Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Wyobrazacie sobie zycie Ewki po tym odcinku? Jak sie ludzie zacjowywali widzac jak np na przystanku, w pracy na korytarzu? Sa tu jacys jej znajomi? Odezwijcie sie jak sie Ewka trzyma? Chodzi kanalami czy ma wszytskow wielkim zadzie i czlapie z podniesianym podgardlem dumnie przed siebie?

Gość gość
do 14:09 no własnie dlatego tak uderzają wynurzenia producentów programu, że wszyscy po drugiej stronie kamery płakali gdy okazało się że Zbych z rewizytą nei pojedzie :) z jednej strony mają tak wiele empatii, by nad losem Zbycha płakać, a z drugiej nie zastanowią się że Ewka jest jaka jest, ale nikomu nie wpier.....iła, nikogo nie okradła, szarych myszek nie widzi..........i że pokazali ją tak, że serio będzie jej bardzo bardzo ciężko wyrobic się z jakimś związkiem i dzieckiewm przed przekwitem :-o a tak na marginesie to wydaje mi się, że ona nie jest taka zła, ona jest po prostu niedopiesczona, niedokochana, porywcza i wybuchowa :D

Gość gość
zresztą przytoczone w ostatnim odinku fragmenty programu jak to Iwona własnie jedzie po Zbychu jak po łysej kobyle, poddają w wątpliwośc teorię że to Ewka buntowała Iwo ;) a oni puszczając Ewę falstartem do swojej chałupy dali do zrozumienia że to w niej tkwił "cały spirytus mowens" zaistniałego na Zbycha hejtu w jego własnym domu jak się później okazało, Iwo i tak w swe progi Zbyszka nie zaprosiła, co więcej wydawała się dość zdecydowana w nieodwołalnym spaleniu za soba kaźdego mostu do zbigniewa, zaś Zbigniew nadal zdawał się być głuchym na jej słowa, no bo w końcu "szczupłość" mu się w niej zgazała :)

Gość gość
gość dziś Kto ją zna to wie jaka jest. Jeżeli to jej prawdziwa odsłona to nikt się nie dziwi, jeśli jej odbiło to pewnie mówi, że tak reżyser kazał ;) Tak czy inaczej,udział w takim programie wymaga pewnego rodzaju ekshibicjonizmu i Ewa musi go posiadać więc ludzkie gadanie jej niestraszne. Tym bardziej, że wierzy, że jest zaje.....

Gość gość
Mówicie, że ekipa taka empatyczna. Ale nad Markiem brudaskiem z poprzedniej edycji nikt się nie litował jak mu panny brudy wytykały. I bardziej posługaczki i nałożnicy szukał niż partnerki do życia. A przecież on sam, bez żony, dzieci odchował, gospodarstwo sprawnie prowadzi. Ale może wg ekipy zasłużył na jazdę panien. A Zbyszek może nie. Przecież to, że został wychowany w tradycyjnym modelu rodziny i do tego samego dąży to nie jest jakaś zbrodnia. Są kobiety, które taki układ akceptują, łącznie z teściową w pakiecie. Już nie przesadzajmy, że facet aby się ożenić to musi zadbać o oddzielne lokum, najlepiej jak najdalej od rodziny. Szczególnie na wsi, gdzie od pokoleń ludzie mieszkają na kupie.

Gość gość
No włąśnie Marek, Marek znalazł sobie młodą dupę która mogłaby być jego córką, więc moze i Zbychowi sie uda. W końcu majatek ma bardziej pokaźny.

Gość gość
Najlepszym przykładem ta młoda z okolicy, dwudziestoparolatka. No jakaś urodziwa nie była ale zdjęcie przysłała to Zbyszek wiedział czego się spodziewać i jednak zaprosił. I gdyby o tej znajomości z widzenia nie wspomniała to może miałaby wyższe notowania. Widać są młode dziewczyny na wsi, które nie boja się takich "układów", same pewnie też tak wychowane to niczego wielkiego nie oczekują byleby starą panną nie zostać. I nie piszcie znowu o urodzie bo sama urodą nic nie zdziała. A każdą jak ubrać i umalować to może dobrze wyglądać.

Gość gość
Sara to fałszywiec jakich mało-gdy ktos jej coś napisze na FB krytycznego-to wielce oburzona, a widzę ze na FB daje serduszka za krytyczne czy szydzace kometarze o innych uczestnikach...

Gość gość
Kobiety Karola dobrze wyglądały na finale? Wy chyba stylu i gustu nie macie. Odpust totalny. Ta "sexy" sukienka Anki i czarne rajstopki wołają o pomstę do nieba, a Sarunia chyba się na Marywilskiej ubierała. Jeden plus dla Justyny, że wybrała nieoczywistą formę i materiał, trochę to poprawić i byłoby spoko. Poza tym Ania "kobieta z klasą"? Trzymajcie mnie. W tym programie nikt koło klasy nie stał. Chyba tylko Manowska, choć jej fanką nie jestem.

Gość gość
Przypominam, że każda wypowiedź świadczy o kulturze osobistej lub jej braku, wypowiadającego się. Zaś złość, w żadnym razie nie jest lekarstwem na frustrację.

