Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mlodociana lub zbyt młoda matka ile ma wg was lat, od do?

Polecane posty

Gość gość
urodzilam corke w wieku 22lat , wyjechalam z rodzinnego miasteczka , skonczylam studia , mam dobra prace , rodzine , dom itd ostatnio zawitalam w rodzinne strony idac z ciocia po ulicy zaczepila nas kobieta i tak od rozmowy do rozmowy skojarzyla kim jestem i mowi ooooo pamietam , ty tak strasznie mlodo dziecko urodzilas :O

Gość gość
Mlodociana to do 19 lat Potem to juz stara du... A jak ktos mowi,ze np.23 latka to mlodociana matka to szok :-(

Gość gość
Nie kazdy musi konczyc studia, ja na humanistyczne jestem za leniwa- i tak pewno prace znalazlabym jedynie w Tesco na kasie, a na scisle jestem za glupia. Znaczy rade pewno bym dala, ale na co stres i nerwy. Mam LO pracuje w restauracji i to lubie!

Gość gość
14:40 masz rację. I nie w tym, że jesteś głupia. Ktoś musi pracować w restauracji, na kasie być babcia klozetowa czy sprzątać. Nie pisze tego złośliwie. Szanuję każda uczciwa pracę. Pomimo, że mam bardzo dobre wykształcenie uważam, że nie każdy musi mieć mgr przed nazwiskiem. Poważnie. W takim przypadku faktycznie idziesz do pracy, rodzisz dziecko jedna drugie wcześniej. Napisałam wyżej, każdy powinien mieć dzieci wtedy kiedy uważa to za słuszne. Tylko nie rozumiem dlaczego o matkach 20+ te starsze piszą małolaty. A te młodsze o komórkach 30+babcie.

Gość gość
Debilki z,was bo tamten temat o mlodocianej 25 letniej matce to był temat trolla i o to chodzilo żeby was wkiurwic :D

Gość gość
A ja uważam że najlepszy wiek na dziecko to ok 30 rok życia.