Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
dziś jaka głowa bez szyi, co ty pitolosz? obie bardzo ładne, atrakcyjne kobiety, ale fakt, że podobne, też to zauważyłam

Gość Arletka Sz
Była jeszcze Ewa Śnieg. Mój mąż twierdzi że Ta Justyna Szywała i tamta Ewa Śnieg to ten sam rodzaj kobiet. To kobiety od których lepiej uciekać póki czas,,,,ile sił w nogach bo może być za późno. Rozumiecie o co mu chodziło bo ja nie czaję hmmm

Gość tobylamjja
Monika i Irena są owszem ładne ale nie zmienia to faktu że obydwie maja duże, dyniaste głowy osadzone wprost na tułowiu, bez szyi.

Gość gość
Ewa grubsza ładniejsza ? Nie wiem o czym piszesz, ta co odpadła ?

Gość gość
I wychodzi na to, że Justyna Bąk to niezła yebaka. Wszystkie te zadeklarowane świętoyebliwe to mają mroczną moralnie przeszłość. Np. taka Dominika Figurska - najpierw się dziwaczyła i przyprawiała mężowi rogi, zrobiła bachora z nieprawego łóża, a teraz no proszę pierwsza gorliwa na kolanach w reżimówce "mądrości" katolickie głosi. Zakłamana sekta.

Gość gość
Napala się na Karola,patrzy na niego jakby chciała mu rów wylizać i ssać wora. Od razu to wyczytałam z tej twarzy ale ona opowiadała że katoliczka, że czeka na ślub,dzwony weselne,welon i to mi jakoś dziwnie nie pasowało.A teraz jak się wydało że to pisdeczka co lubi seeks to wiadomo że miałam dobre przeczucie.

Gość gość
"głowy osadzone wprost na tułowiu, bez szyi"-leżę i ryczę ze śmiechu.

Gość gość
do nabijają się z Ewki tej grubszej od Zbyszka bez reki ,że niby taka ładna.

Gość gość
Ciekawe jak pachnie bąk Ewki?

Gość gość
Justyna Bąk jako doświadczona w seksie miała chyba do czynienia z facetem który ma zboczenie i podnieca go pierdzenie kobiety jest takie zboczenie,słyszałam że jednej dziweczynie za pierdzenie a on to wąchał zapłacił 1000 zł takie upodobanie

Gość gość
karol wybral sare ale już sie rozstali.

Gość gość
Jak sobie przypomnę ten odcinek, to ta randka Karola i Sary wyglądała na tak ustawioną i wyreżyserowaną,jak mało co. Zwłaszcza ta pożal się Boże kąpiel. Ja się Justynie nie dziwię , że ją nosiło ze złości. Ona się zakochała, a jej konkurencja jakąś ustawkę robi.

Gość gość
Grubas od Małgosi znaleziony martwy !

Gość gość
Ten leniwy grubas? A co mu się stało? skąd takie wieści?

Gość gość
pewnie źle odebrał polecenie"utrzeć jaja" :D

Gość gość
ale o co chodzi? co sie z nim stało?

Gość gość
Nawdychał się oparów farby :-(

Gość gość
Mnie jest szkoda tego 30-letniego Pawła. Miły, ogarnięty, odnalazłby się na roli (pomógł zaraz po przyjeździe) a Gośka jedzie po nim jak po burej suce, bo upatrzyła sobie gówniarza, a resztę trzyma bo musi.

Gość gość
Nawet ojciec Goski nazwał go fajnym zięciem po tym, jak razem pracowali przy zwierzętach, ale Gośka wie swoje i woli gówniarza.

Gość gość
Ale ten 30 letni Paweł nie wykazuje żadnej inicjatywy,jakby mu nie zależało

Gość gość
No już nie przesadzajmy, że ta mocno przeciętnej urody kobieta jest jakąś księżniczką, o którą trzeba się bić...oni o nią nie walczyli, bo pewnie poza kamerami widać było, że jest za młodziakiem i tyle.

Gość gość
Co by nie mówić Gosi nie trafili się atrakcyjni partnerzy. A ten z nadwagą, co nie wie, co oznacza zmywalna farba to już nie mam pytań, zginąłby na tym gospodarstwie :)

Gość gość
No właśnie też nie za bardzo rozumiem tych zachwytów kandydatów Małgosi nad jej urodą. Moim zdaniem jest raczej przeciętna. Owszem, ogólnie atrakcyjna, zgrabna, zadbana, niegłupia, ale z twarzy taka sobie. Chyba że na żywo prezentuje się dużo lepiej, bo inaczej to te ochy i achy wydawałyby mi się na wyrost.

Gość gość
po prostu jesteś grubą,zawistną lochą i już

Gość gość
Światowy Dzień Puszczania Bąka przypada 1 grudnia! :-D 🖐️

Gość gość
Jeśli Karol był za Justyną, potem za Sarą, a teraz dziewczyny się zaprzyjaźniły - oznacza to moim zdaniem, że to ten chłopak nie jest wart tych starań i dziewczyny to zrozumiały, nie są już dla siebie konkurencją więc się kolegują.

Gość gość
Jestem już mężatką, ale na miejscu Gosi zdecydowanie brałabym się za starszego Pawła, z powodów opisanych wcześniej. Ten młodszy jakiś taki zbyt wystylizowany i nierozgarnięty jak na wioskę, żył za granicą -nie widzę między nimi dużo wspólnego prócz fascynacji

Gość gość
Małgorzata wygląda ładnie w lokach. Odwracają uwagę od jej buzi. W prostych włosach wychodzi na wierzch to wole czy co ona tam ma na tej szyi.

Gość gość
prawda jest taka ze Gosia ma kase, stroi sie ubrania ma modne i na czasie, make-up tez zawsze perfekcyjny ale bez tego wszystiego wygladalaby jak prosta zwyczajna dziewucha ze wsi

Gość gość
Dziewucha jak dziewucha, ale za to jakie hektary i traktory !