Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pshemysława

gdzie ja znajde tego jedynego

Polecane posty

Ostatnio podrywal mnie jakis studencina :O na spacer zapraszał :D :D :D glosik jakby mutację przechodzil :D Następnie grubas, spocony grubas, tez mlodszy o kilka lat :O

Gość gość
pod monopolowym, odpowiednia partia dla ciebie :classic_cool:

Jeden koleś zaczepił mnie w jakims miejscu publicznym i chcial numer. Jego wzrost-załamka :O pognałam gnoja !!!

Gość akimke121211
jak sie trafi bedziesz wiedziala :)

Gość gość
a siorbiesz gałe?:-P

Gość gość
a wogole bierzesz pod uwage obniżenie wymagań? bo pewnie i tak obniżysz jak za 5 lat nadal będziesz sama, wtedy już drastycznie obniżysz i z desperacji weźmiesz nawet takiego spoconego grubasa którym dziś gardzisz. Więc może lepiej już dziś choć trochę obniżyć wymagania no i może nie wyrwiesz samca alfa badboya 10/10 (skala samczości), może wyrwiesz tylko samca 7-8/10 ale jednak to i tak lepsze niż jak w desperacji za 5 lat polecisz na opasłego spoconego łysola 1-2/10 w skali samczości

Gość gość
no to obniż do 6/10, chyba że chcesz kiedyś wylądować ze spaślakiem zapoconym 1/10

Gość gość
Studzia a tak w zasadzie to czemu kobiety kochają takich badboyów chamów damskich bokserów? I czemu kompletnie nie potrafią docenić dobrego miłego faceta który je kocha szanuje itp itd ? czemu jesteście tak popiertolone i robicie wszystko na odwrót? bo to właśnie takimi zjeebami badboyami powinniście gardzić a wy gardzicie dobrymi facetami co was kochają i szanują i zrobiliby dla was wszystko, czemu jestescie takie pojepane? Jak ja widze jakąś lambadziare blachare albo solare z różową torebeczką albo taką menelice z fajką w ręku albo imprezowiczke doopodajke kiblową to mi sie nie dobrze robi, marzę o normalnej spokojnej dziewczynie zdobrym sercem, bo taka jest wartościowa i taką warto kochać i wiem że ona też da dużo od siebie miłości. Ale czemu baby są tak głupie by właśnie za takimi zjeebami imprezowiczami badboyami roochaczami ochlejmordami latać? czemu kobieta nie potrafi docenić normalnego dobrego faceta?

Gość gość
Studzia a gdyby taki zapocony grubas podjechał po ciebie super furą za milion zł, do tego z bukietem 50 róż i zaprosiłby cie gdzieś w jakieś ekskluzywne miejsce? gdyby cie adorował komplementował, gdyby uparcie próbował cie wyrwać, oczywiście z klasą i wyczuciem ale jednak nieustępliwie bo zależałoby mu na tobie, to co nie dałabyś mu szansy? myślę że byś dała materialistko latawico

Gość gość
studzia będziesz na zlocie kafeterian? nie wyobrażam sobie żeby ciebie nie było

Gość gość
Studzia powiedz mi co powinien mieć (oprócz kasy) facet żeby przyciągać kobiety? Czym musi się charakteryzować, co sprawia ze jest on taki fajny i ze jest marzeniem kobiet? Wiem że musi mieć kase bo wszystkie jesteście materialistkami, ale co jeszcze musi go wyróżniać? czemu unikasz odpowiedzi na to pytanie? czyżbyś sama nie wiedziała? tylko pieprzysz o tych badboyach i goodboyach ciągle ale wytłumaczyć nie potrafisz.

Gość 43 cm vv bicepsie
ile już fiutów miałaś w pisdzie że tak wybrzydzasz?

Gość gość
"i robicie wszystko na odwrót? " x bo nie mamy jak wy siurków, to robimy wszystko odwrotnie

Moj wymarzony badboy : -musi pasować do mnie chemicznie - przede wszystkim musi wytwarzać dużo testosteronu, co wplywa na jego męskość -odważny, pewny siebie, taki, ktory nie boi sie niczego, który gdzie wejdzie zrobi spustoszenie (jeśli będzie to konieczne:D) -stanowczy, ma wlasne zdanie i go broni -nie da kobiecie wejść na głowę, ma zasady i ich przestrzega -wygadany -inteligentny, obyty -z poczuciem humoru podobnym do mnie -aktywny w lozku, nie jakaś peepa bez pomyslow -wyluzowany -obrotny, zaradny, przedsiębiorczy, umiejący zrobić kasę z niczego -i jest tego mega duzo ale nie chce mi się teraz pisać :O

Gość gość
"-musi pasować do mnie chemicznie - przede wszystkim musi wytwarzać dużo testosteronu, co wplywa na jego męskość" x to musi żreć coś na redukcję estrogenu, którego jest dużo za dużo

Gość gość
a co mu dasz w zamian? wiesz lata lecą - on będzie coraz większym badboyem, a Ty coraz brzydsza. musisz mu dać z***biście dużo albo będziesz go krótko miała

nic nie musi zreć, albo sie urodzi z prawidłowa produkcją testosteronu albo bedzie pipą i nic tego nie zmieni