Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was przeżył mobbing? Jakie moga byc skutki?

Polecane posty

Gość gość

Ide do pracy z bolem brzucha , ewidentnie jestem mobbingowana , czy odpuscic i sie zwolnic? Szef poniza mnie przy klientach raz jest mily raz jedzie po mnie jak po ... Czy ktos z was przezyl mobbing? Ile to trwalo?

Gość gość
Będzie trwać dotąd, dokąd będziesz w tej pracy. Szukaj nowej pracy, i zrównoważonego szefa.

Gość gość
Przeżyłam i wytrzymalam dwa miesiące w tej firmie, po takiej fajnej pracy ma sie zerowa samoocenę ale znajdziesz coś lepszego i będzie dobrze :) nie ma co sie męczyć z niezrównoważonym szefem. a w jakiej branży pracujesz? To duża firma?

Gość gość
Ja przeżyłam. Była to moja pierwsza praca i sama nie do końca wiedziałam, że nie musi to tak wyglądać (zwłaszcza że w rejonie wysokiego bezrobocia wiele osób miało problemy z szefami). Efektem był marazm i poczucie beznadziei. Ale w końcu pracę zmieniłam - poczucie własnej wartości wzrosło o 500% w ciągu pierwszego miesiąca, energia, chęć doskonalenia się w pracy itp. To procentowało. Nie warto siedzieć tam ani dzień dłużej.

Gość gość
ja przeżyłam ,szef nie wytrzymał,chciałam go wiecie nożem ,i mnie zwolnił o to tchórz hahaa

Gość gość
bo mobingowanie żle się kończy ,każdy ma wytrzymałość

Gość gość
Rozstrój zdrowia psychofizycznego (m.in. zaburzenia hormonalne, niestrawność, nerwica, depresja, fobia społeczna, spadek samooceny itp.) może nastąpić nawet po ok. roku i PTSD nawet. Psychiatra Lehman wymienia nawet ok. 40 zachowań, które wg niego są mobbingiem. Zgłoś sprawe do sądu. Chroń siebie