Gość gość
A wracając do tej młodej, którą Zbychu odrzucił, bo znała go z widzenia. To była, patrząc pod jego katem, chyba najlepsza kandydatka. Powiedział o niej, że mogła się z nim zapoznać w inny sposób niż przez telewizję. Bardzo mnie wtedy Zbychu zażenował. A przepraszam, w jakim świecie on żyje? Miała go przed kościołem albo w sklepie zagadać? Mogła nawet nie wiedzieć, czy jest wolny. Tak to zobaczyła go w telewizji i wysłała zgłoszenie. Urodowo i wiekowo akurat pasuje do niego na żonę i na matkę, może intelektualnie trochę słabiej, ale on nie wygląda jakby szczególnie zwracał uwagę na mózg.

Gość gość
Ta młoda co ją zbychu odrzucił ,ta z jego okolic wyglądała źle,dziwnie jakoś tak jakby lubiła wypić.

Gość gość
dziś Przypominam, że każda wypowiedź świadczy o kulturze osobistej lub jej braku, wypowiadającego się. Zaś złość, w żadnym razie nie jest lekarstwem na frustrację. xx Popieram, ale zaraz znajdzie się jakaś mądra inaczej, która stwierdzi, że sama chwalisz własny wpis;)

Gość gość
18:28 mnie też się ta dziewczyna dziwna wydała, Zbyszek od razu ją wyczuł, że nie mieliby o czym rozmawiać

Gość gość
Szczególnie Manowska pokazała klasę, wdając się w romans z uczestnikiem programu, który nie traktował poważnie swoich kandydatek. Te plotki w każdym razie nie mogły wziąć się znikąd.

Gość gość
Ta młoda taka typowa wiejska dziewczyna, wygląd jak z obory i wiek akurat na dzieci, no bez obrazy ale idealna dla Zbycha. Ta nauczycielka zbyt przeintelektualizowana dla niego, a te dwie wybrane -jedna bardziej miastowa od drugiej.

Gość gość
Dajcie, proszę, link do fb Ewy od Zbyszka, dzięki.

Gość gość
Ewciu, już nie udawaj, że masz takie branie :D

Gość gość
Manowska jest lesbijką, trudno żeby wdala się w romans z facetem, a że się uzalila nad jego losem? Taki miala scenariusz. ON mają taryfę ulgową i tyle. Do pań które zarzucają mi frustrację i złość plus brak kultury bo śmiem bez owijania w bawełnę oceniać wygląd innych - chyba się z choinki urwalyscie albo macie podobny wygląd i stylowy do bohaterek Rolnika i stąd ta solidarność jajników. Poluzujcie gatki.

Gość gość
Mnie tam śmieszy jak ci rolnicy się wypowiadają.Mówią:"co cię zainteresowało w mojej osobie" zamiast" we mnie" albo ze "nie miała na względzie mojej osoby" zamiast"mnie".Boki zrywam za każdym razem jak to słyszę.

Gość gość
Bo to nieuki to tak gadaja

Gość gość
Akurat o romansie Manowskiej i uczestnika z zeszłorocznej edycji było dość głośno.

Gość gość
Ja tez uwazam ze produkcja zrobila Ewie swinstwo. U kazdego z nas mozna by bylo powyciagac najgorsze momenty z 3 dni i serio tez wyszlibysmy podli, wszyscy. Jak ja facet odrzucil to nerwy jej pusily ale to byla jej linia obrony a w rzeczywistosci w duszy wyla z rozpaczy. To, ze jadla kanapke no to co? Chyba kazdy musi cos jesc i gruby i szczuply, to byla naprawde przesada ze strony produkcji tak wyopbrzymic jej kanapke, jakos nie pokazywali ze Iwona jadla. W tym momencie powinna pojawic sie krytyka Zbyszka, ktory nie zadbal o gosci, nie podanie posilku gosciowi to zwykle buractwo.

Gość gość
gość dziś Masz nie tylko luz w gatkach ale i pusto w głowie. Naprawdę tylko wygląd się dla Ciebie liczy ? Ładny. nieładny, za ile ubrany ... Widać w jakim środowisku się obracasz ...

Gość gość
gość dziś Masz nie tylko luz w gatkach ale i pusto w głowie. Naprawdę tylko wygląd się dla Ciebie liczy ? Ładny. nieładny, za ile ubrany ... Widać w jakim środowisku się obracasz ...

Gość gość
gość dziś To, że było głośno nie znaczy, że to prawda. Łukasz coś powiedział w kontekście swojej podróży a prasa dorobiła resztę ... jak było wiedzą tylko oni ...

Gość gość
14;07 i Co nie masz odwagi. Tak myślałem. ....sam Twój wygląd pozostawia wiele do życzenia a innych się czepiasz.....GWIAZDO

Gość gość
Gosia to juz jest gwiazda Internetu prowadzi bloga wiec gwiazdorzy na Maksa przy tym mikrofonie to naprawde nie mogłam zamiast sie pośmiać powyglupiac mega powaga i proba śpiewania jak gwiazda. Pawel bedzie miał grobowe życie. I teraz ta krzywa mina goski powinna być jesli wiecie o czym mowie. Brr aż mi zimno jak sobie przypominam.