Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowanainieszczesliwa

On cos przede mna ukrywa?

Polecane posty

Gość Zdesperowanainieszczesliwa

Widze, ze pisze wiadomosci,ktorych za chwile nie ma w telefonie, tak samo na fb, usuwa wszystko od razu i na messengerze.. Co robić, co robić?

Gość gość
Pisze z jakimis panienkami.

Gość gość
Albo z kimś kręci albo szykuje dla Ciebie mega niespodziankę. Ale to drugie jest bardzo mało prawdopodobne.

Gość gość
jak partner jest przesadnie zazdrosny to strach nawet do znajomego czy kolegi z pracy napisać bo zrobi się awantura

Gość gość
Jak chcesz rozjaśnić sobie tę sytuację, znależć z niej wyjście, znależć rozwiązanie, dowiedzieć się o jego myślach względem Ciebie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
myślę że ciebie okłamuje,kasuje wiadomości byś nie wiedziała o jego kontakcie z innymi kobietami,radzę ci sprawdzaj jego telefon oczywiście jak akurat nie będzie go w domu,jeśli zobaczysz jakieś wiadomości od innych panienek zrób mu aferę.

Gość szry
sprawdzajcie telefony, poczte, badzcie chorobliwie zazdrosne, szukajcie dziury w calym, wiecznie oskarzajcie, wiecznie niezadowolone, wiecznie na granicy histerii. taka ciagla kontrola tylko meczy, nie dziwie sie ze wszystko usuwa, jakby mnie tak ktos usilowal kontrolowac, usuwalbym nawet kontakty z najblizsza rodzina, zeby sie baba w koncu jakos uspokoila i przestala furiacic. a potem zdziwienie, co sie stalo ze zwiazek sie sypie... nawet filmy klasy B nie sa tak glupie. ilez mozna wytrzymac.

Gość gość
To prawda. Sprawdzanie, kontrolowanie, przeglądanie prywatnych wiadomości jest tylko strzałem w kolano. Serio. Nawet jeśli Cię okłamuje, zdradza i Bóg wie co jeszcze. Być może nie ma nic na sumieniu, ale nie chce, żebyś czytała jego prywatne wiadomości. Być może pisze z jakimś panienkami i jeśli tak to jedyne co możesz zrobić to wykazać się cierpliwością i zaufaniem. Tak. Serio. Tylko w ten sposób możesz go przekonać, że nie jesteś zazdrośnicą, nie zrobisz mu awantury o byle kontakty i ufasz mu na tyle, że pozwalasz, by czasem pogadał sobie z koleżanką. On sam dobrze wie na ile sobie może pozwolić i jakie "pisanie" może być niebezpieczne. W najgorszym wypadku jest zwykłym d****arzem, ale wtedy co Ci po takim partnerze? Nie ma co płakać :)