Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 28 lat da sie spotkac wartosciowego mezczyzne na cale zycie

Polecane posty

Gość gość

??? mam prawie 29 lat. Chciala bym spotkac kogos bliskiego najlepiej kogos z kim mogla byc dzielic zycie i spedzic je do konca. Czy sa tu dziewczyny ktore pozno spotkaly milosc? Czy jest dla mnie jeszcze szansa? Wypowiedzcie sie prosze

Gość gość
raczej nie

Gość gość
Można bo wielu facetów robi tak ze do 35 się wyszaleje i zaczynaja szukać w tym wieku żony i poważnego związku tylko czy jestes zainteresowana takim facetem ? :D

Gość gość
no nie bardzo

Gość gość
lekko to raczej nie będzie

Gość gość
masakra, co to ostatnio za spam pytan na kafe "czy da sie poznać kogoś fajnego wieku 30, 31 itd. " ludzie, nie ma zasadyyy można mieć 20 lat i związać się z kompletnym dooopkiem a można mieć 38 lat i wyjść za miliardera (czy nie tak było z szulimową ?) zluzujcie.

Gość gość
Moja mnie spotkała gdy miała 32 lata, ja 34, 4 lata temu, jest nam dobrze razem.

Gość gość
Czy w wieku 28 lat da sie spotkac wartosciowego x nie zreszta w zadnym wieku nie ma wartosciowych facetow

Gość gość
a co to jest 28 lat ??? :D człowiek w tym wieku ledwo jest po studiach i dopiero się odnajduje na rynku pracy...ja rozumiem takie pytanie jak ma się 40 +....

Gość gość
nie zreszta w zadnym wieku nie ma wartosciowych facetow xxxx jaki to dla ciebie wartościowy w takim razie ?

Gość gość
Niby co to jest 28 lat, ale to już nie 20-22, nie ma co dziewczyny czarować, że czary mary i już jest fajny facet. Trzeba się postarać, wykazać inicjatywę.

Gość gość
Niby co to jest 28 lat, ale to już nie 20-22, nie ma co dziewczyny czarować, że czary mary i już jest fajny facet. Trzeba się postarać, wykazać inicjatywę. x proszee Cie...na tej samej zasadzie można napisać, że 22 to nie to samo co 15-16 lat i najlepiej już faceta łapać w wieku 14nastu :D a co niby się nagle przez te 6 lat stanie ? Zamienisz się w babcie ? Ja nawet zaryzykuję tezę, że wieku 28 lat wyglądałam duuuzo, duuużo lepiej niż w wieku 20....bez jaj większość ludzi i tak dziś bierze ślub 30 +

Gość gość
Niby co to jest 28 lat, ale to już nie 20-22, nie ma co dziewczyny czarować, że czary mary i już jest fajny facet. Trzeba się postarać, wykazać inicjatywę. x jak się ma 20-22 lata to też fajnego faceta nie ma na pstryknięcie palca. Ja akurat jestem w takim wieku i nic ciekawego dookoła, koleżanki mają jakichś tam facetów ale zazdrościć raczej nie ma czego (studenci filozofii, mimo młodego wieku bez zarysu mięśni, z brzuchami piwnymi, goli i weseli, nierzadko ćpuny i imprezowicze)

Gość gość
zdefinujcie wiec w penktach jak ito fajny facet

Gość gość
zdefinujcie wiec w penktach jak ito fajny facet xxx - wykształcony, - z dobrą pracą, - dobrze zarabiający - z wartościami - trochę ładniejszy od diabła - bez "brzuszka" - dowcpiny - inteligenty - nie zdradzający Już pierwsze 3 punkty wykluczają faceta w przedziale wiekowym >30 bo taki młody zazwyczaj jest jeszcze na garnuszku rodziców...

Gość gość
taaaa

Gość gość
Dobrze zarabiający.... no tak... spodziewałem się.

Gość gość
Dobrze zarabiający.... no tak... spodziewałem się. x no byłoby miło...podobnie jak mieć szczupłą jak modelkę dziewczyna z biustem E ;)

Gość gość
taki facet nie bedzie chcial zwiazku tylko wybierze sposoring albo dzifki

Gość gość
jesli jestes ladna to tak srednio, jak nie ladna to wogole

Gość gość
28 lat to jeszcze nic. bardzo wiele moich znajomych powchodziło w poważne związku dopiero w granicach właśnie 29-33..jak będziesz mieć 38 i będziesz wciąż sama to możesz zacząć się martwić. To nie czasy naszych babek, że jak nie wyszłaś za mąż przed 20stką to byłaś wyklętą z wioski czarownicą

Gość gość
jak jesteś ładna to bez problemu, jak jesteś pasztetem ważącym 90 kg z dooopą jak szafa, to jakbyś miała 18-20 lat nic by nie pomoglo, nie o wiek tu się rozchodzi tylko o ogólną atrakcyjność. J.Lo ma prawie 50 a bije na łeb szyję niejedną 20stkę

Gość gość
No raczej mając 28 lat to ma się w chooy kasy wiec wartościowy powinien się znaleźć.

Gość gość
No raczej mając 28 lat to ma się w chooy kasy wiec wartościowy powinien się znaleźć. x nie wiem kto ma w choooy kasy w wieku 28 lat...nawet po medycynie zarabiają grosze poki specki w wieku 30kilku lat nie ukończą...

Gość gość
Moja przyjaciółka ma 32 i właśnie poznała super faceta, więc można. Jest na pewno trudniej, bo spora część facetów w tym wieku już jest zajęta, ale nie ma rzeczy niemożliwych. I w późniejszym wieku ludzie się poznają i zakochują.