Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie erotyczne po udarze

Polecane posty

Gość gość

Witam Moze moje pytanie wyda sie glupie ale nie mam kogo zapytac. Maz 4 miesiace temu mial bardzo rozlegly udar (ma 35 lat) lekarze nie dawali mu zadnych szans a jednak udalo sie wychodzi z tego. Nie jest sparaliżowany mozna powiedziec ze fizycznie jest sprawny praktycznie w 100% tylko czasem troche dretwieje mu prawa reka i noga. Stwierdzona afazja na poczatku nie mowil nie czytal nie pisal. Na szczescie neurologopeda robi dobrą robote bo mowa jest juz bardzo wyrazna oceniam ze wrocila w 80%. Wszystko wraca powoli do normy staramy sie zyc jak dawniej. Wspieram go jak moge. Maz wie ze zawsze moze na mnie liczyc mimo iz jestem od niego mlodsza o 15 lat. Ale jest problem taki ze on wogole nie ma ochoty na seks wiem ze jeszcze malo czasu minelo a po udarze czas jest potrzebny ale chvialam zapytac jak bylo u Was ? Czy jest szansa ze to sie zmeni ? Nie da sie go zachecic na jakiekolwiek czulosci... spi jak najdalej ode mnie, nie przytula mnie nie caluje ewentualnie da buziaka. Planowalismy dzieci oboje marzylismy o rodzinie a teraz dla niego zycie erotyczne nie istnieje :( czytalam ze to jest mozliwe ze osrodki w głowie odpowiedzialne za strefe seksualna umarły ale czy to znaczy ze juz zawsze tak bedzie ? Uprzedzam pytania.. probowalam z nim rozmawiac ale omija ten temat od razu przechodzi na inny.. ostatnio sie zalamalam podczas ogladania filmu byla scena +18 a on kazal mi nie patrzec i sam tez odwrocil glowe w inna stronę.. Przepraszam rozpisalam sie :( boje sie ze nigdy nie bede miala dzieci o ktorych marze :(

Gość gość
To jest temat do omowienia z lekarzem rowniez ze wzgledu na ewent. leki.

Gość gość
Lekarz stwierdził ze wszystko powinno byc okej i ze mozna probowac. A maz calkowicie unika tego tematu dlatego pytam jak to bylo w przypadku innych osob po udarze..

Gość gość
Naprawde nikt nie mial takiego problemu ? :(

Gość gość
Nie licz na to że 4 miesiące po udarze ktoś będzie miał ochotę na seksualne igraszki. Wracanie do tego tematu może potrwać rok, może i 2 lata.

Gość gość
Napisalam przeciez ze wiem ze to za wczesnie.. pytam czy ktos mial taki problem a pozniej sie to zmienilo.. nie chodzi mi o to zeby mial juz ochote ale o to ze ten temat dla niego nie istnieje. Maz wszystko robi sam kolo siebie i w mieszkaniu tez sprzata zaczal gotowac itp wszyscy mowia ze wogole po nim nie widac ze mial udar bo tak dobrze funkcjonuje. Jak juz wspominalam on nawet mnie nie przytula jakby wogole nie potrzebowal bliskosci. Traktuje mnie jak zwykłą kolezanke.

Gość gość
Przecież on mógł umrzeć na skutek tego udaru i właśnie zdobył tego świadomość. Gdyby był lewostronny byłoby już po nim. On teraz przewartościowuje swoje życie i bardziej potrzebuje pielęgniarki niż kochanki.

Gość gość
Swiadomy jest juz od bardzo dawna. Pielegniarki nie potrzebuje zyje normalnie tyle ze nie umie czytac****isac.. glownie z tym jest problem. Widze ze ludzie nie umiecie czytac ze zrozumieniem. Udar byl rozlegly.. czyt. Martwe ogniska ma w prawej i lewej polkuli mozgu. Bardzo czesto mowi ze mnie kocha ale odsuwa sie ode mnie. Wcale nie ciagne go do lozka.. bardzo przezylam to co sie stalo ciesze sie ze juz jest tak dobrze i tesknie za nim a nie moge go nawet najzwyczajniej przytulic bo on tego unika

Gość gość
W dalszym ciągu nie ma poprawy... /?

Gość gość
Nic się nie zmienia :(

Gość gość
Moze sie boic , ze na wskutek ,emocji , podniecenia dostanie znowu wylewu ? Znajomy po wylewie zrobil wiekszy wysilek i go unieruchomilo na chwile

Gość gość
Czesto tez jest , ze ludzie po udarze, szczegolnie tak rozleglym , jednak zmieniaja sie , nawet upodobania moga byc juz inne.Niewatpliwie pozniej nie jest juz to taki sam czlowiek jak byl

Gość gość
Przecież to probo doczytajcie do konca, kazal oderocic sie na scenie erotycznej haha jasne