Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
mama Pawła i Małgorzata takie jakieś z nosów mocno podobne-może tym sie kierował

Gość gość
A na serio nie macie wrażenia że Gosia i Paweł mogli się znać wcześniej? Chodzi mi tu raczej o taką znajomość przez portal społecznościowy raczej niż o osobistą. Coś mam wrażenie że jedno drugiego mogło odnaleźć na FB i przed tym pierwszym spotkaniem mogli już pisać ze sobą. W drugim odcinku Marta z Gosią omawiają po kolei kandydatów (tamci siedzą na ławce na dworze) najazd kamerą na Pawła już Gosia maślane oczy robi i mówi "Fajnie ze jednak udało mu się to tak zorganizować ze dał rade przylecieć" jakoś tak.... Dziwne trochę.ale może to tylko ja taka nieufna w magię TV ;)

Gość gość
Czepiaja sie wszyscy mamy Zbigniewa, ale pzreciez wszyscy ci rolnicy maja przy sobie rodzicow. Akurat Zbyszkowi przydaje sie ktos do odciazenia w pracach, ktore wymagaja sprawnej reki, chocby głupim gotowaniu, wiec co sie dziwic, ze matka pomaga. I pewnie liczy na to, ze zona ja w tym zastapi - ale to pzreciez normalne,ze wmalzenstwoie kazdy robi to, w czym jewst lepszy i sprawniejszy, Zbyszek moze prowadzic kombajn ale ze skrobaniem marchwewki gorzej, wiec po co. Ale prawdopodobnie matkę juz to meczy, wcale jej nie zalezy, zeby siedziec mlodym na głowie, jednak zrozumialaeze martwi sie o syna i chce, zeby ktos mu w pewnych rzeczach pomagal. Poza tym to jedyna matka, ktora przynajmniej nie ma kiczu w domu i ubytkow w zebach. Swoja droga ci wszycy rolnicy maja takie wypasione domy, a zeby strasznie zaniedbane.

Gość gość
Dokładnie u Karola też mama rządzi to widać było

Gość gość
u Piotra na werandzie soki w szklaneczkach po Nutelli pili :D brak zębów u ludzi 50 plus w środowiskach wiejskich to nic dziwnego. dawniej nie leczyli kanałowo, a protezy nie kazdy da radę nosić, bo to boli niektórych. ja bym się nie czepiała

Gość gość
ale zęby syna Mikołaja to był hit

Gość gość
"Seks, seks, dziki seks" - mówił syn Mikołaja a Mikołaj w następnym odcinku samotny na balkonie stoi :lol:

Gość gość
22:59 Karol ma 34 lata, więc do gimnazjum nie chodził, bo jeszcze nie było;)

Gość gość
mi się wydaje te syn mikołaja ma zęby on chyba ma tylko coś z dziąsłami, takie jakieś wielkie i napuchłe, ale tam chyba zeby się w nich jeszcze kryją ;) Gośce się trafił taki chłopaczek że hej, spora dysproporcja w urodzie będzie się jednak rzucac w oczy, a z wiekiem będzie tylko coraz gorzej... no ale on widać ma ją za piękną, o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
a ze strony Rolnik Szuka żony zniknęłły wizytówki uczestniczek ;) tylko rolnikow zostały a ja się pytam dlaczego nie było do tej pory wizytówki Kasi2, no i Jagódki ewentualnie? :) widz ma prawo coś się dowiedzieć o kasi2, czym się zajmuje, stan cywilny, zainteresowania itp no tu ewnidentnie jakieś hokus pokus jest.....

Gość gość
mentalnie to Karol własnie taki gimnazjalista

Gość gość
Któraś tu jak mantrę powtarza, że Gośka ma szczęście, bo trafiło jej się "ciasteczko". Po pierwsze czy ciasteczko to rzecz gustu. Dla mnie chłopak jak chłopak, nic szczególnego, choć na pewno niebrzydki i dobrze ubrany, a po drugie, ludzie - czy wygląd jest najważniejszy? Skąd wiesz, że Gosia ma szczęście? Skąd wiesz jaki on będzie w pożyciu na co dzień? Czy nie będzie jakimś rozmemłanym kluskiem, którego trzeba będzie niańczyć? Piękne słówka i wygląd, który nam pasuje, to nie wszystko, a nawet mało. Są ważniejsze rzeczy do stworzenia dobrego związku.

Gość gość
Nie sądzę, że Gosia znała Pawła. A z tą organizacją to raczej była pod wrażeniem, że Pawłowi chciało się przyjechać dla niej na wieś, mając swoje życie i pracę za granicą.

Gość gość
Niektóre opinie o Gosi i Pawle zakrawają na chamstwo. My widzimy w programie tylko urywki z ich codziennego życia i skoro na tych urywkach widać, że się zauroczyli i dogadali, to przez cały dzień na pewno wygląda to jeszcze lepiej. Nie rozumiem tych opinii, że za ładny, za młody, rzuci ją itd.

