Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna pracuje od 16-go roku zycia, to co jest wazniejsze? To, ze robotna. czy to, ze jest uroda nienjest wedlug modelkowatego szablonu?... I jak mozna o kobiecie pisac, ze jest podniszczona, wezcie sie ogarnijcie. Praca fizyczna i zwiazane z nia trudy przemieszczania sie oraz zycia za granica z cala pewnoscia nie pozostaly obojetne na jej organizm. Ale kurcze, zwazcie co piszecie, jak mozna o normalnej kobietce pisac w taki sposob. Nie chce aytykac palcami, ale w tym programie byly juz duzo gorzej wygladajace, jak przezute przez zycie, a jednoczesnie niewiele soba reprezentujace (w kazdym razie na ekranie).

Gość gość
Gosia i Paweł są już zaręczeni -tak dla ścisłości podpoweim, wszystkim którym coś tam przeszkadza

Gość gość
dla mnie mogą być już po rozwodzie,tak mnie to interesuje :-D

Gość gość
Do każdej kobiety można wyszukać podobnego do niej z twarzy mężczyznę, nawet do eterycznej. Skończcie pitolić i kontynuujmy ten wątek jakoś bardziej na poziomie. Nikt nie ma wpływu na geny, z których powstał, więc to akurat już podchodzi pod hejt.

Gość gość
hurraaa

Gość gość
bleeeeeeee

Gość gość
jejuuuu, jak się można po kilku miesiącach zaręczać :-o w dodatku on chyba tylko dojeżdża :-o

Gość gość
to że jest podobna do jurka wcale nie świadczy na jej niekorzyść

Gość gość
to się nazywa miłość

Gość gość
pewnie że nie, jurka też się kupuje, również jest mega sympatyczny

Gość gość
co się nazywam miłość? piszesz o zaręczynach podjętych pod wpływem chemii, zauroczenia? dziecko, nic nie wiesz o miłości......

Gość gość
Karol ojejku ojejku jaki on jest obrzydliwy

Gość gość
może dla ciebie,dla andrzeja,heńka,krystiana już nie taki obrzydliwy

Gość gość
Kasia od Piotr nie taka zła, jakby jej aparat na zęby założyć, wysłas do dobrego fryzjera, dac lekcje poprawnego makijazu-inna kobieta by była

Gość gość
gość dziś Nie wiesz co ich tam łaczy. To co ogladasz teraz to było w czerwcu, mineło trochę czasu od tego...

Gość gość
spojrzenie spode łba generalnie nalezy czytać jako wrogie, nie wiem

Gość gość
w tym spojrzeniu widzę pogardę

Gość gość
gość dziś Też miałam takie wrażenie i to przez cały odcinek.

Gość gość
ja się nie dziwię,większość facetów gardzi takimi co szukają dziewczyn na takie sposoby,a nie normalnie w życiu

Gość gość
Ojtamojtam. Piotrek pocieszny jest, trema na nieswoim gruncie spowodowala, ze jeszcze bardziej, to brat mial beke :-) A ze nie jest chamem, to smieszkowal troche skrycie, stad to spode lba. Spoko ziomek, na razie obczaja kto zacz ten Piterek, ja tam nie widze zadnej wrogosci.

Gość gość
to jest na mój gust spojrzenie pobłażliwe z nutą wrogości :D

Gość gość
Kasia2 to jego siostra, wiec daje kredyt zaufania, ale trzyma Piotra troche na dystans - normalna sprawa. Lecz nie jest nabzdyczony, wrogi, agresywny w mowie ciala ani nic takiego, a przeciez na wielu spotkaniach zapoznawczych tak bywa. Widac za to wesole usposobienie (u jego zony tez), poczucie humoru, wiec naprawde daj ie spokoj. A Piotrek to taki duzy dzieciuch (w pozytywnym znaczeniu), masa jest, miesnie sa, ale i rumience zawstydzenia, razem zabawna mieszanka (tez w pozytywnym). I w sumie ten Piotrek nic zlego nie zrobil, nie dawal Monice zludnych sygnalow, rozumial, ze do siebie nie pasuja, tamte dwie pozegnal bez zalu, co tez dobrze o nim swiadczy, mimo ze poczatkowo dal sie im zlapac na haczyk. A gdy Kasia2 troche sie "podrasuje" (zmiana makijazu, fryzury, stylu ubierania sie) to oboje beda jak z obrazka. Ona sie moze za niego wziac, chlopak wyrosnie z resztek dzieciuchowatosci, beda miec dobre zycie. Mozna? Mozna :-)

Gość gość
tandeta w wyglądzie wypływa z cech charakteru oczy przemalujesz, osobowości nie

Gość gość
a jak facet lat 38 ma teraz z resztek dzieciuchowatości wyrastać to ja dziękuję, w tym wieku mógłby już mieć nastoletnie dzieci :-o a on na zamku flagi rozpoznaje.....

Gość gość
Kaska2 wyglada na bardziej konkretna babke niz miala okazje pokazac w prograoe dotychczas. Po zamkach chodzili, wiec jakies pitu pitu, pewnie rezyser chcial, zeby klimat byl, a o czym tam gadac. Na gospodarstwie u Piotrka tez taka niezbyt otwarta, jakby sie czaila, no ale mozna ja zrozumiec, wszak wiedziala, ze to troche pic na wode fotomontaz. to jej wejscie do programu, wiec chociaz nie udawala na maksa, ze jest inaczej. Ale juz na spotkaniu rodzinnym byla duzo bardzij na luzie, rozesmiana mimo widocznego u praiw wszystkich stresu. Ich przyszlosc z Piotrkiem moze byc calkiem calkiem, dali sobie szanse, wezcie tu nie sciagajcie ich tak w dol, po co?