Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stać mnie na ciuchy chodze w szmatach

Polecane posty

Gość gość

Kto z was też?

Gość gość
Mnie stać , ale i tak ubieram się głównie w lumpeksie bo tam są super ciuchy za grosze :-) Ostatni mój nabytek sweterek Guess za jedyne dwa zeta

Gość gość
wyższa półka to ubrania np royal collection ,nine west, burberry boss, armani, a reszta to szmaty wiec nie przejmuj sie bo 80% polakow chodzi w tych szmatach :D

Gość ewaaaa73636
nie szata zdobi czlowieka:) jak byłam dzieckiem,moj tato pracował na utrzymanie 6 osobowej rodziny.Mielismy dlugi ,nakaz eksmisji i rarytasem byl chłeb ze smalcem.Nawet herbate pilismy gorzka bo nie bylo na cukier. Wtedy chodzilam w ciuchach po moich tsarszych braciach.Mame nie stac bylo na szmateksowe. to był dla mnie obciach,.Gdy moja znienawidzona kuzynka przywozila swoje stare łachy i z szyderą pytaa czy chce...a ja glupia cieszylam sie jak dziecko ze dostalam stare znoszone szmaty...:( Pamietam ze inne dzieci mialy co roku nowy plecak a ja od 1 klasy do 6 tej ten sam 6 lat::( Gdy mialam 16-20 lat mialam 1 dną bluzkę.1 sweter i jedne spodnie. teraz pracuję,ale licze kazdy grosz,ubieram sie tanio na bazarku.

Gość gość
Wydaje mi się, że można znaleźć też markowe ubrania za dobrą kasę, patrzyłaś może na https://modile.pl/moda-damska? Moim zdaniem bardzo dostępne cenowo ubrania