Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
przecież nikt nie jedzie do tv się pokazać tylko po to żeby okazać się totalnym burakiem i chamem, zwłaszcza gdy zegar biologiczny tyka zastanawiam się czemu one same po dniu lub dwóch nie odjechały.....

Gość gość
Nieorawda nieprawda Zyszek taki biedny jest bo bez reki, on przeciez muchy by nie skrzywdzil, taki dobry, w nim kryje sie ogromne serducho, taki dobry, czuly, romantyczny, a jaki spokoj z niego bije i radosc ducha, i zwierzeta go lubia, on moglby swietym zostac jakby chcial, przeciez kazda kobieta szuka takiego mezczyzny przy ktorym moze czy sie bezpiecznie, po prostu zalozyc kapcie i przed telewizorem zajadac sie smakolykami z mamusia u boku tez

Gość gość
Mnie empatii nie brakuje. Staram się jednak oceniać realnie. Ewa sama się skompromitowała publicznie. To nie manipulacje produkcji. Świadomie wzięła udział w programie, wiedziała, że będzie nagrywana. Nikt nie jest winny temu, że pokazała się z takiej, a nie innej strony. Wiecznie nadąsana, niezadowolona, nagadywała na Zbyszka, jego mamę, gardziła nimi, a na randkę biegła radosna jakby ją ktoś podmienił. Za moment znowu pokazała swoje prawdziwe oblicze wyzywając Zbyszka, bo ten, "bezczelny", grzecznie jej powiedział, że nic z tego nie będzie. Powinna była się pogodzić z faktami, tym bardziej, że aż nadto dobitnie pokazywała co o nim i jego mamie sądzi, zachować z godnością i odjechać z podniesioną głową. Przecież Zbyszek miał prawo ją odprawić, jeśli zauważył, że nic z tego nie będzie, no tak czy nie? Ona sama siebie skrzywdziła nie potrafiąc zachować się z kulturą. Znali się przecież ledwie kilka dni. Nie było między nimi uczucia, by miała powód poczuć się tak dotkniętą. Myślę, że to kobieta zbyt pewna siebie. Dostała bolesną lekcję pokory i oby wyciągnęła z niej wnioski. Ja jej źle nie życzę, nie mam powodu. Każdy zasługuje na miłość, ale jeśli chce kogoś poznać, to powinna troszkę nad sobą popracować.

Gość gość
Skąd wiecie, że w odcinku finałowym produkcja wzruszała się nad Zbyszkiem, bo on taki biedny, skrzywdzony misio? Może chodziło o to, że Zbychu, jak sam zresztą ostatnio twierdził, nabrał pewności siebie w stosunku do kobiet i w ogóle lepiej się ze sobą czuje? Że program go zmienił na lepsze i dlatego wszyscy płakali, bo zobaczyli sens takich programów? Że pomagają one ludziom? ;)

Gość gość
Ewa zbyt pewna siebie? Absolutnie nie. Wręcz przeciwnie. Kobieta pewna siebie przyjęłaby na klatę odrzucenie przez tak fatalnego faceta jak Zbyszek i poszła w swoją stronę bez żalu. Ona po prostu wiele razy była odrzucana i pewnie fakt, że nawet inwalida jej nie chciał totalnie ją podłamał dlatego zaczęła te automowy motywacyjne jaka to ona jest świetna, a on beznadziejny i że szkoda na niego szmaty z targu rzekomo za 200 złociszy. Kobiety Karoliny jakoś nie były zdruzgotane, że je odrzucił (poza Sarą, która udawała, że jej to nie rusza, ale była w szoku, że nie wybrał jej-faworytki)

Gość gość
ona jest totalnie niepewna swojej wartości i sama siebie tym słowem o swojej z******tości z odmętów zakompleksienia dźwigała

Gość gość
11:12 jego słowa o nabraniu pewności siebie brzmiały tak nieprawdziwie. Podobnie jak news, że z kimś pisze. Moim zdaniem ktoś mu kazał wyklepać te teksty, że niby program mu tak pomógł.

Gość gość
Dokładnie tak, Zbyszko wyrecytował teksty napisane przez produkcję. Wciąż czekam na efekty jego przemiany i doczekać się nie mogę. Póki co siedzi i głaszcze kota, a jego ciemnowłosa młoda piękność, z którą się nawet nie spotkał, a która już wielbi teściową i wiejskie życie nie ujawniła facjaty w przeciwieństwie do pozaprogramowych Kaski i Jagody. Może TVP zapłaci jakieś kobiecie żeby na finale wyskoczyła jak królik z kapelusza.

Gość gość
wczoraj 19:45, zaraz będą pytać-czy wyjdziesz za moją osobę? czy pocałujesz moją osobę?Padam ze śmiechu!

