Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Ale gruba odniosła sukces! Powiedziała przecież :-D

Gość gość
Wlasnie ta oblesna baba wstydu nie ma tak sie zachować przecież tak na Zbyszka gadala a tu jak jej podziękowali to malo szalu nie dostala az ja trzeslo

Gość gość
Ależ ten Pawełek od Gosi jest tak nieogarnięty że aż słodki. Oh przygarnełabym. Gocha pewnie wybierze i porzuci niczym Monika uzna że za bardzo sie stara Karolek zez coraz wiekszy -a wszystko przez te dwie baby. Myśle ze wybierze tą trzecią, bo Sarę rodzina odradzała, a Jusi sie boi. Ale nic z tego nie będzie

Gość gość
Gruba od Zbyszka czepiała się że mieszka z matką a sama mieszka z ojcem...

Gość gość
Ewki nie komentuję. Szkoda mi Moniki, taka piękna i inteligentna kobieta przegrała z jakimś wypłoszem z portalu spolecznosciowego :/

Gość gość
up takie czasy nowoczesne.. ;) Widać Piotruś szukał panny do zabawy a nie poważnej kobiety do poważnego związku ;)

Gość gość
Słusznie rodzina odradza mu Sare. Przecież on ma oczy w d***e, jeśli ona mu się spodobała.

Gość gość
A mnie Moniki nie szkoda, bo myślę, że Piotr nie był dla niej. On ewidentnie szuka, żeby nikogo nie urazić napiszę - kobiety innego rodzaju;) Monika powinna poszukać faceta z klasą i bardziej reprezentacyjnego, bo sama takie właśnie wrażenie sprawia. I nie za bardzo rozumiem po co Piotrek w ogóle ją wybierał do trójki skoro gustuje w zupełnie innych dziewczynach.

Gość gość
Sama matka Piotra mówiła, ze jeździł do Warszawy na dyskoteki...więc wszystko jasne

Gość gość
Zbyszkowi podoba się Iwona, ale myślę że niestety się facet rozczaruje, bo ja nie sądzę, by ona chciała zmienić o 180' swoje życie. Kobieta przyzwyczajona do wygód i rozrywek dużego miasta, pracująca w korporacji, miałaby nagle to rzucić i zaszyć się na spokojnej wsi? Nawet jeśli znalazłaby pracę, to jaką? Urzędniczą w gminie? Zobaczymy, ale jakoś tego nie widzę.

Gość gość
Ten Piotr to taka d.pa wołowa ze masakra. Monika babka z klasa-gdzie do niego... Myśle ze ta nowa idealnie do niego pasuje-trafił swój na swego

Gość gość
Mnie Moniki szkoda właśnie w tym sensie, że zaprosił ją do trójki razem z dwiema lalami różniącymi się od niej -więc uznała, że ma z nimi szansę, potem je wyrzucił więc jeszcze bardziej miała prawo uwierzyć, że go zdobędzie, a tu klops bo zaprosił trzecią lalę, dając Monice do zrozumienia, że nic tu po niej. Chamstwo i tyle ale na wsi tak mają.

Gość gość
Piotr na randke z Moniką jechał tym zielonym samochodem producenta -czyli chłop w wieku 38 lat nawet auta sie nie dorobił, wszystko wiadomo

Gość gość
Impreza u rolniczki zamieniła sie w przesłuchanie Monia w zeszłej edycji nawet sie potrafiła pobawić z chłopakami i gośćmi-a ta siedziała jak matrona , a chłopaki w ogniu pytań

Gość gość
Zbyszkowi podoba się Iwona, ale myślę że niestety się facet rozczaruje, bo ja nie sądzę, by ona chciała zmienić o 180' swoje życie. Kobieta przyzwyczajona do wygód i rozrywek dużego miasta, pracująca w korporacji, miałaby nagle to rzucić i zaszyć się na spokojnej wsi? Nawet jeśli znalazłaby pracę, to jaką? Urzędniczą w gminie? Zobaczymy, ale jakoś tego nie widzę. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tylko mnie się wydaję, że jej nie podoba się Zbyszek i jego matka. Mieszkanie z teściową. Ona na wieś by pasowała, trochę nie dowierzam, że ona pracuje w międzynarodowej korporacji w dziale finansowym, nie widać tego po niej, ale z drugiej strony i w korpo płacą tylko 2.5 tys.

