Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o moim makijażu

Polecane posty

Gość gość

kolega z pracy powiedziął że tak malują się tylko tanie k***y i żaden porządny facet mnie nie zechce jak będę tak sie malować. byłam w szoku bo mi sie bardzo podoba dodam ze chodziło mu o oczy usta lekko maluje błyszczykiem.https://zapodaj.net/e7ec420d07d99.jpg.html proszę o szczere opinie

Gość gość
grubiej musisz tynku nakładać bo Ci pryszcze prześwitują. oczy masz jak dwa wypirtolone tranzystory

Gość gość
pytałam szczerze bo wiele lasek maluje kreski na powiekach i to fajnie wygląda

Gość gość
Kolega ma racje, obrysowanie oczu dookoła na czarno to w ogóle nie jest makijaż. Dokładnie tak sie malowały dawno temu prostytutki i to był ich znak rozpoznawczy. Żadna szanująca się kobieta nie wyszła tak wymalowana na ulicę.

Gość gość
właśnie kreski najtrudniej narysować tak żeby dobrze wyglądały

Gość madziaa73
jestem kosmetyczką:) twoj makijaz jest typowo wsiowy:) Obrysowana CALA gałka oczna...to tandeta.Jest wrazenie zmeczonej twarzy,zombi.takiego potwora.To wcale nie jest sexi. Zrobilas sobie krzywdę tym obrysowaniem.Albo masz 15 lat. To nie jest makijaz do pracy.NA wiejski festyn.Pomniejsza oko. 1.masz rzadkie ,brzydkie brwi. 2,NIE MALUJEMY WEWNETREZGO KACIKA!!!!!.bo tam nie ma rzes i wyglada to mega komicznie. 3.masz małe oczy wiec zeby je powiekszyc powinnas malowac jakaś kolorową kredką. 4.Kredka wokol oka bez tuszu na rzesach wyglada jak niedokonczony makijaz,albo jakbys wogole nie miala rzes. 5.KRESKA jest za gruuubaaa! moje rady: 1.dodasz sobie sexapilu,pazura i kobeicosc ijak mocno pomalujesz brwi i nadasz im wyrazny kszatł. To jest rama oka i jest wazna. jesli sie uparłas na kreskę-Maluj czarną kreska tylko dolna powieke. TUSZUJ zawsze rzęsy.!!!! Ps.zrezygnuj z czarnej kreski...podkresl mocno brwi i zawsze tuszuj rzesy.

Gość madziaa73
jestem kosmetyczką:) twoj makijaz jest typowo wsiowy:) Obrysowana CALA gałka oczna...to tandeta.Jest wrazenie zmeczonej twarzy,zombi.takiego potwora.To wcale nie jest sexi. Zrobilas sobie krzywdę tym obrysowaniem.Albo masz 15 lat. To nie jest makijaz do pracy.NA wiejski festyn.Pomniejsza oko. 1.masz rzadkie ,brzydkie brwi. 2,NIE MALUJEMY WEWNETREZGO KACIKA!!!!!.bo tam nie ma rzes i wyglada to mega komicznie. 3.masz małe oczy wiec zeby je powiekszyc powinnas malowac jakaś kolorową kredką. 4.Kredka wokol oka bez tuszu na rzesach wyglada jak niedokonczony makijaz,albo jakbys wogole nie miala rzes. 5.KRESKA jest za gruuubaaa! moje rady: 1.dodasz sobie sexapilu,pazura i kobeicosc ijak mocno pomalujesz brwi i nadasz im wyrazny kszatł. To jest rama oka i jest wazna. jesli sie uparłas na kreskę-Maluj czarną kreska tylko dolna powieke. TUSZUJ zawsze rzęsy.!!!! Ps.zrezygnuj z czarnej kreski...podkresl mocno brwi i zawsze tuszuj rzesy.

Gość gość
ja wolę delikatny makijaż. taki w stylu nude, on pasuje na większość okazji. dziewczyny a slyszalyscie juz o marce alilla ? maja najlepsze cienie do powiek jakie kiedykolwiek dane mi bylo uzywac :) mam juz dwie paletki - perlowa i velvetowa i obie sa naprawde niesamowite.