Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w youtuberze..

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 18 lat. Może "zakochanie" to zbyt dużo powiedziane, ale może zauroczenie, fascynacja? Nie wiem. Nie jest to żaden Naruciak, Blowek, Rezi. Chłopak jest znany tak na prawdę od niedawna, jakoś niecały miesiąc temu wbiło mu 100 000 subskrypcji. Oglądam go może odkąd miał jakieś 7-8 tyś. Jest w moim wieku. Kilka miesięcy temu wysłałam mu zaproszenie, przyjął. Jednak on ani ja nie kontaktowaliśmy się ze sobą. Z czasem zaczął mi się podobać. Na swoich filmach nie jest sztuczny, wygląda właśnie bardzo naturalnie. Wydaje mi się miłym, sympatycznym chłopakiem. Mam ochotę do niego napisać, jakoś zagadać, ale nie wiem jak.. Chciałabym sprawdzić, jaki jest na prawdę, poznać go. Ale boję się. Nie wiem co napisać. Odrazu zakładam, że raczej nie będzie on miał ochoty na dłuższą konwersację ... :/ Nie jestem jakoś ponad przeciętnie piękna (no jestem szczupła, wysoka, itd., ale szału jakiegoś nie ma), a on na pewno ma o wiele ładniejsze fanki, które do niego piszą.. Nie wiem co robić. Co radzicie?

Gość gość
Ile masz wzrostu?

Gość gość
Błahahaha posrałam się ze śmiechu czytając to hahahaha .

Gość gość
Wysoka jestes, w szpilkach ponad 180. Wiesz ile on ma wzrostu?

Gość gość
Tak 165 cm

Gość gość
nie chodze w szpilkach :) tego nie wiem, ale mysle ze mzoe lekko wyzszy ode mnie albo mniej wiecej na rowni. wiem, ze to dziwne, ze zakochalam sie w kims kogo nie znam.. ok, zapomnijmy o tym ze nagrywa. znacie faceta z widzenia tylko np, chcecie zagadac, ale jak? :/

Gość gość
gość dziś podszyw

Gość gość
Ktory to ? Moze ma dziewczyne , a ty sie nakrecasz:P

Gość gość
Ten co gotuje?

Gość gość
Patrick Limoso

Gość gość
napisz, to sie dowiesz. skad pewnosc, ze nie bedzie chcial dluzej niz kilka wiadomosci rozmawiac? jak chlopak jest wolny to pisz. zagadaj np. ze ogladasz go od "malenkosci" i gratulujesz mu takiego osiagniecia,potem napisz cos naturalnego co by poprowadzilo rozmowe na inny kierunek niz yt. Jak bedzie chcial dalej pisac (to sie czuje czy ktos chce pisac dalej czy nie) to fajnie, daj tej relacji zachowywac sie naturalnie, bez zadnego"kocham cie" itd, nie zachowuj sie jak desperatka. Jesli nie okaze checi rozmowy trudno, jego strata , ale dowieszsie ze nie jest dla ciebie i nie ma co do niego wzdychac. Nie wiem z czego tu sie smiac z dziewczyny. Pewnie wiele osob sie zakochalo w osobie ktora nie do konca zna, ale wie o jej istnieniu,ato ze to youtuber to nie ma to znaczenia. dziewczyna ma go w znajomych i moze sie chop siup z nim skontaktowac. To nie jest jakas nieosiagalna gwiazda hollywoodu

Gość gość
nie, on nie gotuje. prowadzi kanal o innym kontekscie. nie chce gadac kim on jest, bo jeszcze ktos mu cos napisze o tym poscie

Gość gość
Nie ma takiej gwiazdy ktorej nie mozna siegnac:P

Gość gość
Napisz kto to jest:P Przeciez nawet jak mu ktos cos napisze to i tak nie bedzie wiedzial, ze to ty:P

Gość gość
powiedz chociaz czy blondyn czy brunet:D

Gość gość
No nie wiem. np taka zwykla szara obywatelka polski raczej by nie dala sie skontaktowac z np. Justinem Bieberem (nie lubie go jak cos:D ) bez odpowiednich znajomosci. Sama kiedys pisalam do jednego z youtuberow bo mialam ciekawy temat na film, ale to juz chlop ma z milion subskrypcji. Moja wiadomosc nawet nie została odczytana wiec nie sadze, ze kazda gwiazda jest osiagalna dla kazdego :D

Gość gość
Dla kazdego na pewno nie. Wystarczy gdzies bywac a sami sie garna.

Gość gość
a autorka jestes pewna, ze on jest dla ciebie osiagalny? moze przyjal zaproszenie, ale niewiadomo czy odpisze. osobiscie kiedys pisalam do takiej yputuberki z pytaniem. dziewczyna miala zaledwie kilka tysiecy subow, ale juz sie stala taka paniusia z wielka pycha,ze pewnie uznawala za niegodne odpisywanie ludziom nizszej klasy :D wiem od paru osob ze do niej pisali, odczytywala ale panienka juz nie raczyla odpisac :P

Gość gość
Szatyn. Wolałabym nie, bo napisze do niego jeszcze i sie skapnie ze to o mnie chodzilo.. ale raczej ma nastoletnia widownie. Raczej sadze, zeby odpisal. Nie wiem czemu, ale takie mam przeczucie. Poza tym mam znajomego,ktory cos tam kiedys z nim mial do czynienia, moze nie sa jakimis przyjaciolmi, ale sie znaja. wiec w razie co tego kolege bym mogla poprosic opomoc, zeby mu powiedzial, aby odpisal czy cos w ten desen

Gość gość
A ile ma lat? Przez kolege to nie radze.

Gość gość
Autorko powiem Ci jedno internet mózg Ci przeorał.