Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o porade kobiety jak to u was bylo.

Polecane posty

Gość gość

Staramy sie z mezem o dziecko i nic kompletnie nic. Mialam zawsze nie regularne miesiaczki. I niedoczynosci tarczycy. Bralam przez pol roku leki antykoncepcyjn. I odstawilam. Przez jakis czas bylo dobrze. Tylko teraz mialam okres ostatni w lipcu. A w sierpni nie. Robilam test i negatywny. Nie mam zadnych objawow ciazy. U mnie w rodzinie kobiety tak mialy zero objawow. Poprostu nie wiem co mam myslec. Nie chce sie znowu rozczarowac. Bo juz sie calkowicie poddam. Postaram sie jak najszybciej na usg poisc. Naprawde nie chce sie rozczarowac. A jak bylo u was?

Gość gość
A leczysz tarczyce ?

Gość gość
Tak caly czas przyjmuje leki.

Gość gość
Mialam 18 lat gdy zaczelismy sie starac o dzidzi, dopiero 15 mc pozniej sie udalo, na drugie dziecko czekalismy bagatela kolejnych 11 lat. Wyniki byly w normie, od tak mi ciezko zajsc z mezem, choc z nikim innym nie probowalam. Moja siostra dla odmiany srednio co 1,5 roku,- 2 lata zalicza wpadke. Ma 25 lat i juz piatke.

Gość gość
Natomiast moja siostra. Bez zadnych problemow. Po roku od slubu zostala mama coreczki. I jaka tu sprawiedliwosc.

Gość gość
Ja pierwsza ciąża 3 cykl starań, druga- od razu. Ale wiele z moich koleżanek ma problem z zajściem..

Gość gość
Pierwsza ciaza, ja lat 23, w czerwcu przestalismy sie zabezpieczac-w maju nast roku urodzilam. Druga ciaza, 32 lata, w maju zaczelismy, w marcu juz bibas na swiecie.

Gość gość
Jeśli masz chora tarczyce zacznij suplementowac omega3, Wit d i selen. Ja robiłam testy w terminie miesiączki ale wychodziły negatywnie. Dopiero po tyg gdzieś słaba kreska była