Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Beata 22

Skuteczne odchudzanie

Polecane posty

Gość gość Beata 22

Co myślicie o sposobie na odchudzanie przedstawionym topweight.pl

Gość gość Dariusia
W przypadku samej diety oraz wspomagania się tabletkami to dużo zależy też do tego ile chcesz zrzucić z siebie nadwagi

Gość gość Rumiana
Ja akurat stosowałam te tabletki opisane na tej stronie i jestem bardzo zadowolona, bo w 3 miesiące pozbyłam się 12 kilo nadwagi

Gość Ratta
a dla mnie tabletki to wydatek zbędny- nie pomagają w schudnięciu. ja miałam pomoc Pani Katarzyny Gryko i ona mnie motywowała, rozpisała dietę i pomogła w walce! na prawdę warto czasem zgłosić się do specjalisty w tej dziedzinie!

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Foreverslim.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Mi dużo czasu zajęta zmiana myślenia o odchudzaniu.Wszystko zaczęło się dobrze układać w momencie jak zmieniła podejście do tego tematu.Przede wszystkim dieta u mnie 1500 kal ruch- dwa razy w tygodniu basen no i Slimunox.Efekt lepszy niż zakładałam na początku bo -15 kg.

Gość gość
A ja chyba nigdy nie schudnę. No, ale cóż, skoro moim ulubionym daniem jest pizza z http://presto-pizza.pl/ i zamawiam ją niemalże codziennie.

Gość gość
U mnie sprawdziła się Foreverslim ale w połączeniu z dieta i ćwiczeniami.Dzięki takiemu zestawieniu schudłam bardzo dużo.Chociaż wcześnie próbowałam schudnąc na różne sposoby bez widocznych efektów.Po Foreverslimie efekty są widoczne do dzisiaj.

Gość gość
Mi tak bardzo nie zależało na ładnym wyglądzie jak na tym aby w końcu czuć się lepiej i zdrowiej.Slimunox bardzo mi w tym pomógł.Waga spadała regularnie czyli co tydzień ok.1,5 kg mniej.

Gość gość Katarzyna
Mi bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim 3 miesiące i nie miałam nadwagi

Gość gość
Muszę przyznać że dzięki Foreverslimowi wyglądałam super na tegorocznych wakacjach.Teraz muszę uważać aby kilogramy nie wrócił zimą gdzie wiadomo jakoś łatwiej się tyje.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środka jak Slimunox jeżeli chodzi o odchudzanie. W końcu udało mi się pozbyć cąłej nadwagi

Gość gość Sandra
Moim zdaniem jeżeli chodzi o Slimunox, jest to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie. Stosowałam, go przez 3 miesiące i w tym czasie pozbyłam się 12 kilogramów nadwagi. Moim zdaniem wynik ten był i jest każdej złotówki jaką wydałam na ten środek

Gość gość
U mnie efekt po zastosowaniu Slimunox jest rewelacyjny., Przez 3 miesiące schudłam 11 kilo. Jeszcze pół roku temu było to dla mnie nieosiągalne marzenie

Gość gość
Ja długo nie mogłam zrzucić wagi mimo moich starań.W końcu zaryzykowałam i kupiłam Slimunox.Początki może nie były łatwe ale w końcu mi się udało.Trzy miesiące i na wadze mniej 13 kg.

Gość gość
Ja jestem z siebie bardzo dumna dałam radę schudnąć.Wspomagałam się Slimunox ale od siebie też wiele dałam.Pilnowałam diety ćwiczyłam i dzięki mojej ciężkiej pracy udało się.