Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol543

Żona chyba mnie zdradziła i jest w ciąży z innym

Polecane posty

Gość Karol543

Moja żona od roku pracuje w Holandii. Widujemy się co miesiąc (to ja do niej jeżdzę) i do niedawna myślałem, że jesteśmy udanym małżeństwem. Tydzień temu żona oznajmiła mi, że jest w ciąży. Na początku bardzo się ucieszyłem, ale potem dopadły mnie pewne wątpliwości. Ona prowadzi kalendarzyk miesiączkowy i zajrzałem tam. Okazało się, że przyjechałem do niej w 24 dniu cyklu i potem kochaliśmy się przez jeszcze dwa dni. Jej pochwa była dość sucha jeśli miałaby mieć dni płodne, a potrafię to ocenić bo zanim wyjechała to bezskutecznie staraliśmy się o dziecko. Moja żona jest bardzo atrakcyjna i koledzy w pracy z nią flirtują (raz widziałem na własne oczy i prawie mu wybiłem zęby). Co mam robić w tej sytuacji?

Gość gość
Moze być różnie ,ale kalendarzyk małżeński to najbardziej zawodna metoda na unikanie ciąży,wszystkie objawy mogą zawieść.Tak naprawdę w ciążę można zajść nawet w trakcie okresu. Nie oceniaj pochopnie

Gość gość
zrob badania genetyczne po porodzie

Gość gość
test na ojcostwo jesli masz watpliwosci

Gość gość
Kalendarzyk to nie wyrocznia. Spokojnie. Możesz zapytać czy zrobicie test na ojcostwo.

Gość gość
Ale prowo. Facet puszcza atrakcyjną żonę, którą kolesie bezczelnie przy nim podrywają, samą do Holandii na miesiące, by tam pracowała. Nie tędy droga. Nie to prowo :)

Gość gość
Jak juz masz takie myśli i obawy to nie bedzie lepiej ale gorzej z czasem to stanie się nie do wytrzymania . tak więc radze po urodzeniu sie dziecka odrazu zrobić badania zanim w padniesz w obłęd mysli i wątpliwości http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,7127644,test-na-ojcostwo-modne-i-niebezpieczne.html niesłuchaj że nie warto zrób je dla świetego spokoju swojego i rodziny

Gość Karol543
To niestety nie jest prowo, a chciałbym. Ona nigdy nie dała mi powodów do zazdrości, ciągle jesteśmy w kontakcie, piszemy, rozmawiamy przez skype. Chciałbym jej nadal ufać, ale te wątpliwości mnie zabijają.

Gość szry
wyjasnia sie dopiero za pare miesiecy, doloz wszystkich sil, zeby watpliwosci przynajmniej przez ten czas toba nie rzadzily. byc tffarty:D

Gość gość
Pierwsze dziecko na ogół jest niezwykle podobne do ojca. To sama natura zadbała o to aby dziecko nie zostało odrzucone przez wątpiącego w swoje ojcostwo... ps. ja mam dwie córeczki. Pierwsza po porodzie była wręcz nieprawdopodobnie podobna do Taty. Druga też ale już nie tak niesamowicie :)