Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczka69

Czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość
dziecinko. to nie mit, a prawda. i nie gadasz z idiotą, bo studia to ja odpowiednie skonczylam by sie wypowiadac na ten temat :)

Gość Cleo1976
Jeśli jesteś lekarką lub pielęgniarką to powinnaś wiedzieć że:1) jakiekolwiek wyliczenia bez obsewacji są czysto TEORETYCZNE, co zaznaczyłam.2) Podałam jedynie przedział czasowy w którym mogą wystąpić dni płodne, a nie datę owulacji 3) przy fazie wyższych temperatur poniżej 9 dni zajście w ciążę jest mało prawdopodobne.Żegnam.

Gość gość
faza wyzszych temperatur moze rownac sie tez infekcji dronoustrojowej, ktorej nie odczuwa człowiek, ale organizm juz tak. Negacja rzekomych mitów za pomocą mitów niszczy twoją wiarygodnosc ;)

Gość gość
idiotka Cleo widac ze starej daty skoro obserwacje temperatury czy sluzu bierze jako wiarygodne zrodlo :D

Gość gość
ale tu zażarta dyskusja, a na pytanie autorki nikt odpowiedzieć nie potrafi, raczej marne szanse są, ale wszystko się zdarzyć może, musiałabyś mieć mega pecha/szczeście

Gość gość
jesres autorko ? zrobilas test? bedzie didzius ? czasem takie zrzadzenia losu przynosza najwiecej szczescia

Gość gość
Nie jestem w ciąży zrobiłam test

Gość gość
Rewelacyjny test na wykrywanie ciąży . Wkładasz cebule do pisdy i wyjmujesz po 3 godzinach jesli będzie czarna to nie jesteś w ciąży . Jeśli biała to jesteś zapłodniona .

Gość gość
nie warto się tak stresować, teraz są takie pigułki na rynku o niskiej zawartości hormonów jak np vines, że naprawdę nie warto się denerwować, a spróbować ;)

Gość gość
ja biorę belarę i jestem odpowiednio zabezpieczona. Nie muszę się martwić czy będę w ciąży, bo nie ma takiej opcji. Trzeba tylko pamiętać, żeby brać ją o stałej godzinie i nie ma żadnych problemów czy skutków ubocznych