Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
To jak Kasia złapała sie za brzuch-gdy Piotr ja tam przestraszył na tym dziwnym zamku-mówi wszytsko. Kazda matka to wie , ten odruch...

Gość gość
gość dziś O tym samym pomyślałam, gdy to zobaczyłam. Stąd to odgrywanie kabaretu przez Kaśkę i zażenowanie Piotrka, że muszą prowadzić grę pozorów, czyli mówiąc wprost - odstawiać szopkę przed widzami.

Gość asia eska
A mnie sie wydaje, ze Kasia 2 i Piotrek to jakis incydent z dyskoteki... Jesli ona rzeczywiscie sie rozwodzi to moze chciala odreagowac i bach stalo sie - ciaza. I teraz wychodzi, ze jednak nie ma o czym rozmawiac, nie ma co razem robic i ze jednak w ogole sie nie znaja, ale jednak musza juz to zycie razem planowac... Ale oczywiscie moge sie mylic.

Gość gość
Piotrek jest chyba milczkiem z natury, ale odniosłam wrażenie, że na tej randce był taki sztywny, bo dopiero co dowiedział się, że zostanie ojcem i może dotarło, że za szybko czeka go w życiu rewolucja. To takie moje własne wnioski, więc może się mylę;)

Gość gość
To jest dziwne. Z jednej strony zachowują się sztywno, jakby się ledwo znali, z drugiej strony Kaśki podteksty - że Piotrek dziwnie się zachowuje biorąc pod uwagę to jak długo się znają (a w serialu przeciez to bardzo świeża znajomość) i że w tej sytuacji to tylko wchodzi w rachubę przeprowadzka do niego. Poza tym we wczorajszym odcinku on miał inną koszulkę, więc jakieś tam rzeczy musiał ze sobą zabrać przyjeżdżając do niej, czego przecież nie pokazano, bo stał na przystanku goły i wesoły. Ja w każdym razie mam taką teorię, że Piotr zgłosił się do programu w sobie tylko wiadomym celu (swoją drogą ciekawe ile można zgarnąć za dzień zdjęciowy) mając już partnerkę - Kaskę, a kandydatki sobie wybrał bo musiał, Zresztą ich stosunek do niego też był ambiwalentny, jakby same nie wiedziały po co tam są. Jedna przyjechała na wieś robić selfie w oborze, druga przyjechała za tą pierwszą, a trzecia była zupełnie na uboczu, też średnio wsią i Piotrem zainteresowana.

Gość gość
W ciąży czy nie w ciąży, ale muzeum tortur to naprawdę genialne miejsce na randkę. Zwłaszcza te manekiny nabite na pal. Muminek się wysilił nie ma co:D

Gość gość
gość dziś Przcie to nie oni decydowali co beda robić i gdzie pojadą-wszystko rezyser przecież Szkoda ze tylko 2 randki w tej edycji i tak słabo im zasponsorowali je, jedni powinni w góry drudzy nad morze,a nie tam do takich dziur dostali...

Gość gość
Ja właśnie miałam wrażenie, że Monika jako jedyna z tej pierwszej trójki przyjechała"z zamiarami" wobec Piotra. Niestety zobaczyła tę zlewkę, brak męskiej inicjatywy i jej się odechciało.

Gość gość
no własnie Monika przyjechała do Piotra w nadziei miłości.I tutaj widać jaką dużą moc ma wygląd zew.Bo Piotr na początku w wizytówce zrobił dobre wrażenie.gdy go zobaczyłam to pomyślałam "o ,jaki przystojny mężczyzna,wysportowany z klasą" a życie pokazało :D że to chłopek roztropek ,poziom 14 latka ,większość 20 latków reprezentuje większe obycie niz Piotrek

Gość gość
no Piotrek wizytówką nieźle sie zaprezentował ;) a to ujęcie gdy rozpoczyna się program i Brzozowski śpiewa - wtedy gdy każdy rolnik odwraca się z pozycji tyłem do przodu......mmmmm....Piotrek w jasnej koszulce i jasnych dresach, czarny zegarek, bices, muskuatura, opalony :) no sexi, bex dwóch zdań szkoda że takie braki w pozostałych zakresach zresztą "tatusieje" na maxa, bebzon mu rośniei podbródek, triceps wiotczeje, już mi sie nie podoba w wizytówce bym w apogeum odpicowania :D

Gość gość
gość dziś Dokładnie, i jeszcze całkiem zgrabnie zmontowali jego wypowiedż, wiec baby pisały i to licznie

Gość gość
Piotrek mówi na randce że chce mieć 2 dzieci, a kasia2 tylko jedno. Bo drugie już ma znalazła w programie - Piotrusia rolnika - gimnazjaliste :D

Gość gość
poważnie-ta Kasia2 jest chyba w ciąży mnogiej, to można wyczytać między wierszami :)

Gość gość
Wokal Małgośki...zatkalam uszy i zamknęłam oczy modląc się żeby to się jak najszybciej skończyło. Powinna zaśpiewać w duecie ze swoim dzięciołem X Peany na cześć Ewki pisze sama Ewka. Zróbcie sondę na ulicy, ciekawe ilu facetów uzna ją za niezłą sztukę. X Wizytówki tak jak i listy to niezłe oszukanstwo. Wszystko powinny weryfikować pierwsze spotkania, znacznie dłuższe i pogłębione żeby później nie było takich fakapow jak w tej-najgorszej-edycji. X Moniki od wsiowego głupka żal. Ładna i niegłupia dziewczyna, która do końca trzymała fason choć przy cyrku, który się wokół niej dział niejedna by wymiekla. X Pamiętam 1 edycję i Zbyszka bez zębów. To był szczery facet, który naprawdę chciał kogoś poznać i dzięki programowi bardzo się otworzył i zmienił. Zrobił sobie zęby, zadbał o siebie i ruszył w świat. Szkoda, że do programu wybrał tylko jedną kobietę i do tego tak niewydarzona. Teraz weźmy Zbyszka inwalidę, który rzekomo dzięki programowi też się zmienił. Słucham, gdzie jest ta zmiana? Nic tylko siedzi na tle krzaków i gada farmazony, w które nie wierzy nikt kto ma mózg.

