Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinia o prezerwatywach

Polecane posty

Gość gość

Hej :D co sądzicie o skynach original? Pełna wypowiedź mile widziana haha:D

Gość gość
Myślę, że seks w prezerwatywie jest bez sensu. No ale z tych co używałem te były najlepsze. Są cienkie, nie powodują uczulenia bo nie są z lateksu, doznania są na prawdę przyjemne (dla faceta).

Gość gość
Jedyna nieszkodliwa antykoncepcja to kalendarzyk i prezerwatywa. Nawet spirala powoduje beztlenowce! Tak nam podczas jednego z badań bo przy każdym badaniu cipki jest mąż i wspierał porody! Mam prawo do obecności męża wiec nie będąc zacofaną go mam. Chroni przed takim badaniem. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl www.poranny.pl › Magazyn

Gość gość
Trzeba się zabezpieczać. U mnie prezerwatywy były na początku, ale z biegiem czasu zdecydowałam się na tabletki belara. Czuję się w pełni zabezpieczona, jedynie co to muszę pamiętać o stałej godzinie ich zażywania.

Gość gość
ja gumek nienawidzę, bo są strasznie niewygodne... zamiast tego wole stosować anty vines, która ma mało hormonów i jestem zadowolona :)

Gość gość
gumki sa spoko ale uzywamy ich jako dodatek np prazkowane czy smakowe.. jako sama w sobie antykoncepcje wybralam wkladke levosert bo jest najbezpieczniejsza

Gość krzychuuuu
Ja pitole... same reklamy konkretnych tabletek anty, a tylko jedna odpowiedź na zadane pytanie... co to .urwa ma być?! A odpowiadając na pytanie: Uważam że właśnie Uni Skyn są rewelacyjne, zwłaszcza w odmianie Elite. Nie śmierdzą tak bardzo gumą jak lateksowe. Wrażenia dotykowe - rzeczywiście prawie nie czuć różnicy czy w gumie czy "na żywca". Żeby nie było że reklama Unimil, to są jeszcze durex Real Feel wykonane w tej samej technologii co Skyn, czyli nie są z lateksu.

Gość gość
Używałem durex i skyn i osobiście wolę te drugie. Kwestia gustu jednak nie polecam żadnych mniej znanych marek, bo dwa razy mi się zdarzyło, że podczas ostrzejszej jazdy pekły.

Gość krzychuuuu
Po prostu umówmy się że inne marki nie występują ;)

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne to szkodliwy syf i rozwala wątrobę i inne narządy! Spirala nawet szkodzi często kończy się beztlenowcami itd. ..

Gość gość
stosowałam gumki, ale jak raz nam pękła prezerwatywa, to potem ciągle byłam w stresie, po tym incydencie poszłam do ginekologa i dostałam pigułki vines, i w końcu nie mam stresu,że mi coś pęknie, jestem zabezpieczona :)

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji