Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
w ksiązce Manowskiej Szymon wyznam ze on i Agnieszka z seksem czekaja do slubu

Gość gość
Tak pamiętam każdego z nich, ale Robert najbardziej zaskarbił sobie moją sympatie..bardowscy mieli parcie na szkło, kasia jeszcze w porządku,ale Dawida nie polubiłam i nie dziwiło mnie jak Monika go odrzuciła

Gość gość
A ja właśnie polubiłam Dawida. Skromny, spokojny, miły chłopak. Jak to się mawia - dobrze mu z oczu patrzyło. Nie pasował do Moniki, bo za mało przebojowy, dobrze więc, że udało mu się z inną dziewczyną:)

Gość gość
gość dziś Dokładnie, dobrze mu z oczu patrzyło. Za fajny mi sie wydawał do Moniki. Ale i tak program przyniósł mu szczęście

Gość gość
oj tak, Dawid chłopak budzący mega zaufanie, brałabym bez zastanowienia, a na Monikę go szkoda ;)

Gość gość
dziewczyny dałybyście d**y wszystkim rolnikom i rolniczką w ciemno czy chciałybyście z nimi pochodzić ?

Gość gość
A jak Wam się podoba nowa fryzura Karola? Dla mnie po tym co odwalił to jakoś nic już mu nie pomoże

Gość gość
Haha, u mnie raczej tez byłby spalony ;)

Gość gość
dziewczyny jak długo już staropannujecie ?

Gość gość
Mezatka sie klania :p

Gość gość
A od jakiego wieku zaczyna sie stara panna? :D

Gość gość
Mikolaj wygląda na 15lat mniej. Buzia gladsza niz 20 lat mlodsza Renata. Z resztą od janki i tereski też młodziej wygląda. Nie dziwne, że szuka jeszcze wrażeń. trzyma sie bardzo jak na swoje 72 lata. Po programie to i zglosza sie nawet o 30 pare lat mlodsze.... Będzie miał branie oj bedzie.

Gość gość
Małgorzata kto wie może i z Pawelkiem sobie życie ułoży. Pasuja do siebie z wyglądu moze cos z tego i wyjdzie. :) Ja tam im dobrze zycze.

Gość gość
Zbyszek i jego dyrygujaca mamusia... brrrr tu moze byc ciężko. Strach miec taka teściowa. Zbychu to taki pantofel. Tam co matka powie to tak jest. Dlatego te dwie zolzy tak psioczyly. Pewnie widziały coś więcej niz tv pokazała

Gość gość
Piotr to taki wiejski polglowek i taka sama sobie przygr****** Chyba lubi takie wyzywajace z wyglądu rury.

Gość gość
Małgosia i Paweł rozstali się

Gość gość
dowiemy sie juz za 2 tyg w ostatnim odcinku :)

Gość gość ne91
Boze jak ten Zbychu mnie wpieniał. Może i jest dobrym człowiekiem Ale jest taki bez zycia ze nie wiem czy któraś z nim wytrzyma. Nie ma ręki. No cóż bywa i tak. Inni maja jeszcze gorzej a zyja pelnia zycia. Wedlug mnie jest bez szans na znalszienie drugiej polowki.

Gość gość
E tam, ja myślę, że Zbigniew tak naprawdę nie jest takim ciapą i flegmatykiem jak go widzimy w TV. Kogoś rozlazłego społeczeństwo nie wybrałoby na sołtysa. Musi chłop po prostu uwierzyć w swoją wartość i znajdzie jakąś kobietę. Ja mu tego życzę.

Gość gość
Wszędzie (prócz Mikołaja oczywiscie) była mama w pakiecie-więc nie kumam tego najazdu. Na wsiach są domy wielopokoleniowe

Gość gość
gość dziś Chciałabyś hehe

Gość gość
Karol w zapowiedzi "wraca do pozycji zero" no jest zerem

Gość gość
dlaczego ludzie mają takie parcie na kobiety,że potrafią sie upodlić i wziąć udział w takich durnych tv show? przecież życie bez kobiet jest takie piękne:-) spokój,cisza,zero stresu,nerwów,czas wolny dla siebie.Zero zmartwień czy się puści czy się nie puści,czy dziecko moje czy z przemytu.Po co zniżać się do poziomu kaleki społecznego,który nie potrafi sam panny ogarnąć tylko po to by wszystko w/w doświadczyć:-D ludzie opamiętajta się ,można kopulować,zabawić się,a nawet wzajemnie powkurwiać ale nie trzeba się wiązać,a nawet nie można dla dobra własnego zdrowia psychicznego! S ą tu może jakies wolne dziewczyny,które zechciały by zapoznać się ,a potem czas pokaże ?

Gość gość
dlaczego nie ma programu,kafeterianka szuka męża,albo rzeżnik szuka żony,kasjerka z bierdry szuka męża,spawacz szuka żony itd.itp. co to rolnik jakiś uprzywilejowany?

Gość gość
gość dziś Myśle ze po imprezie Karol mógł mysleć zupełnie jak Ty heheh

Gość gość
myślę,że masz rację z karolem,zwłaszcza gdy była to jego pierwsza impreza i pierwsze dziewczyny hehehe

Gość gość
Karol jest dziwny, a ta Malgosia wstretna, wyglada jak przebrany facet. Ja nie wiem co mlody Pawel w n iej widzi :o chyba zdesperowany i baby dawno nie mial

Gość gość
11:30 dokładnie; w większości domów uczestnicy mieszkają z rodzinami, rolniczki też

Gość gość
gość Kaleką społeczną jesteś niewątpliwie Ty. Jeśli nie wiesz że po to żyjesz żeby spłodzić potomstwo to jesteś chory na umyśle i masz zaburzenia osobowości. Człowiek który nie chce się rozmnażać jest bezużyteczny dla natury. Udowodnione jest naukowo, że jeśli kobieta bądź facet nie ma dziecka do określonego wieku to ujawniają się u niego choroby mające na celu utylizację niepotrzebnej jednostki. Celem życia człowieka jest posiadanie potomstwa, wychowanie go na człowieka który będzie zmieniał świat na lepsze dawanie mu wszytkiego co wartościowe i dobre nauczenie go zasad funkcjonowania w społeczeństwie. Wszystko inne co osiągniesz jakiś tam tytuł w firmie, parę więcej zer na koncie to wszystko to nic w porównaniu do posiadania rodziny. Więc mylisz się z tym zdrowiem psychicznym. W pełni zdrowy psychicznie jest człowiek który żyje zgodnie z naturą i jest pożyteczny. Z ciebie świat nie ma żadnego pożytku. Tylko zajmujesz miejsce normalnym facetom którzy chcieli by mieć rodziny i znają wartości wyższe np mądrość, miłość, dobro, bezwarunkowość. Brzydzę się takimi jednostkami. Gdyby to ode mnie zależało wywiozłabym takich wysoko w góry wycieła jajowody i macice wstawiła peło wódy zioła i innych papierosów i by się ******* do woli. Z dala od normalnego społeczeństwa. Tacy ludzie krzywdzą tylko innych. Możecie wybrać mnie na prezydenta

Gość gość
Ja tam zwyczajnie nie wierzę że oni idą ZA DARMO do takiego programu. Muszą coś z tego mieć, i to całkiem dużo. Oni sprzedają swoje życie, pokazują domy , gospodarstwa, uczestniczy też w tym ich rodzina. Ja wiem że produkcja przekonuje że nie płacą im,ale ja w to nie wierzę