Gość gość
do Zbyszka z pierwszej edycji tylko ta jedna napisała, więc tylką ją zaprosił

Gość gość
ja tez miło wspominam Zbyszka "bez zębów" z pierwszej edycji.Własnie takich mi brakuje w teraźniejszych edycjach. Starał się, zmienił swoje życie,miły,przyjazny , bardzo fajny facet.

Gość gość
małgosia traktóre równieżśmiertelnie serio swoje modne fatałaszki , jak zapinała kłódeczkę miłości na mostku - nie zapomniała stać z dala od poręczy i otrzepać rąk z rdzy, co by swoich chińskich ciuszków nie zabrudzić :)

Gość gość
Małgosia to w ogóle za miastową mogłaby uchodzić, i też mi się wydaje, że bardziej rodzice są rolnikami niż ona.

Gość gość
Ależ tu się złośliwców namnożyło. Małgosia nie jest klasyczną pięknością, ale trzeba przyznać, że ma dobry gust, ładnie, elegancko się ubiera. Nie wiem po co ta uszczypliwa sugestia, że nosi chińskie ciuchy? Tak naprawdę autorko tych słów, też zapewne nosisz chińskie ciuchy, nawet o tym nie widząc, bo dzisiaj nawet markowe rzeczy są tam produkowane;) I nie rozumiem tych uwag, że ona bardziej pasuje do miasta. To tak jakbyście z góry zakładały, że dziewczyny i kobiety na wsi to same zaniedbane bezguścia.

Gość gość
gość dziś Dokladnie, naogladali sie tych Dam i Wiśniaczek- to mają spaczone poczucie rzeczywistości. Akurat mi sie gust Gośki i to jak sie ubiera podoba-fakt czasem przesadza z makijazem-tyle .

Gość gość
gość dziś Zbychu z jedynki to juz dawno sobie takie korony trzasnął ze hej!

Gość gość
To zróbmy sondę na ulicy a propos lasencji Małgorzaty. Ciekawe ilu facetów uzna ją za tak gorący towar za jaki ona siebie ma. Po co to święte oburzenie a propos oceniania wyglądu? Każdy to robi, na to w pierwszej kolejności zwraca się uwagę, uroda zawsze przyciągała i będzie przyciągać. Nad ciuchami i mejkapem pseudorolniczki spuścmy zasłonę milczenia. Widać, że to typ, który nie zna umiaru i nie ma gustu. Skąd wiadomo, że nosi tanie chińskie ciuchy i buty? Kto umie ocenić jakość ten wie. Aliexpress na polską wieś też wysyła. X Zbyszek z pierwszej edycji to facet, który powinien być wzorem dla twórców tego programu. On faktycznie przyszedł po coś, a jak nie znalazł i tak szukał dalej. W tej edycji nie ma nikogo kto by mu do pięt dorastał. Z pierwszej edycji lubiłam też Ankę od grubasa Kraśko (choć wstyd, że w nim ulokowała uczucia). Idealna kobieta na wieś, stworzona do matkowania dzueciom i dbania o męża i zależało jej na tym knurze, ale on (jak Zbyszek inwalida) wolał sexy suczki poza jego jakimikolwiek zasięgiem.

Gość gość
ojej był seks a nie pokazali dziadostwo w tym TVP

Gość gość
gjyf

Gość gość
gość dziś Bo anonimowo to są sami odważni...

Gość gość
gość dziś Zupełnei jak Twoja ulubienica monia która też zamawia w Aliexpress ba nawet niektóre ciuchy miały takie same-jakby sie przyjrzeć...

Gość gość
gosia-połowa jak nie więcej młodych dziewczyn tak samo ubrana na ulicy, styl rodem z instagrama tyle że tansze zamienniki. a te plastikowe buciki prezentuje jakby prosto od Gucciego czy innego Laboudina miała :D dobry makeup, również nie polega na odtworzeniu trików prezenowanych na yt-bie przez blogerki. trzeba wiedzieć co komu jeszcze pasuje :) no i złota zasada-więcej znaczy mniej ;) warto też pamiętać że telewizyjne show to nie spektakularny bal dla księżniczek ;)

Gość gość
dziś Louboutina, jeśli już...

Gość gość
uuuuu znowu jakas ekspertka od zapisu marek ;) nie wiem jak się poprawnie pisze, bpo zwyczajnie nie nosze takich marek, ale też nie nadymam się na "lepszą" wykupując Aliexpress :D od 3 lat nie kupiłam butów nigdzie indziej jak tylko w Bacie, jakość, fason mi odpowiada. dobrze się noszą, marka mnie nie obchodzi :) idź teraz googlaj czy na pewno Bata napisałam poprawnie :-o