Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci są wredni dla kobiet ktore nie przyjmuja ich zalotów

Polecane posty

Gość gość

Ktoś mi kiedyś powiedział "niektorzy ludzie jeśli nie mogą czegos miec to musza to zniszczyc" Czy zgadzacie sie z tym , codziennie spotykam sie z nachalnoscia facetow Gdy stanowczo reaguje spotyka mnie jadowita złośliwość... Czym to jest spoeodowane ? Kompleksam ? Zazdroscia?

Gość gość
Pamiętaj jedną rzecz a nigdy cię to nie spotka. Prawdziwa dama nawet kosza potrafi dach z klasą. Każdy facet liczy się z tym że nie musi się podobać, ale jak robisz to w chamski sposób to też spotka cię chamstwo.

Gość gość
a teraz ja cie sprobuje poderwać bo jak takie masz branie to muszisz byc ladna a co w srodku moze jestes zimna kłoda moze nie jestes wulkanem miłości ile masz lat

Gość gość
Przecież wiadomo, że tylko niewielka część facetów tak reaguje, więc autorka jest jakąś prymitywną lalunią. A swoją drogą to kobiety dopiero źle reagują na odrzucenie.

Gość gość
nie wiem czemu tak reagują,mnie nawet by zabolało niedocenienie przez jakąś z którą wiele nas by łączyło,poszedłbym w swoją stronę z ,ale z taką nie dla mnie,ale podobająca mi się to do jakiegoś momentu i stopnia przyjazn czy koleżeństwo to nawet by mnie podniecała,na pewno byłaby lepsza niż niedobrany związek

Gość gość
czy postawiłem za wysoką poprzeczkę ? zimna kłoda i wulkan milosci

Gość gość
mam nawet takie o fantazje o spacerze z taką atrakcyjną nie dla mnie,która potem pójdzie na randkę z innym

Gość gość
tak jest,duma!

Gość gość
no i wyszło ze nie spełniasz moich podstawowych warunków a wszyscy cie podrywają (oprócz mnie)

Gość gość
Żeby stworzyć dystans...A ze w taki sposób to coś...urazone ego ?

Gość gość
to prawda mnie molestował żonaty, nie dostał i zniszczył mi życie a wszystko w białych rękawiczkach nie miałam dowodów by iść do sądu czy na policję, 10 lat leczyłam depresję, nerwicę brałam antydepresanty musiałam przejść kilka długoletnich terapii, wystarczy trafić na psychopatę niestety i takie są efekty do dzisiaj facet śmieje mi się w twarz a ludzie nawet nie zdają sobie sprawy że takie rzeczy się dzieją naprawdę

Gość gość
Kobiety, które dostały kosza, to dopiero są wredne.

Gość gość
Bo są źli na ciebie i wyładowują się. Mnóstwo chamstwa w ten sposób otrzymałam od mężczyzn. Nie mogę cię mieć, więc będę chamski. To takie prostackie.

Gość szry
gość dziś typowe zachowanie feminazistki. nienawistne, chamskie, nachalne, podle, fanatyczne, skrajne, egocentryczne, wulgarne wyprane z jakiegokolwiek czlowieczenstwa. jedynymi zakalami rodzaju ludzkiego sa wlasnie takie fanatyczki jak ty, zycze tobie, chodzacy braku piatej klepki, i reszcie tego nienawistnego, nielogicznego, oglupialego i fanatycznego towarzystwa dokadnie tego, o co same wolacie - wyzdychajcie. dobrze ze na swiecie w przewadze sa w miare normalni ludzie(tak, ludzie, czyli mezczyzni i kobiety), i coraz wiecej z nich widzi jakimi nienawistnymi potworami sa takie skrajne fanatyczki.