Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfranek

Panowie po 50 tce? Czy Wam jeszcze staje?

Polecane posty

Gość gośćfranek

Mam 58 lat i już od dawna nie uprawiam sexu z žoną bo już mi wogule nie staje. Czy ktoś jeszcze tak ma?

Gość gość
Nie wiem, ale u mnie to jest na odwrót. Jestem parę dni wolny i nie wiem ... Chyba pójdę do jakiejś d...ki.

Gość gość
Oj bym chętnie się spotkał z Twoją żonką, a jeszcze gdyby miała pełen zarost tam i ówdzie.

Gość gość
jak żona się postara to mam erekcję :))))) musi chcieć:))))

Gość gość
no chyba w naszym wieku to jest raczej normalne , że nie staje nam samoczynnie. Jestem pewien ,że dojrzałe kobiety znają fizjonomię faceta :)))))

Gość gość
a może gra na flecie jak hinduscy zaklinacze węży ?:))))))

Gość gość
naszym żonom już się nawet nie chce grać na flecie . żeby zahipnotyzować węża :)))))

Gość gość
nawet żadnej żonie po 50 nie che się zająć stanowiska

Gość gość
Jestem żoną po 50 faceta po 50 i robię wszystko mężowi aby stanął,w naszej sypialni jest wszystko czego zapragniemy, więc nie wypowiadajcie się o wszystkich żonach w tym wieku,

Gość gość
Do Pani powyżej więc jesteś normalną żoną. Przecież wielu nie da się oszukać. Kobietom jest łatwiej.

Gość gość
Jasne ! Moja ma 58 i to dosłowny wulkan. Dbam o nią i kochamy się średnio co drugi dzień, a w weekendy ... :)

Gość gość
I staje Ci bez problemów kolego?

Gość gość
Miało być wieku

Gość gość
10.51 tak ! Nie mam problemów bo nie chciałem ich mieć. Trzeba o sprzęt dbać tak jak o każdy mięsień. Ćwiczyć w odpowiedni sposób. Mam nadzieję, że mój będzie działał dość długo.

Gość gość 57
Coraz trudniej ze wzwodem. Chcieć się chce ale jak wkładam mojej to często opada. Rzadko w nią wytryskuję. Nawet jak robi mi ręką albo ustami to też się zdarza,że tryskam ale nie jest sztywny.

Gość gość
Jak pisałem ćwiczę go już spory czas. Nawet gdy wisi ma 16-17 cm i mogę go włożyć, a już po tym sztywnieje w oczach. Jest spory i gdyby nie te ćwiczenia nie miał siły by się podnieść. Tych rzeczy dowiedziałem się od Arabów, którzy z ojca na syna przekazują sobie sposoby różnych metod by być sprawnym do starości.

Gość gość
57 lay i jeszvze nie narzekam,żona też jest zadowolona, moze juz nie tak często jak jeszcze 2 kata temu,3-4razy dziennie,ale rano i wieczorkiem daje rade.

Gość gość
Do;10:49 w tym wieku oczywiście ze problemy występują,ja też mam raz silniejsze nawilżenie ,raz słabsze,ale są na to sposoby , używam lubrykant, mąż jeśli ma problem ze wzwodem zaspakaja mnie wibratorem,więc panowie jeśli się tylko chce można,w tym wieku seks lepiej smakuje,pozdrawiam panów po 50 tce.

Gość gość
wibrator i intymność?:))))

Gość gość
do 11:06 idź do lekarza pomoże , W naszym wieku to chyba normalne :)))))

Gość gość
jak pisałem już > Kobietom jest łatwiej. Im nic nie musi stać i być sztywne.............:)))))))

Gość gość
Racja ! Wystarczy jak trzeba trochę posmarować :) Nam powinien stać, a to też zależy wiele od kobiety. Mi się podoba zarost i pończochy i stoi jak młodemu ogierowi.

Gość gośćfranek
Moja ma wszędzie zarost,ale to nie dlatego mi nie staje,że ona mnie nie pociąga.po prostu jestem impotentem od 20 tu lat i w tym cały problem.

Gość gość
Ja mam 52 lata i osiągam pełną erekcję. Oczywiście z biegiem lat potrzeba nieco silniejszych bodźców, ale jak sie ma co się lubi to stoi jak szwedzka stal. Ja na przykład lubię normalny zarost u kobiety, jak raz obcowałem z pania, która była wydepilowana, to miałem z tym problem, po prostu mnie nie pociągała.

Gość gość
ja ...dolę jakiś zbok psuje temat,,, czy można jeszce gdzieś z kimś normalnie pogadać

Gość gość
a może Panie będące w w długotrwałym związku coś powiedzą takim 20- 30 lat związku

Gość gość
Ja mam 50 i stoi na zawołanie :)

Gość ewamocnodojrzała
Mój mąż ma 51 lat i staje mu codziennie, jak nie uprawiamy seksu to się masturbuje, wiem, bo kiedyś go podejrzałam jak sobie masował penisa. Zresztą ja też się masturbuje, a mam 53 lata.

Gość gość
Mam 58 lat i jeśli nie ma u mnie dwa-trzy dni... to sobie po prostu ulżę ręką.