Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Tandeta w wygladzie nie zawsze idzie w parze z taka samo osobowoscia, nie przesadzaj. Popatrz na jej mame. Dziewczyna przesiakla pewnymi wzorcami wizualnymi. wiec nosi sie jak sie nosi. Poczyta komentarze, przemysli, moze zdecyduje poeksperymentowac z wizerunkeim. Ale czy wyglad jest naprawde najwazniejszy?... Duzo wazniejszy jest charakter, a my w sumie nic o niej nie wiemy, dlatego pojazd po jej osobie to przesada. Latwo krytykowac, latwo zrobic tym komis krzywde.

Gość gość
Sorry za wszysykie literowki, z telefonu pisze. a starosc nie radosc :-D

Gość gość
Młody na swoim terenie odwagi widać nabrał,i od razu chce konkretów, a nie tam pitu-pitu, Gośka spejcjalnie jego obietnicom nieprzespanej nocy przeciwna nie była...

Gość gość
Mnie nie dziwi, że się zaręczyli. Pewnie niedługo ślub, żeby w nowej edycji było co pokazać.

Gość gość
poznali się w lato a już jesienią ślub? trochę za szybko tym bardziej że ona od niego 4 lata starsza, za parę lat znajdzie sobie młodszą

Gość gość
chrzciny u Piotra i Kasi pokaża

Gość gość
Te teściowe to obie udane, od Kaski to miała chyba chrapkę na Piotrusia, od Pawła niby już taka miłość do synowej, no bo uwierzę, pewnie sie Paweł nasłuchał po wyjeżdzie Gosi

Gość gość
jhkkjhk

Gość gość
Czy tu same zgryźliwe siedzą ? Rozwiodą się za kilka lat bo on młodszą znajdzie, mama Pawła na pewno Gosię obgadała ... Naprawdę w takim świecie żyjecie ? Więcej wiary w ludzi ...

Gość gość
babcia Pawła fajna, rzeczowa, konkretna. podobna pod ww. względami do Gochy ;)

Gość gość
a nos Paweł ma po babci ewidntnie.

Gość gość
a c***a po koniu na którym się uczył jeżdzić

Gość gość
INFO od Sary z FB: "Drogi Pomponiku, Pudelku, i wszyscy inni plotkarze - nie byłam , nie jestem i nie będę nigdy z Dawidem z RSZŻ. Więc nie robić mi tutaj mody na sukces. Ją macie aktualnie w niedzielę na wiadomym kanale o wiadomej godzinie:) Aktualnie jestem we Włoszech, tutaj ludzie mają swoje życie i jest ono cudowne. Polecam i bez odbioru!!!"

Gość gość
jakoś kafeterii nie wymienia :-D bo tego g****a nikt nie czyta

Gość gość
Droga saro,dziękujemy za info i już nie możemy doczekac się twojego powrotu,pewnie jesteś w e włochach tych koło warszawa ale zawsze to jakaś odmiana.Serdecznie pozdrawiamy i oczekujemy na dasze sensacje z twojego zycia.

Gość gość
jeśli wezmą ślub do nast edycji to płaci RSZŻ może dlatego sie śpieszą

Gość gość
Sara siedzi we Włoszech żeby się opalić na finał programu RSZŻ :D :D :D

Gość gość
ale ta Sara to jest wredny złośliwy nadęty podły buzon,kopa w ta du/pe jej sie należy

Gość gość
gość dziś finał już nagrany przecież,a na swiąteczne wydanie nie zaproszą przecież odrzuconej

Gość gość
dziś Ta, to samo sobie pomyślałam. Jakoś niektórzy żyją w związkach gdzie kobieta jest 10 lat starsza i nikt nikogo nie zostawia. Co to są 4 lata? Może ją Paweł zostawi, może Małgosia Pawła z jakichś innych powodów niż wiek. A może nie. Może będą żyli długo i szczęśliwie. A co do tych "teściowych" to samo. Mama Zbyszka hetera, Pawła obgada Gosię, zabrała synowi szafę (nie mieszka tam chłopak, przyjeżdża raz na jakiś czas, to matka korzysta z jego pokoju, co w tym dziwnego, pusty ma stać?) itd. itd. Wszystko na nie.

Gość gość
4 lata to nic nie znaczy że kobieta jest starsza ,tak się przejęłam że tego nie rozumiecie że dziś w nocy nie będę spała :O

Gość gość
4 lata to mało,znam dziewczynę starszą o 35 lat i są szczęśliwi, ten francuski Macron i jego dziewczyna z pomarańczową twarzą, urodziła się w 1943 roku,zobaczcie jak sie kochają ,Gosi na pewno się uda bo ona 4 lata tylko :O

Gość gość
zrozumcie że 4 lata to nic takiego bo nawet ona może go rzucić jak jej nie będzie coś pasować :O

Gość gość
nie piszcie że Paweł rzuci Gosie bo jest starsza,znam małżeństwa gdzie starsza kobieta rzuca faceta to pisałam ja Gosia ,zaraz będę się bzykać z Pawełkiem a wy zazdrośnice możecie sobie pomarzyć

Gość gość
4 lata to duzo jak kobieta starsza

Gość gość
A czego tu zazdrościć?

Gość gość
brat Kaski ciasteczko-ale niestety też bez gustu ta koszula w tym kolorze nie dla niego

Gość gość
przecież czerwona koszula pasuje do szczupłego bruneta