Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwróciłybyście uwagę komuś od kogo masakrycznie wali potem?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o jedną z matek z grupy mojego dziecka, mijam sie z nią zawsze rano w szatni (niestety nasze dzieci mają szafkę obok siebie) i tak od niej śmierdzi potem, ze martwy by powstał. No czegoś takiego nie widziałam. Dzień w dzień. Jak można sie nie myć całymi dniami, żeby śmierdzieć już o 7 rano? co mam zrobić, boję się, że moje dziecko niedługo nie wytrzyma i zapyta :mamusiu a czemu ta pani śmierdzi? Ostatnio rozmawiałam z nauczycielką a ta matka podeszła do nas coś spytać, zrobiłyśmy obie wymowną minę ale nie zrozumiała... Mam jej położyć mydło w tej szatni???

Gość gość
Ja bym nie zwracała. Są osoby (zwłaszcza tęgie, ale niekoniecznie), które stosują apteczne środki, a to i tak nic nie daje.

Gość gość
Mydło to nie, ale antyperspirant tak.

Gość gość
Mam taka kolezanka w pracy.wali potem ma odleglosc.ubran chyba wcale nie pierze.nawet jak jej nie ma w pokoju a wisi jej marynarka to smrod ze wytrzymac nie idzie

Gość gość
Nie bo to obca osoba która widzisz przez kilka minut parę razy w tyg. Dałabym sobie spokój

Gość gość
Nie, bo po co? Nie mieszkasz z nią, nie spotykasz się. Daj se siana.

Gość gość
Nie znam nikogo takiego no dajcie spokoj. Masakra to XXI w

Gość gość
Strasznie głupia jesteś... rozumiem, ze mogłby byc problem, jakbys z ta osoba dzieliła pokój, pracowała razem, itp.. a tak to nie wiem nawet na co ci przychodza do głowy takie bzdury, pomijając to, ze ona moze byc na cos chora i wtedy tez zapach jest inny

Gość gość
Nie zwracaj uwagi, bo nikt ci za to nie podziękuje. e Jesteś pewna, że się nie myje? Mam koleżankę, od której przez dłuższy czas koszmarnie waliło - a okazało się, że to skutek jakiejś infekcji bakteryjnej, laska leczyła się ponad 2 lata ziołami i specjalną dietą i po prostu jej pot wydzielał specyficzny zapach. A myła się normalnie 2 razy dziennie, wiem bo byłam z nią w pokoju na wyjazdach i siedziała pod prysznicem dobre pół godziny.

Gość gość
Chyba żartujesz?! A dzieciaka wypada nauczyć, że pewnych rzeczy się głośno nie komentuje.

Gość gość
A może to ty walisz lub twój bachor? He??

Gość gość
Nie bezplodna krowa.

Gość gość
Miałam kumpele w pracy od której tak śmierdziało. Nie dało się wejść do pomieszczenia w którym była. Jeszcze latała w takich ciepłych golfach a w pracy mamy mega ciepło nawet podłogi mamy podgrzewane. Ja to w życiu bym jej nie powiedziała prawdy bo może właśnie jakaś choroba albo co innego. Chociaż włosy tłuste też miała jakby z niemycia. No nie wiem nie drazylam tematu. Poszłam na l4 ciążowe i nie wachalam. Ale dowiedziałam się że kumpel z roboty nie wytrzymał i jej powiedział czy nie ma problemu z hormonami bo tak śmierdzi. Obuzyla się odrazu i zwolniła się po tygodniu. Szkoda Laski może naprawdę chora na coś. Zaś z drugiej strony my też tam pracujemy i przez 8 godz wdychać czyjś smród to też nie fajnie. Nie wiadomo jak się zachować... Drugiemu zaś waliły skarpety to dziewczyny kupiły mu scholla do butów odświeżającgo. Były różne akcje.

Gość Cleo1976
Tak.Tylko DELIKATNIE.Można zapytać, czy ktoś dobrze się czuje ("bo widzę, że mocno się pocisz").Takie rzeczy, jak. gorączka, ciąża, menopauza, cukrzyca, otyłość, niektóre leki...mogą dawać taki efekt.Jeżeli byłaby taka możliwość, zaproponowałabym takiej osobie wzięcie prysznica.I podopowiedziała dobry antyperspirant.