Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pshemysława

jestem samotna

Polecane posty

Tak bardzo marzę o miłości :( Każdy kogoś ma, a ja nie. Miałam ostatnio jakiegoś zyeba (pajac z siłowni) , ale zaliczam to do największych porażek życiowych. Gdyby ex był młodszy...;( gdyby nie mial dziecka....;( byłabym z nim. Kazdego faceta porównuję do exa.

Gość 43 cm vv bicepsie
Studzia jesteś żałosna.

Gość gość
ona jest facetem podszywka

Gość gość
studzia ty chyba ojca nie mialas co? Ze tak latasz za tym starym zjeebem jestes zalosna to fakt ale przede wszystkim to idz ty na jakas terapie i wylecz sie z kompleksow spowodowanych brakiem ojca bo inaczej to bedziesz zawsze tylko tego swojego pajaca wspominac i w kazdym facecie bedziesz ojca szukala a co do samej samotnosci to albo obniz loty i wymagania co do facetow albo zdychaj sobie dalej z samotnosci ale i tak przyjdzie na ciebie taki okres desperacji ze wezmiesz totalnego frajera grubasa lysego byle by tylko byl

Gość gość
Ja poznalem dziewczyne wczoraj juz sie pokochslismy jestesmy Tobie zycze milosci chlopaka.nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

Gość gość
samotnosc to kara za wymagania z kosmosu

Gość gość
Samotnosc jest piekna. Zero problemow z debilami. Wiec sie ciesz mieczaku a nie ujadasz.

To prawda ja mialem po leczeniu w 2012 rvchac kazda panne jaka chce dzisiaj jest 2017 i wiadomo.... Nie da sie byc bardziej samotnym, widocznie skoro tak robie ze jestem samotny widocxnie tak najlepiej. Szkoda mojej energii na kobiete

Gość gość
Lepiej pograc w diablo. :D

Gość gość
nie, nie znamy sie filipie:classic_cool: