Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Czy zaakceptowalibyście fakt, że wasza kobieta przed wami spotykała się z Turkiem? To nie był prawdziwy związek tylko kilka randek (bez seksu). Proszę odpowiedzcie mi. Bo boje się ze jak mój obecny chłopak spyta mnie kiedyś o to z kim się spotykałam to może mnie rzucić :( bo tego nie przełknie :(

Gość gość
a musisz mu mówić, po co,

Gość gość
No a jak zapyta? Zależy mi na nim wiec chce być szczera. A ten Turek był pierwszy z którym się całowałam.

Gość gość
Najpierw dyskretnie zapytaj czy jest rasistą.

Gość gość
Nie przyznawaj się, a po cholerę? Jeśli jesteś dziewicą, to chyba mu wystarczy? Nie miałaś chłopaka i koniec, kolega to był :)

Gość gość
Boje się ze jak zapytam o to czy jest rasista to zapyta a czemu pytam. W sumie racja, nie spałam z tamtym, dziewicą jestem. Jedynie się całowaliśmy i on próbował mi wkładać ręce pod ubranie i położył moją rękę na swoim kroczu, po tym uciekłam od niego. Ale z tego chyba nie muszę się spowiadać..? :(

Gość gość
Jakie to ma znaczenie czy to Turek, Eskimos czy Polak?

Gość gość
to wlasciwe tak jak bys juz nei byla dziewica u mnie byla bys skreslona, powiedz bo i tak sie dowie kiedys

Gość gość
Prowo

Gość gość
To nie jest prowo. 12:41 Haha. Skreślona bo się całowałam? Nie rozśmieszaj mnie, zreszta nawet bym na Ciebie nie spojrzała ;) tak jak większość kobiet, a już tymbardziej dziewice ;)

Gość gość
Autorko to ty wczesniej zalozylas temat o nagim facecie i o podobnym dylemacie ? :D

Gość gość
Ze 2 razy już zakładałam jakieś tematy o moim problemie, ale nie było odzewu wiec pytam znowu bo chce konkretnej odpowiedzi. ;) ale tego nago nie widziałam haha

Gość gość
Ale nie chodzi nawet już o to czy się z nim całowałam czy nie, bardziej o to czy zaakceptowalibyście dziewczynę która spotykała się z TURKIEM. Nie spałam z nim i nie kochałam go. O to głównie chodzi. Bo w Polsce jednak nie lubi się wyznawców islamu. Chociaż on nawet praktykujący nie był...

Gość gość
a co tu jest do akceptowania? faceci chodza na dziffki, pukaja laski na dyskach i nic o tym nie mowia uwazaja sie mimo to za porzadnych, fajnych i super

Gość gość
No już bez przesady nie każdy tak zalicza laski czy chodzi na prostytutki. Ale utarło się tak, ze facetowi wolno wszystko i im więcej zaliczy jest z******tym gościem, a kobiecie to już nic nie wolno bo zaraz uważają ja za dzi*ke.

Gość gość
No i nadal nie dostałam odpowiedzi na moje pytanie :(

Gość gość
Ja bym powiedziala. Jak jest facet glupi i niezaakceptuje to lepiej dla Ciebie. A co z tego ze to byl Turek bo nie rozumiem?

Gość gość
18:58 No wiesz, inna kultura, kolor skóry, inny typ urody, wyznanie... co innego gdybym spotykała się z Azjatą czy np. Hiszpanem to nie bałabym się o tym powiedzieć. A tak to facet sobie może pomyśleć, że spotykałam się z obleśnym ciapatym... różne są stereotypy, a Turek to nie arab