Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexiiix

dyskomfort, Jak czujecie Q**sa w pochwie?

Polecane posty

Gość Alexiiix

Witam Nie cierpie seksu, naprawde. Mam ciasna pochwe, ale probowalam tego kilka razy w zyciu. Zazwyczaj faceci mieli ciezko mi wlozyc. Ten pierwszy raz byl tak okropny, prawie sie poplakalam, bol rozpierania od srodka byl paskudny, niczym nóz w wnetrznosciach. Powiedzcie mi co czujecie jak partner wklada wam palke? ja czuje jak by jakis obcy pasazer nostromo penetrowal mi kiszki.. nie przyjemne uczucie, jak alien, albo niczym wkladanie czopka do o***tu przez doktora. Ludzie chyba sa naprawde glupcy skoro to robia..kobiety w wiekszosci dla kasy i statusu a jedyná przyjemnosc odczuwaja faceci . Pozatym skoro istnieje tylko orgasm lechtaczkowy to po co kobietom q**s? nigdy nie mialam orgazmu przez samego penisa w pochwie, fizjologicznie to niemozliwe .

Ciekawy temat. Byłem kiedyś z ciasną tam kobietą ale wcale nie narzekała, wręcz przeciwnie, czuła się całkowicie wypełniona. milutki1981@poczta.fm

Gość gość
Ile lat ? Chetnie wymienie sie doswiadczeniami ;) gg 63541075

Gość Alexiix
24 lata.

Gość milutki1981
Próbowałaś używać jakiegoś lubrykanta zanim Ci go włoży?

Gość Alexiix
ale to nie chodzi o to, juz pozniej jak probowalam nie bolalo,ale nie podobalo mi sie to, nic nie czulam oprocz tego ciala obcego i obrzydzenia, jak jakies upodlone zwierze z kiszka w srodku, dyskomfort taki ze lepiej zeby tego nie bylo poprostu, masakra, tylko modlilam sie w myslach zeby to sie skonczylo i wyciagnal ta parowe blee

Gość gość
To idź się modlić dalej ale do klasztoru i nie zawracaj głowy facetom idiotko

Gość gość
Napisz na gg podalem wczesniej ;)

Gość Alexiix
idiotko hehe nie zawracam nikomu glowy, nie musisz pisac czytac tego. lepiej oddaj sie jakiemus januszowi, to uwielbiasz