Gość gość
Ewka pokazała klasę.. masakra ! Jak w skowronkach leciała na randkę a wcześniej chciała się pakować i sama niby rezygnować co chwilę wygadujac na Zbyszka i jego matke. Mysle ze Zbychu teraz dopiero przeciera oczy jak to oglada. Z Iwona też nic nie wyjdzie to nie jest panna na wies kolega Zbyszka słusznie to zauwazyl

Gość gość
A Pawełek i rolniczka spoko nawet pasują do siebie. Tylko mógłby trochę wyluzować bo później się okaże że za bardzo się starał i królewna mu podziekuje

Gość gość
Mikołaj ma śmiesznego syna

Gość gość
dziś Też myślę, że pasują, mimo iż Małgosia wygląda baaardzo dojrzale jak na swój wiek, a on widać że młodziutki chłoptaś:)

Gość gość
dziś No:) Przypomina mi jednego polskiego aktora, za którym notabene nie przepadam;)

Gość gość
Słaba edycja pod względem facetów. Najbardziej polubiłam starszego Pawła, życiowy facet, ale jak goska go nie chce, to szkoda. Ten młody to mnie wnerwia swoimi filozofiami o rozpalaniu płomienia w oczach Małgosi itp ;D ale dobrze mu z oczu patrzy i chyba im się uda na długie lata. Piotr porażka sezonu, niby macho, wojskowe zainteresowania, a do życia dupa wołowa. Już florysta albo Zbigniew wypadli bardziej męsko przy nim.

Gość gość
Dokładnie Karol 100 razy bardziej meski niż d.powaty Piotruś Pan, chociaż o Karolu różne ploty krążą ;)

Gość gość
Pawcio (ten młody) od rolniczki mega seksowny

Gość gość
Ma chłopak rękę do kwiatów i tyle, to nie oznacza od razu geja. Pawcio seksowny tylko dla swojego pokolenia :) no i dla rolniczki :p A ewa i iwona to siebie warte. Pokazywali raz taka rozmowę za zamkniętymi drzwiami gdzie Ewka już chciała wyjeżdżać, a Iwona jej obiecywała, że jedzie z nią. Teraz widać, że moze i Ewa manipulowała,ale Iwona wcale nie byla lojalna tylko cieszyła się, ze została sama. Moim zdaniem ona tam tylko siedzi dla spędzenia wakacji, może pokazania się ale nie dla miłości.

Gość gość
13:46 to chyba było odwrotnie: Ewa mówiła że wyjedzie, gdy Iwona myślała, że Zbyszek ją prosi o rozmowę, by jej powiedzieć bye, bye;)

Gość gość
Jak młody wyskakuje przed kamerę i o uczuciu nawija, to kojarzy mi sie z programem Trudne Sprawy :D

Gość gość
Moze, ale i tak sa siebie warte :)

Gość gość
A zachowanie iwony placz bo ewa wyjeżdża siedzi i placze, powinna wyjechać razem z ta gruba jak ja tak zalowala żal tego zbyszka bo ma nadzieje ze cos z tego będzie

Gość gość
Iwona jeszcze wydaje mi się, że probuje wykorzystać to, że spodobała się Zbyszkowi. Coś czuję,że będzie mu stawiała jakieś żądania, żeby się do niej wyprowadził itp. Bo ona sie na wieś nie nadaje i chyba tylko po to tam siedzi, żeby Zbyszka namówić na zmiany w życiu.

Gość gośćJUSIA
mnie paweł od rolniczki się nie podoba , ma taką dziwną twarz jak by mu perukę bląd z lokami założył to czysta gonia