Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wazektomia: zdecydowany prawie, ale

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak zwykle nie wyszlo... Od wczoraj jestem sam... stresuje sie bardzo konsekwencjami ciazy, a wiadomo bedac samemu lubie pouzywac, bo seks mnie odpreza. Na 95% jestem przekonany do wazektomii, ale drogie panie i panowie, z doswiadczenia albo i nie, daczego nie warto tego robic? Zakladam ze juz tak bedzie na zawsze nie planuje miec wiecej dzieci

Gość gość
Jak zrozumiałam nie masz dzieci?

Gość gość
mam syna

Gość Carycka
A jak poznasz milosc swego zycia I wybranka bedzie chciala miec rodzine z toba?

Gość Carycka
Znam faceta ktory jest po wazektomii, on ma 4 dzieci z zona. I zona jego zle znosi antykoncepcje hormonalna wiec on zdecydowal sie na wazektomie mowi ze ma spokoj I seks swietny bo sie nie stresuja. Kilka dni po zabiegu jest uczucie sciagania w pachwinach.

Gość gość
troche martwie sie o bol, bo jednak pewnie dwa czy tyg sie wszystko goi ale fajne to rozwiazanie bo panicznie sie boje strzelic gola a dziwne te kobiety w tych czasach... wiec mysle ze to dobry pomysl, i spokoj swiety.

Gość gość
12:35 sam jestes dziwak wynaturzencu! Dziwne bo chca miec dzieci czy sadzisz ze jestes takim kaskiem by cie usidlily ciaza? Nie wlewaj se tak. Sadze, ze dobrym zabiegiem dla ciebie bedzie lobotomia. Teraz rusz sprawdzic co to slowo znaczy yntelygencie od siedmiu bolesci. Jak dobrze ze nie siedze w sredniowiecznej polszy I nie mam 'przyjemnosci' zadawac sie z typkami jak autor!

Gość gość
Wazektomię wykonuje się dojrzałym facetom, z poukladanym życiem, dzieciatym. To zabieg nieodwracalny, więc trzeba się zastanowić nad przyszłością.

Gość gość
Autor zrobi wszystkim przysluge jesli nie bedzie sie wiecej rozmnazal!