Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czulyscie kiedykolwiek smród z buzi od kogos kto nie byl patologią ?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie ostatnio zszokowalo ,że wykladowca jak rozmawial ze mną to mu strasznie walilo z buzi. dodam ,że to facet na poziomie dobrze ubrany i ma kupe kasy bo jest wzietym prawnikiem. zszokowalo mnie ,że ktos taki moze miec brzydki zapach z buzi.

Gość gość
Moja ciocia ktora ma 50 lat ma problemy z zoladkiem i u niej tez czasem czuc nieprzyjemny zapach. Niestety nic na to nie poradzi oprocz tego ze moze ssac cukierki

Gość gość
Taki zapach czasem też jest przy psujących się zębach, a do tego wystarczy źle założona plomba i wtórna próchnica pod nią, o której do pewnego czasu się nie wie z wiadomych względów.

Gość gość
Mój kolega gdy był młodym pracownikiem naukowym to tak miał, teraz jest już profesorem, ale nie wiem czy to mu zostało bo urwał nam się kontakt.

Gość gość
dokładnie ja mam plombę przy dziąśle samych i już robiłam to w tym roku 3 razy bo ciągle wypada a teraz czuję że tak znow nie jest czysto ,przy dziąśle to masakra ,wyrwe ten cholerny ząb

Gość gość
A ja z kolei mam problemy z migdałkami i też mam taki problem

Gość gość
Niektórzy ludzie tak mają, niezależnie od statusu. To musi być coś od żołądka albo chorych migdałów. Taka gnojowka śmierdzi.

Gość gość
Mnóstwo razy.często przyczyną sa kamienie migdałowe-w migdalch zbiera sie takie białe swinstwo,łatwo to usunac,ale wiele osob nie wie ze ma cos takiego...jak sie je ma i np odwodni trochę-smród nie z tej ziemi

Gość gość
Owszem. Mało tego. Inny przypadek faceta który zębów nigdy nie widziałam by mył, bo mu powypadały, faceta który pije i pali to nie czułam nigdy smrodu z buzi takiego w najgorszym wydaniu, wiecie o co mi chodzi. Troche papierosami zalatywało ale nic poza tym. Nie wiem jak to działa, ale tak jest. Od osoby niepijącej, niepalącej, nawet młodej i ładnej może się zdarzyć taki feler.

Gość gość
Maz ma problemy z zoladkiem i tez ma taki problem :(

Gość gość
To wynika z problemów żołądkowych, jak ktoś ma nadkwasotę czy wrzody to nawet mimo leczenia tak od niego czuć... ja mam np przewlekły stan zapalny błony śluzowej w żołądku.. którego nabawilam się na trudnych a co za tym idzie stresujących studiach (może wymienieni tu profesorowie też?), podczas których 2 razy mnie karetka zbierała z podłogi z powodu masakrycznych bólów brzucha. Uwierzcie mi, nic przyjemnego, nawet po cesarce tak nie boli jak chory żołądek, dosłownie wbijasz zęby w ścianę. I dokładnie wiem, że ode mnie tak czuć, bo mąż mi powiedział, dodatkowo to się nasiliło w ciąży i po urodzeniu. I wcale nie muszę mówić, bo to czuć nawet jak ust nie otwieram. Sęk w tym, ze ja tego nie czuję i może wiele osób przez was tu obmawianych nawet nie ma świadomości tego problemu ?

Gość gość
Ja mam żeby ok (kilka wyleczonych) i też śmierdzi z rana, albo jak długo nie jem. Może mam wrzody? Moja siostra miała migdały -oparła się w szpitalu, strasznie jej yeee/balo z buzi.

Gość gość
Może mam wrzody? xx jakbyś miała wrzody to byś z bólu po ścianach chodziła...a ni e zastanawiala się, czy je masz :/

Gość gość
Mój syn tak kiedyś miał ale już wszystko w porządku.

Gość gość
moj maz tak ma.dba o sioebie ale z buzi smrod. zeby zdrowe byl tez na gastroskopi nic nie wykryto. ale moj zazywa halitomin lub halitus. naprawde dziala, pomaga nic nie czuc. jak nie wezmie to wali taki smrod az wymiotowac sie chce.

Gość gość
8:31 współczuję Ci bólu ale z pewnością te wrzody z żołądka na mózg Ci się rzuciły, pros /taczko. Bez odbioru.

Gość gość
08:59 BEZ ODBIORU BO CO? ZABRAKŁO ARGUMENTÓW TO ZACZYNA SIE OBRAŻANIE? moze najpierw zamiast wyszukiwać sobie chorób HIPOCHONDRYCZKO to poczytaj o objawach zanim się skompromitujesz PROSTACZKO!

Gość gość
ta od chodzenia po ścianach z bólu ma rację i nikogo nie obraża, wrzody bolą jak cholera, gorzej niż poród i nie ma możliwości, żeby ktoś nie miał objawów! paszła von 08:59 pociskać kity gdzie indziej i umyj paszczu bo ci wali jak z ruskiej bardachy!

Gość gość
08:59 SAMA JESTEŚ PROSTACZKĄ i tobie się na mózg rzuciło, ponieważ obrażasz nie tylko osobę z forum wypowiadająca się kulturalnie (nie widac nic złego w jej wypowiedzi 08:31) natomiast twoja narracja pozostawia wiele do życzenia: 08:29 i 08:59, zamiast obgadywać siostre na forum to powiedz jej w oczy " strasznie jej yeee/balo".

Gość gość
Patologia to sie tutaj wypowiada a nie ma nic wspolnego z niesiwezym oddechem. Moj maz inzynier ;) ma problemy z oddechem,Dba o siebie-wiadomo, ma tez wrzody żołądka i UWAGA nie chodzi po scianach z bólu. Skad Wy macie te swoje przekonania czy pseudo-wiedze? Jakby tylko margines mial problemy z oddechem..

Gość gość
No dokladnie moj maz raz na jakis czas laduje na sorze na zastrzykach z powodu bolu. Ma wlasnie problemy z zoladkiem. Bol jest okropny.

Gość Cleo1976
Tak.Nieprzyjemny zapach z ust może mieć różne przyczyny zdrowotne, nie tylko zaniedbania higieniczne.

Gość gość
moj dentysta w preywatnej klinice stomatologicznej, ciezko wytrzymac, choc dobry fachowiec.

Gość gość
Wrzody nie bolą kretynko dopóki nie pękną.