Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2017 Jedni uwielbiają jeść, inni jedzą, bo muszą. Kto ma więcej szczęścia: czy ci, którzy czerpią z jedzenia radość, czy osoby nieznające rozkoszy smaku, za to nienarażone na tycie? Jakkolwiek by było, jeść muszą wszyscy, więc warto robić to świadomie. http://www.ebooki123.pl/jak-dbac-o-swoje-zdrowie_p730 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poxxx Napisano Wrzesień 4, 2017 Do zdrowia skóry polecam wszystko od Floslek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2017 Do nawilżenia najlepszy jest olejek kokosowy Cocountut Miracle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattina 3 Napisano Luty 26, 2020 Ja zaczełam codziennie rano pić kwas laskorbinowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avelinka 8 Napisano Luty 29, 2020 A ja postawiłam na miód.Oczywiście nie ze sklepu ani targu. I oleje-wiesiolkowy,lniany i z czarnuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartynkaB 0 Napisano Październik 27, 2021 Jeśli chcesz zadbać o swoje zdrowie, swój organizm to zacznij brać Zestaw Power zwiera 3 rodzaje produktów na 2 miesiące przyjmowania. Cały pakiet jest idealnie przygotowany i sprawdził się u mnie w 100%. Dzięki temu twój organizm jet zdrowszy. Jelita są zdrowsze o od razu całe ciało jest zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach