Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego az tylke kobiet jest nieuczciwych wrednych pazernych wykorzystujacych 2

Polecane posty

Gość gość

czloweika i drwiacych i smiejacych sie ze slabszych np niepelnosprawnych. A mowi sie ze niby kobiety takie empatyczne, czesciej widac empatie ze strony mezczyzn niz kobiet

Gość gość
Oj tam, oj tam już bez przesady, empatia nie jest przypisana do płci tylko się ją ma lub nie.

Gość szry
generalnie to co wyzej. a moze swoja interesownosc, zlosliwosc czy wrednosc faceci umieja lepiej ukrywac? bo tak jestesmy wychowywani. moze czas zaczac tak wychowywac kobiety?:D

Gość gość
Super pomysł wychowywać kobiety na wyrachowane i ukrywające prawdziwe uczucia ...:D

Gość szry
no na bardziej wyrachowane sie juz chyba w wielu przypadkach nie da, niech zacznie czesciej wlasnie byc widac emaptie, a cechy negatywne niech sa gleboko chowane/pochowane

Gość gość
Szry marudzisz my tylko dostosowujemy się do okoliczności ;) skoro faceci uważają, że mogą sobie pozwolić na więcej, kobiety muszą nadrabiać by zmniejszyć dystans. Empatii uczą nas rodzice i życie, ale bycie empatycznym kosztuje ;)

Gość szry
no marudze, marudzacym - marudzeniem... sprawiedliwie chyba?:D napisz cos milego to tez zaczne byc mily... najprawdopodobniej

Gość gość
Bo baby to są chuje, proszę księdza.

Gość gość
Sprawiedliwe ? że niby ja też marudze i ty tylko tak się rewanżujesz :D No pięknie :D I same miłe rzeczy piszę przecież :D

Gość gość
Dodam tylko, że tekst " aż tyle kobiet nieuczciwych wrednych, pazernych wykorzystujących Człowieka" jest boski :D wszak powszechnie wiadomo, że kobieta to nie jest człowiek... przecież :D

Gość gość
gorsi sa faceci, szkoda pisac

Gość gość
nigdy nie spotkalo mnei zlo ze strony faceta tylko od kobiety

Gość szry
gość dziś latwo napisac ciezko zaargumentowac, "bo tak" nie jest argumentem:D od kobiet i mezczyzn, gorsze/si sa tylko tacy(pod)ludzie, co umieja tylko przezywac swoja, najczesciej bezpodstawna nienawisc, pluja, obrazaja... ale zeby cos podyskutowac, to juz nagle brakuje rozumku. malpy z zoo rzucajace go.wnem mozna jeszcze usprawiedliwic - przeciez to tylko zwierzaki. takich ty to sie powinno zamykac w psychiatrykach na leczenie. ale to tylko moje zdanie...

Gość gość
Jednej ? I stąd wniosek, że więcej kobiet jest nieuczciwa itd. ? Mnie tam nie spotkało nic szczególnie złego z żadnej strony, stad pewnie odczucie, że ludzie nie są tacy źli ;)

Gość gość
Szry, no widzisz przestałeś marudzić ;) i od razu piszesz sensownej ;)

Gość gość
Baba to jest stworzenie Boźe ,które powinno stać w oborze . Ale ze względu doopy . Chłop ja wziął do chałupy.

Gość 123she
Mnie akurat dużo złego spotkało ze strony mężczyzn do tego stopnia, że się mężczyzn po prostu boje. Także różnie to bywa.

Gość szry
gość dziś a nie przypadkiem zlosliwiej? 123she strach, serio? rozumialbym nieufnosc, nawet zlosc... ale strach? nie jestem psychologiem... ale nie wierze ze to zdrowe. moze poszukaj fachowej pomocy. nie obrazam ani sie nie nasmiewam, strach to kiepski problem, paralizujacy, jak nie dajesz rady sama sie z nim rozliczyc to moze zglos sie do kogos kto moze pomoc.

Gość gość
Szry Nie, a z której strony ?

Gość 123she
Jak się przeżuje ekstremalne sytuacje w których człowiek boi się o swoje życie to jest całkiem normalne, że strach już pozostaje i nie jest tak łatwo się tego pozbyć. Jest to bardzo przykre mieć takie popaprane życie tylko na skutek działalności innych ludzi a mnie samej nawet muchy jest szkoda zabijać tylko łapie w słoik wypuszczam także to jest pewna ironia losu.

Gość gość
Zwykle kobiety są uczciwe, kryształowe do czasu aż poznają prawdziwe życie.

Gość szry
gość dziś przyzwyczajenie - jak ktos wyraza swoje zdanie bez jakichs "tlumikow" to czesto dochodzi do tego typu stwierdzen. sam czasami tak mam:D ciagle sie ucze hamowac przed przyczepianiem w umysle komus takich latek.

Gość gośćwbrewsystemowi
ja zachowałam swoje ideały mimo prawie 40 ,wiele kurw w życiu spotkałam ale moje ideały i wartości są ponad masami

Gość gość
20 lat temu też usłyszałam że się zmienię i będę jak inni ale ja mam silną osobowość i nikogo się nie boję a uczyli mnie najlepsi

Gość gośćwbrewsystemowi
a silny nigdy nie kopnie słabego ,a nawet więcej silny będzie bronic słabych

Gość 123she
szry Hmm ja chyba kojarzę twój nick, że ty mnie od cwierćmózgów wyzwałeś jak napisałam z gościa, że faceci mają lepiej, bo się nie muszą bać, że ktoś ich skrzywdzi. Mało chyba w życiu widziałeś i nie masz pojęcia jak moje życie wygląda.

Gość szry
123she no to co mozna zrobic, poza izolowaniem sie? jak sie sama meczysz to tylko trudniej gośćwbrewsystemowi na pewno cos sie pozmienialo w mysleniu od czasow nastoletniosci, wchodzenia w te cala "doroslosc". moze niewiele, ale jakies nalecialosci zawsze sa. a co jesli ten slaby, ktorego chcesz bronic, okazalby sie zlodziejem(prowokatorem, zdrajca, kapusiem czy cos), ktorego na goracym uczynku silniejszy przylapal? gość dziś no to jak sadze brawa sie naleza. a czego dokladniej sie nauczylas?

Gość gość
Szry to zależy od sposobu wypowiedzi, każdy pogląd można wyrazić w sposób pozwalający na polemikę lub stwierdzenie " zgadzam się" lub tez uprościć wszystko do inwektyw i narazić się na odp w podobnym stylu;)

Gość gość
17:20 do 16:32

Gość gość
dlaczego? , zadaj sobie to pytanie i spróbuj sam na nie odpowiedzieć.