Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak tam przygotowani do szkoly plecaki spakowane

Polecane posty

Gość gość

super

Gość gość
nie, bo nie dostaję 500+ i nie stać mnie, najwyżej nie pójdzie do szkoły, bo według pisowców jedynaki to nie są ludzie

Gość gość
Nie.przeciez lekcje dopiero we wtorek zaczną sie .jeszcze weekend wolny i poniedziałek tez spokojny

Gość gość
19.06 dobre. Poślij jednak, nauczy się historii wg PiS i życia w rodzinie. Może namowi cię na następne dziecko, bo to przecież po chrześcijańsku, dostaniesz te 500 w końcu.

Gość gość
Tak.nawet kanapki zrobione.Ps.na głupie pytanie głupia odpowiedź.

Gość gość
A ja jestem za PiS tez nie dostaje 500 plus a moje dzieci mają tornistry i co i tam potrzeba również. No ale co do pyt autora nie ,nie spakowane bo jutro jest uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego a spakuja się jutro południu.

Gość gość
Skoro masz dzieci to na drugie dostajesz 500 + dlaczego oszukujesz? Mam jedno dziecko i też jak ty jestem za Pis. Uważam, że dobrze jest, że ludzie dostają pieniądze na dzieci. Gospodarka ruszyła. Dobrze byłoby gdyby te 500 + ludzie zostawili w Polskich firmach a najlepiej w lokalnych tam gdzie się mieszka.

Gość gość
Dobre, gospodarka ruszyla. Przez 500 + wzrosnie dlug panstwa. Powinny byc ulgi podatkowe albo ulgi w oplatach za przedszkola czy zlobki i to dla pracujacych. Jak widze wierzysz w brednie w TVP. Nastepne pokolenia beda placic za taka polityke rzadu. Zalosne ze niektorzy to kupuja.

Gość gość
do gość wczoraj - a jedynaki po chrześcijańsku to nie są dzieci, ja pieprze, to może pisowce będą je utylizować

Gość gość
do gość dziś - kolejny cholerny katolicki pisowiec kłamca, ma dzieci to jest, że nie jedno, to już na drugie dostajesz 500+, a być może nastrugałas ich kilkoro

Gość gość
Ślub Lary Gessler i jej męża Pawła Jeden z gości, Rafał Sonik, przyjechał na ślub helikopterem "....... Karolina i Rafał zgodnie podkreślają, że najważniejsze w ich życiu są dzieci. Mało kto wie, że Sołowow ma dwoje dzieci z poprzednich związków, 6-letnią córeczkę i 11-letniego synka. Sonikowi to nie przeszkadzało:.." razem mają 3 dzieci, dostają 500+ na dwoje dzieci i stać chłopa na wojaże samolotem, a biedota mająca jedno dziecko i dochód 801 zł na osobę już nie dostaje 500+, bo jest dla pisowców za bogata. Zgroza

Gość gość
10,49 nie potrafisz pojac, ze 500 + to nie jest żadna zapomoga tylko jakby "nagroda" dla tych którzy maja więcej niż 1 dziecko.

Gość gość
do gość dziś - kolejny cholerny katolicki pisowiec kłamca, ma dzieci to jest, że nie jedno, to już na drugie dostajesz 500+, a być może nastrugałas ich kilkoro Mam dwoje dzieci nie biorę 500 bo nie skladalam wniosku wcale i nie planuje .,katolicka nie jestem nie chodzę do kościoła wcale ,wychowanO mnie w rodzinie gdzie babcia z dziadkiem do koscioła nie chodzili wiec nie nauczono mnie tego , za PIS jestem,.

Gość gość
500 + to nie jest żadna zapomoga tylko jakby "nagroda" dla tych którzy maja więcej niż 1 dziecko. xx taaak, to dlaczego 500 plus dostaja również dzieci z domu dziecka, jest to wówczas nagroda dla kogo???

Gość gość
17:03 dokładnie, poza tym pisiory twierdziły, ze to ma być zacheta do posiadania dzieci, w takim razie czemu dostają 50paroletnie matki nastolatków, które są juz po menopauzie i nie da sie ich zachęcić do dalszego rozpłodu??? powinni dostawać młodzi majacy 1 dziecko, aby mieli za co robić drugie-największe koszty są na początku!!!

Gość gość
17:05 dokładnie, ja mam jedno 2 letnie i mnie nie stać na drugie, gdyby mi dali 500 na pierwsze to pomyślałabym nad drugim! i co z tego, ze przekraczamy 800 zł, skoro to nie jest dochód rozporządzalny! po odjęciu 1200 kredytu mieszkaniowego zostaje nam 630 zł na osobę! a ktoś, kto ma cała wypłatę na przeżarcie bo dostał mieszkanie za free po babci się np łapie choć ma tak naprawdę wiecej od nas np 790 na osobę, to jest chore!!!

Gość gość
17;10 10/10, powinien być liczony dochód rozporządzalny, tak jak do adopcji (musi być 2 tys na osobę) pisowska hipokryzja!!!!!!

Gość gość
Ja pamiętam gdy "chodziłem" do Technikum, w pierwszy dzień szkoły po wakacjach poszłem na wagary :)

Gość gość
Podręczniki są za darmo. I nawet dziecko pierwsze dostanie więc nie przesadzaj ty mało od 500 +. Mojemu synowi jeszcze parę lat temu musiałam kupować podręczniki do szkoły i za same książki 1 tys szło. Teraz ma za darmo. I nie. Nie pobieram 500 plus. Mam dwoje dzieci ale nie biore

Gość gość
do 13,51 - aleś pieprznięta , kolejny przygłup pisowski rozmnażający sie cudzym kosztem, Co trzecia rodzina dzięki programowi 500 plus wyplątała się z długów Czytaj wiÄcej na http://biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/co-trzecia-rodzina-dzieki-programowi-500-plus-wyplatala-sie,2534780,4141?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Gość gość
do gość dziś - no i co baranie , nie zapomoga jak spłacają kredyty