Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajtafajka

Szybka rada na okropna teściową !!!

Polecane posty

Gość Ajtafajka

Właśnie wróciłam do domu po nocy spędzonej u swojego chłopaka. Nocowalam u niego drugi i ostatni raz, choć jesteśmy ze sobą od 5 lat. Problem polega na tym, że jego matka a moja przyszła teściowa, całą noc łazi po mieszkaniu i po prostu bezczelnie wchodzi do pokoju ot tak, dosłownie "wparowuje" do pokoju, postoi popatrzy i bez słowa wychodzi. Ja rozumiem gdybyśmy mieli po piętnaście lat, ale ludzie mamy po dwadzieścia parę lat I nie znamy się od dziś. Jestem wyprowadzona z równowagi. Od 4 rano już całkowicie bezczlnie wchodziła do pokoju myśląc że śpię i grzebala mi w torebce. Rozmawiałam z moim chłopakiem, ale on uważa, że przesadzam. Czeka mnie z nim później jeszcze jedna rozmowa. Ja już nie wiem jak mu dosadnie wytłumaczyć, że nie toleruje takiego zachowania i bezczelności. Pomocy !!!

Gość gość
jeśli chłopak uważa ze ty przesadzasz to trzeba zpstawic chłopaka z mamusią i po kłopocie. Bo on zawsze będzie trzymal jej strone,nic ci nie dadza jakies z nim rozmowy.najwyzej na chwile. A poza tym to prowo.

Gość gość
Jedyną pomocą dla ciebie to albo zdecydowanie zaprzestać kontaktów z "teściową",ale skoro chłopak nie widzi w tym nic nienormalnego to będzie to niemożliwe i będzie prowadziło do narastającego konfliktu między wami aż doprowadzi do rozstania. Drugie wyjście to zerwać z chłopakiem ,zaoszczędzisz sobie dużo stresu i być może rozwodu w przyszłości.Taka głupia teściowa potrafi zatruć życie.

Gość gość
Prowo. Nie wierzę, że w realu są takie głupie gęsi, pardon, wyzwolone kobiety.

Gość gość
Tesciowa ma sie po slubie!!! I nie wstydzisz sie sciero przychodzic do domu obcej kobiety na noc i wypinac doope jej synowi na jej oczach???

Gość gość
Autorko sam pomysł na ten topik jest tak prosty jak świński ogon i nikt inny jak idiota mógł go wymyślić

Gość gość
w mordę starą

Gość gość
co za sztampowa tesciowo z najgorsych kawalow:D wyprowadzcie sie i po sprawie

Gość gość
Jeśli jesteś taka pipa że obca baba ci grzebie w torebce a ty udajesz że śpisz to po co ci rady, i tak nic nie zrobisz.