Gość gość
U siebie w miejscowości chodziłam do takiej dentystki. Zabójczo podobna twarz do naszej rolniczki, ale starsza i trochę gorzej wyglądała. Nawet jak zobaczyłam zwiastuny to mówię do mamy że patrz, jaka do pani Ewy podobna. No i ta pani Ewa dentystka miała od lat męża dentystę, z którym prowadziła gabinet. Facet wyglądał praktycznie jak marzenie, bujne włosy, bardzo przystojna buzia, sylwetka mimo że już był w dojrzałym wieku. Żyli w tym małżeństwie aż do śmierci żony. Także wygląd to nie wszystko.

Gość gość
raczej rozmemłany to pawł chyba nie jest, skoro od matury siedzi w szwecji i zarabia na przyszłość ;) niektórzy dwa razi starsi a na obczyxnie płakaliby w poduszkę za mamusią ;) może nie jest jakoś zabójczo bystry, to było czasem słychał jak budował zdania - no raczej bardzo proste. ale dosyć szlachetny jest chyba, odważny też chyba tak, sznuje konkurencję, kocha zwierzęta, czuły no nie jest najgorszy i jakieś widoki na mocny związek są

Gość gość
Ja pierniczę jaki macie problem.... Dla mnie ten najmłodszy właśnie najbardziej męski z tego programu-Piotruś czy karolek przy nim to dzieciaki.... A Gośka dla mnie i tak ładniejsza niż np Sara i co najważniejsze szczera dziewczyna- szczerze potraktowała program-i tak tylko hejt na nią spada. Opanujcie sie trochę

Gość gość
Można by pomyśleć, że Karol to taki gentleman i klasyk wtedy gdy oburzył się, że Justyna w oborze za bardzo eksponuje swoją kobiecość. No ale jak widać u niego w chacie to była niezła biba, a Karol raczej za kołnierz nie wylewał. To wcześniejsze niby-oburzenie na Justynę to była marna poza.

Gość gość
do gościa z 8:37 twoja wypowiedź prezentuje typowy przykład zazdrości negatywnej - zazdrościsz gośce krowy i wolisz żeby jej zdechła te co powtarzają jak mantrę, że Gocha ma szczęście że takie ciacho wyrwała to zazdrośnice ale w znaczeniu pozytywnym - zazdroszczą Gośce krowy i pragną mieć równie wspaniałą krowę a krowie Gochy żeczą dużo zdrowia! zmień mentalność, będie Ci się lepiej żyło zazdroszczę Gosi i też bym chciała takie ciacho bye :D

Gość gość
Karol to się do "Chłopaków do wzięcia " nadaje ;)

Gość gość
dziś piszesz EWA a ja przed oczami mam od razu panią Kanapkę...

Gość gość
Piszecie o dojrzalosci Pawla wybranka Gosi, a ja tej dojrzalosci nie zauwazylam. Przytakiwanie Gosi to jest wg Was dojrzalosc, Chlopak taki sobie ani ladny ani brzydki ,ale to nie jest konkurs na mistera czy miss Polonia. Bo Gosie tez analizujecie pod wzgledem urody, To jesj moje zdanie,kazdy moze uwazac inaczej.

Gość gość
Dojrzałość polega też na tym że się wie czego chce- on wie i dąży do tego

Gość gość
na siłę miał z nią szukać spiny w ciągu 5 dni będąc u niej w domu gościem? czy może miał jej pojechać że jest zimna jak ten drugi taki drewniany? :D

Gość gość
dziś Kamery pokazały to co chciały, ale Gosia mówi o jego wielkiej dojrzałości, ona tam była ona widziała co się działo, ona z nim rozmawiała , my dostaliśmy maluteńki kawałek po montażu

Gość gość
Najbardziej o dojrzałości Pawła wypowiada się Gośka, która spędza z nim całe dnie i ja jej wierzę że na jakiejś podstawie to oceniła

Gość gość
jak on byłby taką dupą wołową na wszystko się godzącą, to jak cała masa poszedłby po maturze na jakieś zaoczne studia a w międzyczasie za 2 tysi brutto gdzieś się zahaczył on w takim młodym wieku już wie że chce inaczej i robi wiele w tym kierunku już nie wiesz do czego się przyp......ić z tym potakiwaniem Małgosi 5 dni na zapoznanie to wiadomo takie kizu miziu, a jakies spory dyspuy i walki w takim czasie to jakoś na teges, nie powinny się zdarzyć nawet

Gość gość
9:20 przykro mi, zbieżność imion:-p

Gość gość
Najlepsze było jak Gocha mówi do Marty ze Paweł jej się śnił dwa razy,ale żeby jej nie pytała co ;)

Gość gość
Według mnie to jest miłość. Oni sobie wpadli w oko od pierwszego zobaczenia. Gośka w jednym z pierwszych odcinków (spotkanie przed wyborem) spytała się go, jak sobie wyobraża ich romantyczną randkę, gdzie do innego kandydata nigdy takie pytanie nie padło.