Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Monika

Jak zatrzymać przy sobie faceta

Polecane posty

Gość Pani Monika

Cześć. Mam pytanie do Was drogie kobiety. Czy macie jakieś sposoby żeby zatrzymać przy sobie faceta? Mam dwójkę dzieci i jestem po rozwodzie. Niedawno poznałam mężczyznę. Jest przystojny troszkę młodszy ode mnie i bardzo dobrze zarabia. Z tego co mówi to przynajmniej w najbliższym czasie nie chce zakładać rodziny ani brać ślubu. Zdaję sobie sprawę że mój zegar biologiczny tyka i boję się że mnie zostawi za jakiś czas i znajdzie młodszą. Sam też jest po rozwodzie i mówi że ślubu nie chce. Myślałam nawet żeby złapać go na dziecko ale zawsze ma prezerwatywe przy sobie. On pomaga mi finansowo a ja boje się że to się skończy i mu się znudze. Pomóżcie.

Gość gość
idiotka, do tego interesowna i podła

Gość gość
Pani Monika dziś Cześć. Mam pytanie do Was drogie kobiety. Czy macie jakieś sposoby żeby zatrzymać przy sobie faceta? Mam dwójkę dzieci i jestem po rozwodzie. Niedawno poznałam mężczyznę. Jest przystojny troszkę młodszy ode mnie i bardzo dobrze zarabia. Z tego co mówi to przynajmniej w najbliższym czasie nie chce zakładać rodziny ani brać ślubu. Zdaję sobie sprawę że mój zegar biologiczny tyka i boję się że mnie zostawi za jakiś czas i znajdzie młodszą. Sam też jest po rozwodzie i mówi że ślubu nie chce. Myślałam nawet żeby złapać go na dziecko ale zawsze ma prezerwatywe przy sobie. On pomaga mi finansowo a ja boje się że to się skończy i mu się znudze. Pomóżcie. xxx czy żąda paragonów z zakupów tak abyś udowodniła, że przykładowo zostały one zrealizowane w celu podwyższenia stopy życiowej dzieci? jeśli nie to wymyśl, że np. chcesz posłać dzieci na kurs językowy, że wypadł cykl jakiś wizyt u lekarza specjalisty, jeśli nie mieszkacie razem i w żaden sposób tego nie kontroluje masz szansę żeby sobie odłożyć ładną kasę na boku na przyszłość

Gość Pani Monika
Dziękuję. Nie będzie miał jak tego sprawdzić. Super pomysł.

Gość Pani Monika
Jakie macie jeszcze pomysły, najlepiej żeby zatrzymać go na dłuuugggooo?

Gość gośćja
Rób mu loda często

Gość gość
17.26 musisz być miła. Nie narzucaj sie ale jak się spotykacie to się ciesz jak za pierwszym razem.

Gość gość
Ładnie się ubierz. Zmien kolor włosów. Zacznij się odchudzać.

Gość gość
Spróbuj fajnych perfum. Ja dzisiaj chodziłem po całym markecie za taką :)

Gość gość
Spróbuj wyciągnąć od niego jakieś tajne informacje np. Jego tajemnice a jeśli przyjdzie mu go głowy żeby Ciebie zostawić to szantazuj go tym żeby chociaż Ci płacił (bo głównie chyba o to Ci chodzi). Może jakieś lewe interesy robi to strasz go np. Urzędem skarbowym. Mam nadzieję że pomogłam?

Gość gość
Musisz mu ... zawsze kiedy chce. Ubieraj sie wyzywajaco i kuś go. Może są jakieś rzeczy o których marzy w łóżku. Spelniaj mu wszystkie i udawaj że też to lubisz. A po mów że brakuje Ci na buty np. I wyciagaj ile się da. Tylko chwal go za to np. Mówiąc co ja bym bez ciebie zrobiła.

Gość gość
Obyście wszyscy zdechli haha :)

Gość gość
Dziwne pytanie, albo ja jestem jakaś już stara. Jak można chcieć być z kimś kto nas nie chce? Żenua na maxa. A poza tym jak to brzmi zatrzymać przy sobie faceta....

Gość gość
Myślę że autorce tak naprawdę wcale nie chodzi o to żeby zatrzymać faceta tylko jego pieniądze. Chodzi o to żeby mieć przy sobie żywy bankomat. Mam rację?

Gość gość
dbaj o niego i kochaj go

Gość gość
Pokaż mu cycki