Gość gość
gość dziś wczoraj 19:45, zaraz będą pytać-czy wyjdziesz za moją osobę? czy pocałujesz moją osobę?Padam ze śmiechu! --ale jesteście puste glupie idiotki, myslałby kto jakie mądre się znalazły a słoma z butów wyłazi

Gość gość
O jejkuuu... Przecież w przemianie Zbyszka nie chodzi o nic spektakularnego, że np. nagle będzie skakał na bungee, albo stanie się coachem, playboyem lub wyjedzie z plecakiem na rok w podróż dookoła świata. Chodzi o drobne zmiany, krok po kroku. Że staje się bardziej otwarty, komunikatywny, śmiały itd. On to widzi, bo zna siebie najlepiej. Czy istnieje Monika to nie wiem, ale nie sądzę, by produkcja mu ją wymyśliła. Myślę, że jest to prawdopodobne, że z kimś wymienia wiadomości i rozmawia przez telefon. I nie było mowy o tym, że ona zadeklarowała miłość do jego mamy tylko szacunek i zrozumienie i inne głupoty. Mam wrażenie, że niektórych tu piszących ponosi wyobraźnia i tworzą własną historię do bohaterów show oraz piszą swoje scenariusze, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Gość gość
Ale o to w tym programie chodzi, im więcej uczestników znajdzie sobie partnera za jego pośrednictwem, tym lepiej chociażby byli podstawieni przez reżysera. Więcej zgłoszeń do kolejnej edycji, większa oglądalność, więcej przychodów z reklam. Czy produkcja mogłaby pozwolić na to, aby każdy z uczestników na koniec został sam? Przeciez to byłby niewypał. A tak jedna para wydaje się być sobą zainteresowana, partnerki dwoch kolejnych pojawiły się jak królik z kapelusza, czwarty nagle stał się bardziej pewny siebie i to program do tak odmienił ;), piąty kto wie, ale jak to w życiu, nie wszyscy mogą być szczęśliwi, więc jeden z rolników może zostać tymczasowo sam.

Gość gość
Piąty zakleklamował to co chciał zareklamować przed 4 milionami ludzi -wiec też szczesliwy-taka prawda!

Gość gość
gość dziś 14:53 .Moja osoba nie jest głupia ani moja osoba się nie wymądrza ani też mojej osobie słoma z butów nie wystaje.

Gość gość
gość 14:53 POLSZCZYZNA

Gość gość
Ten Zbychu to obleśnie-obrzydzająca ofiara losu!!Q! A jak wam go żal to się nadstawiać i usługiwać.Na co czekacie?

Gość gość
O tym jak wiarygodny jest to program niech świadczy fakt, że do pierwszej edycji wzięli Pawła mleczarza, który sam się nie zgłosił, a po zakończeniu programu od razu związał się z sąsiadką, wzięli ślub i mają dziecko, tymczasem Natalia została kopnięta w tyłek. Kto wierzy w te miłości albo jest ograniczony umysłowo albo jest niepoprawnym romantykiem.

Gość gość
Albo "związek" Szymona fanatyka religijnego o wyglądzie Mormona i "wariatki" Agnieszki od zębatego Łukaszka. Brakowało im par i happy endów to zrobili symulację. Dziewczyna nagle się nawróciła i spoważniała, a teściowa hetera zapalała do niej miłością mimo że nie życzyła sobie miłej, spokojnej i ułożonej Uli. W tej edycji proponuję połączyć Ewke z Mikołajem i Ankę z Dawidem - będzie miała dwoje dzieci na wychowaniu.

Gość gość
gość 15:43 Pietrek,to ty?

Gość gość
gość 14:53 Pietrek to ty?

Gość gość
i jak tam Zbigniew podbija świat ? Jakaś miss polonia zamiata mu chodnik pod domem ? a później czerwonym ferrari zabierze go na koncert ,gdzie Zbyszek zatańczy i zaśpiewa przed publicznością która na stojaka wiwatuje.Wow no ten program go zmienił łohohoho wspaniały ten program

Gość gość
Zbigniew to taki superwartościowy facet że Aneta Kręglicka, była miss świata popłakała się że nie ma u niego szans bo za stara żeby dziecko urodzić

Gość gość
Zbigniew podbija świat,własnie zjadł kolację podaną przez mamę,mama teraz ogarnia kuchnię po nakarmieniu synka

Gość gość
iwona i Ewa nie dały mu litości i chwała im za to, traktowały fo jak równego sobie i tyle też od niego wymagały, zabrakło odrobinę empatii, to fakt x ok, nie dały litosci, ale zauwazcie,ze wszystkie inne dziewczyny i faceci od Gosi też, starali sie , jak mogli pzrypodobac i rolnikom i ich rodzinom, takze w poprzednich programach, baby jak frygi krecily sie po kuchni, wsluchane w rady tesciowych, wiec tu naprawde byl kontrast. Tym bardziej, ze Zbyszek jako jedyny faktycznie tej pomocy w kuchni potrzebowal,

Gość gość
Zbigniew potrzebuje tez fotelika kuchennego przy stole jak dziecko i śliniaczek, siada na tym a mamusia karmi zupką, kolacyjką.

Gość gość
Zbychu potrzebował pomocy??? A co on obu rąk nie ma? Ofiara losu na zawsze pozostanie ciamajdą życiową.Widocznie mu to pasuje i nie wiem...może go to podnieca?

Gość gość
Aleś się gościu przyczepil Zbyszka. Jest jaki jest, skoro laski się zgłosiły do niego, to wiedziały, co ich czeka. A Ty pewnie też jesteś p*****la, która dowartościowuje się takimi durnymi tekstami.

Gość gość
a jak mama pojedzie do sanatorium to kto mu uszykuje jedzenie ?

Gość gość
Jasne, jak krytyka to od razu dowartościowywanie się czyimś kosztem. Po to jest forum żeby wygłaszać własne opinie. Nikt tu nikogo nie wyzywa. Zbyszek jaki jest każdy widzi. Totalna ciamajda życiowa i żadna kobieta na poziomie się nim nie zainteresuje, a to litowanie się nad jego losem i wmawianie widzom, że odmienił swój los i znalazł kobietę jest żałosne.

Gość gość
Matka na bank pomrozi mu obiadki na każdy dzień w pojemniczkach próżniowych. Szkoda tylko, że wolna chata się zmarnuje.