Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po rozstaniu jak reagować i żyć? Potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy 2 lata razem i niestety od 2 miesięcy facet się ode mnie oddalił, ja przez te 2 miesiące walczyłam o nas, prosiłam o wspólne dni, czas a on wybierał innych, ja byłam sama natomiast dzwonił codziennie. Wymyslal co mógł żeby się nie spotykać. Wczoraj najpierw powiedział ze się spotyka z bratem i na dziś może mu coś wypaść wiec się nie chce umówić i coś we mnie pękło już. Zwłaszcza że wczoraj też o 20 napisał ze pomaga w rozkładaniu namiotu dla jakiegoś dziecka czyli rozumiem ze mamusi jakiejś pomagał a dodam że ja i moja córka bardzo się do niego przywiazalysmy i chciałysmy być z nim. Napisałam mu że odchodzę bo nie ma dalszego sensu czekać gdy ja i moja córka jesteśmy od 2 miesięcy po jego kolezankach ich dzieciach piwie zabawie itd. Jak mam teraz reagować jeśli nadal będzie dzwonił i pytal co u mnie i jak w pracy bo on tak robi. Dzwoni i mnie robi nadzieję a i tak czas spędza z innymi. Mam nie odbierać? Odciąć się? Nie chce słyszeć jego głosu skoro zerwalam ja i tak gdy dzwonił to za każdym razem cieszyłam się ze wreszcie się spotkamy i będzie normalnie a nic się już nie zmieni.

Gość gość
I jeszcze może ktoś jakiś mężczyzna mi wyjaśni dlaczego on dzwonił skoro mnie nie chciał ją taką nadzieją żyłam tyle czasu. Dziś o 2 w nocy mi napisał ze on się boi spotykać i nie chce cierpieć. Jakieś kretynizmy skoro ja mu chciałam dać klucze do domu i prosiłam byśmy mieszkali razem.

Gość gość
Dodam że oboje mamy po 35 lat.

Gość gość
Wspolczije ja mam 34 lata i 3 dni temu poznalem pierwsza dziewczyne

Gość gość
To fajnie ciesze się ale co ja mam robić

Gość gość
Musisz z porozmawiac , powaznie jakos go przekonac , kochasz go powiedz jemu.

Gość gość
Rozmawialam 2 miesiące i mówiłam ze kocham i to nic nie dało

Gość gość
I jak miałam przekonać go i czym? Słowa i prośby nie wystarczyly

Niczym nie przekonywać. I nie odbierać. Jemu i tak już nie będzie zależało. Jedynie może się jeszcze trochę Tobą pobawić.

Gość gość
Da sis go jakos przekonac zeby wrucil mam jakis pomysl musialbym pomyslec jak ci pomuc bedziesz eieczorem na kafe jak cie poznam chcialbym ci doradzic ok

Gość gość
Bez urazy ale Ty kobieto myśl o dziecku a nie o fagasie, na dziecku się skup bo widać wybrałaś źle.już 2 raz a dziecko cierpi.

Gość gość
9.29 myślę o dziecku dlatego po tym jak wczoraj usłyszałam ze pomaga rozłożyć namiot dla innego dziecka to tak mnie zabolało jakbym miała mieć zawał. Mimo że kocham to moja córka jest najważniejsza.

Gość gość
To doradzic tobie wieczoren 19.00 bo o 20.30_bede pisal z moja dziewczyna. Do 00.00 Polnoc.Nie martw sie cos eymysle , przytulam

Gość gość
Doradz chociaż po wczorajszym straciłam nadzieję i wiem ze powinnam zapomnieć i wymazać z pamięci ostatnie 2 lata. Żałuję że tak się zaangazowalam

Gość gość
Czy cos sie wydarzylo, ze znajomosc przerodzila sie w znajomosc telefoniczna?

Gość gość
Tak zaczynając od tego że nie podobało mi się jego picie były wyzwiska ja w końcu wyladowalam na sympatii i zobaczyłam ze on też jest. Było tego mnóstwo ale mimo to kochalam z nikim się nie umowilam i czekałam i to on się pierwszy umówił. Ale od 2 miesięcy przestałam patrzeć ze pije zamklam portal czekałam byłam dobra wspieralam robiłam co mogłam. On został na portalach facebookach itd. Nie docenil ze chciałam zacząć od nowa mimo jego wad. Ja wybaczylam on mnie nie

Gość gość
Jak cie pozn na kafe o 19.00 po czym imie twoje

Gość gość
Wejdź w ten temat po prostu. Mam go w obserwowanych

Gość gość
Szkoda mi ciebiei przykro mi przytulam cie zycze cu powodzenia , pomistaj tez o dziecku jest wazne w zyciu

Gość gość
Dziękuję

Gość gość
Ja bym ciebie nigdy nie zostaeil tylko nie czy ty bys mnie chciala.

Gość gość
No sorry ale oczekiwanie że będzie skakał tylko dookoła ciebie i twojego dziecka to trochę hardcore. To nie jest póki co JEGO dziecko więc jak ma ochotę pomóc kuzynce, koleżance itp to nic ci do tego. Wylazło trochę zachowanie typowej samotnej mamuśki oczekującej że każdy nowy partner będzie nosił ją i całą jej rodzinę na rękach.

Gość gość
Picie i wyzwiska i ty go chcesz? Pomijam fakt, ze on de facto zakonczyl znajomosc i tylko czasem zadzwoni. Wychodz do ludzi, o nim zapomnij.

Gość gość
Gdyby on by czasem chciał pomóc to ok ale my się znamy 2 lata i on od początku spędzał ze mną czas codziennie spał razem były zeszłe wakacje byliśmy tez w górach. Teraz tego nie ma.

Gość gość
Odetnij się i miej honor dziewczyno! Przestań skomleć o uczucie

Gość gość
Autorko Oprzytomniej! Wyzywa Cie a Ty dalej za nim tesknisz? Za agresywnym Alkoholikiem? Chore! Szkoda tylko dziecka mama nadzieję że to c*****a prowokacja.

Gość gość
Wykasuj numer, zapomnij, postaraj się, żeby dziecko zapomniało i żyj dalej. Facet gra ci na uczuciach bo mu pozwoliłaś, przynajmniej teraz oprzytomniej i urwij definitywnie ten kontakt. R