Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Provident pożyczka kto się na tym zna

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie chciałbym wziąć parę groszy pożyczki ,chciałabym z Provident .Teraz moje pytanie na czym polega ta pożyczka chodzi mi o pożyczkę taka co nie przychodzi do mnie przedstawiciel i place miesięcznie raty.Czy to prawda że nie musi nikt przychodzić aby podpisać dokumenty. Dziękuję.

Gość gość
to sie u nich nazywa pożyczka samoobsługowa, tzn podposujesz dokumenty przez internet przelewem na 1 zł czy 1 gr, nie pamietam i przelewają kase i splaczasz...ALE...tej pozyczki prawie nikt nie dostaje - w przypadku takiej bez przedstawiciela sprawdzają wszystko co sie da - BIK, BIG, KRD, ZFP :O a potem wyskakuje info ze niestety nie mogą ci udzielic...a po kilkunastu minutach mail, ze mają specjalną oferte i skontaktuje siezz tobą przedstawiciel :O wiem z doswiadczenai i mowie to jako była-stala klientka tej firmy, zarobili na mnie tysiace a nie dali tej internetowej... mozna podpisac umowe w domu i potem samemu splacac co miesiąc na poczcie lub przelewem, ale wtedgy gdy sie spoznisz jest jak w banku, zaraz odsetki, wypowiedzenie umowy, sąd , komornik...a gdy przychodzi ci jakiś dziad co tydzien to mozna raz wplacic 10 zl raz 100 x ogolnie nie polecam tej firmy, ale z drugiej strony jak ktos nie ma wybory to lepsze to niz chwilówki, przedstaiwciele ciągle sie zmieniają, ja mialam tam pozyczke przez 2 lata i w tym czasie bylo w moim domu az 5 roznych przedstawicieli - pan elegancik młodziak ok 30 lat, potem TAKSÓWKARZ ktory dorabial , on byl ok nie robil wiochy, pisal smsa ze bedzie pod moim blokiem i schodzilam do auta dawalam kase albo umawialismy sie na mieście albo na przystanku , pod marketem tam gdzie on akurat byl w okolicy i ja, potem chamska młoda baba ktora przychodzila o ktorej chciala i musialam czekac na suke caly dzien, potem jakas emerytka brala kase i wychodzila, a na koniec kierownik bo rzekomo nie mial nikoggo dla mnie a a wrzeczywistosci placilam po 10 zl i chcial mnie ''zdyscyplinowac'' swoim podnoszeniem głosu do placenia wiecej

Gość gość
Aha no dzięki bardzo.Pozdrawiam.

Gość gość
Bardzo dużo zależy od firmy, są takie co podchodzą elastycznie do klienta. Wazne, żeby poszukać firm, które oferują pożyczki ratalne - czyli długoterminowo się splaca, a nie chwilówki, które zawsze mają wyższe raty. Ja mogę polecić np. www.aasapolska.pl, mają najlepsze warunki obecnie.