Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelinax

problem z mama

Polecane posty

Gość evelinax

hej mam 18 lat i chce sie tu zwierzyc, bo nikt nam nie chce pomoc tzn. mi i mojemu bratu. moja mama tydzien temu doslownie uciekla z domu... po dwoch dniach znalezlismy ja z bratem przy pomocy policji w jednym z mieszkan a wlasciwie melinie u jednego goscia... mlodszego od niej niewiele starszego od nas... normalna impreza wielka, ale w takim towarzystwie i wgl ze mi szkoda o tym gadac, normalnie sie wstydze... ale mama sie zapowiedziala ze nie chce wracac i chce tam zostac i wlasnie siedzi juz tydzien!!! nie umiemy jej przekonac, tam nikt nam drzwi juz nie chce otworzyc a ona nie odbiera telefonow... a policja powiedziala, ze zrobila wszystko co mogla i mama jest dorosla... pomocy co robic :(((

Gość gość
Ile lat ma Twoj brat?

Gość evelinax
brat ma 20 lat... tata z nami nie mieszka, jest po rozwodzie z mama i mieszka za granica, nie mamy z nim prawie zadnego kontaktu i wlasciwie musimy sobie radzic sami... juz nie wiemy jak naklonic mame do powrotu i co jej sie stalo...

Gość gość
Beznadziejna sprawa, obawiam sie, ze nie mozna nic zrobic. Czy to mama was utrzymuje, uczycie sie?

Gość evelinax
tak ja jestem w liceum a brat na studiach, ale on tez juz pracuje oprocz tego dostajemy alimenty od ojca a mama ostatnio za namowa kolezanki zwolnila sie z pracy, bo ta jej obiecywala nowa i lepsza prace, ale od zwolnienia minelo dwa miesiace a mama jak widac zadala sie z dziwnymi ludzmi :(

Gość gość
Moze wroci jak jej sie skoncza pieniadze.

Gość gość
Mozecie sprobowac nawiazac kontakt z AA, moze ktos z grupy Anonimowych Alkoholikow moglby porozmawiac z Wasza mama. To mogloby byc najbardziej skuteczne. Rozwazcie te mozliwosc. Nie orientuje sie, czy Wasza mama ma rowniez obowiazek utrzymywania Was, wspolnie z ojcem.