Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinienem powiedzieć tej dziewczynie ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że wczoraj mój kolega zrobił imprezę, no i na tej imprezie była dziewczyna, której się podobno podobam, bo to albo często mnie zagadywała, a to często się do mnie uśmiecha, raz nawet chciała mnie zaprosić do kina, a wczoraj po zakończeniu imprezy poprosiła żebym ją odprowadził, bo boi się sama po ciemku wracać, no i mi jakoś głupio było odmówić, więc ją odprowadziłem, ona później zaprosiła mnie na herbatę do swojego domu, oczywiście również poszedłem, no i chyba to był mój błąd, bo ona dosłownie w momencie pożegnania zaczęła mnie całować i to bardzo namiętnie, nawet wskoczyła na mnie i nogi zawiązała wokół mnie. Nie wiem ile dokladnie to trwało może z 10-15 minut, ale wiem, ze to byla tylko chwila mojej słabości i nigdy nie powinno się to stać. Ja jej nawet nie próbowałem powstrzymywać, nawet też ją objąłem. Ona niby po wszystkim mnie przeprosiła i powiedziała ze musiala to zrobić, bo nie mogla się powstrzymać, ja odeszlem bez slowa. Nie wiem co mam teraz robic i co jej powiedziec.

Gość gość
Ile macie lat? Poderwala cie ;) i to smialo. Jak ci sie ona podoba i chcesz, to kontynuuj znajomosc. Jezeli nie to powiedz jej, ze jestes zajety.

Gość gość
No ale zależy Ci na niej? Jeśli tak to odezwij się do niej pierwszy i przeproś za swoje zachowanie ze byłeś skolowany i zapros na kawę :)

Gość gość
byl seks?

Gość gość
*odszedlem

Gość gość
Seksu nie bylo, tylko ten pocałunek, chociaż nie wiem czy gdybym tam został dluzej to czy by do czegos nie doszlo

Gość gość
12:35 Nie mogę jej powiedzieć, że jestem zajęty, bo ona wie, że nie jestem, a nawet gdybym był, to pewnie po tym co zrobiłem wczoraj już bym nie był zajęty

Gość gość
12:35 Ale za co mam przepraszać ? Przecież ja nic nie zrobiłem

Gość gość
odwzajemniłeś pocałunek, więc wiesz... możesz powiedzieć, że Cię poniosło, że się nie spodziewałeś, że jest Ci głupio że się od razu nie wycofałeś i że masz nadzieję, że będziecie mogli dalej utrzymywać poprawne koleżeńskie relacje.

Gość gość
No ale podoba Ci się czy nie? Bo to jest podstawowe pytanie na które nie odpowiedziałeś. Calowales się z nią, odwzajemniles pocałunki a nagle wyszedłeś bez słowa. Więc to jest mega dziwne i na pewno głupi o się czuje tamtą dziewczyna. Pytanie czego Ty tak właściwie od niej chcesz?

Gość gość
13:20 Po imprezie to człowiek jest też na pewno po alkoholu, ja wyjątkiem nie byłem, też trochę wypiłem. Ona jest ładna, może zostać moją koleżanką, przyjaciółką, ale nic więcej po między nami nie widzę, ten pocałunek to tylko chwila mojej słabości, jakoś ciężko było mi przerwać, zwłaszcza, jak mnie obejmowała nogami.`

Gość gość
To wyjaśnij jej sytuację ze jest dla Ciebie tylko koleżanka i nie chcesz wchodzić z nią w żadne relacje. Jasny przekaz i zrozumie. A tak pozostaje teraz w nieświadomości i nie wie czy ma mieć nadzieję czy też nie.

Gość gość
13:33 Tylko zrozum, że ja chcę być dla niej delikatny, nie chce, żeby się czuła jakoś urażona.

Gość gość
A co Ty myślisz że my kobiety jesteśmy z porcelany? Ja sobie cenę szczerość. Przecież powiedz jej to delikatnie ze jest fajna dziewczyną, że Cię poniosło z powodu alkoholu i ze nic nie możesz jej zaoferować. To będzie lepsze niż jej unikanie i niewyjaśnione sytuacji.

Gość gość
No, ale to chyba nie mnie poniosło, tylko ją jeśli już.

Gość gość
nie odepchnąłeś jej, tylko się włączyłeś, więc sorry ale poniosło Cię.

Gość gość
Wiem i to był mój błąd. Dziwnie się czuję, bo jednocześnie sprawiłem jej przyjemność, a z drugiej strony mam poczucie winy, że sprawię jej ból.

Gość gość
Bo cię pocałowała? Nie przesadzaj . Pocałowała nie znaczy zakochała. Próbowała Cię zarwać i faktycznie na ostro,niktcby nie zmuszał,więc nie rozumiem dlaczego akurat za to się poczuwasz do jakiejś odpowiedzialności. Za jej zachowanie . Powiedz,że nie widzisz jej jako swojej dziewczyny,a trochę Was poniosło.

Gość gość
19:04 Nie sądzę, żeby ona sobie robiła jaja, po pierwsze za długo to trwa, po drugie nie mamy po 14 lat, a po trzecie dawała inne znaki które napisałem

Gość gość
No to dupek z ciebie. Skoro to trwa,dawała ci znaki,a ty nie wiedziales i nie wiesz czego chcesz,ale wchodziłeś w to.

Gość gość
Zachowała sie jak tania szmata.Tylko łatwe sie całują .

Gość gość
osoba wyżej widzę potencjalny ekspert w tej dziedzinie