kiedy go dosiadam to patrzę mu w oczy:)

Gość gość
Chłopak czasami mi pozwala na seks w trójkącie z kolegą wtedy nawet mnie przytula i sie calujemy i patrzy w oczy gdy mam orgazm z kolegą. Bardzo go to podnieca i gdy chłopak po nim się ze mną kocha ma lepszy seks i silny wtrysk.

Gość gość
Lubię ale to rzadko jest możliwe bo moja najczęściej chce żebym ją rżnął na pieska a nie mamy lustra w sypialni przy łóżku więc nie widzę wtedy jej twarzy

Gość gość
Czy mamy stosunek z przodu czy od tyłu moja bardzo jęczy i nie myśli o patrzeniu w oczy, ja też nie. Skupiamy się na naszych narządach.

Gość gość
Podczas gry wtepnej tak lecz później gdy ostro mnie bierze już nie bo jesteśmy oboje w silnym podnieceniu i jak poprzedniczka głośno jeczę nawet krzyczę gdy dochodzę czasami nawet po drapie chłopakowi plecy.

Gość gość
Tylko w pozycji na jezdzca patrze facetowi w oczy ale ne kazdemu a mialam ich kilkanascie z roznymi fiutami

Gość gość
Ja nie krzyczę podczas orgazmu :( Nie wiem skąd u kobiet takie zachowanie mam na myśli krzyki . Zupełnie inaczej przeżywam orgazm . Jestem troszkę głośna jak mi jest dobrze jak mnie bzyka ale jak mam orgazm to odpływam ale nie krzyczę

Gość gość
Nie wiem skąd to zdziwienie. Kobiety z którymi miałem stosunki zawsze głośno jęczały przy dużym podnieceniu. Nawet w sytuacji gdy przez cienką ściankę musiało być słychać do sąsiedniego pomieszczenia. Przecież to jest mimowolne.

Gość gość
Może krzyczą , ja chyba jestem dziwna bo milknę jak mam orgazm , moje ciało jest trochę takie jakby sparaliżowane i nigdy nie zdarzyło mi się krzyczeć podczas orgazmu.

Gość gość
Ja podczas orgazmu to najczesciej mam maly recznik w buzi i drapie po plecach tego faceta ktory mnie piepszy w tym momencie