Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy trwać w tym

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem, który jest moim przyjacielem. Jest najbliższą mi osobą, kocham go i fizycznie też jest w moim typie. Jesteśmy razem prawie 2 lata. Problem jest taki, że średnio lubię seks. Jest to w zasadzie mój 3 partner w łóżku i nigdy do seksu mnie nie ciągnęło, mimo że wybierałam facetów, których uważałam za przystojnych. Przymuszam się do tego w imię dobra związku, ale czasem sama do siebie czuję obrzydzenie. Nie do niego, bo to normalne że on tego chce. Zastanawiam się, czy dam radę tak wytrzymać całe życie? On jest bardzo zakochany i czuję, że za jakiś czas może chcieć sie zaręczyć. Zgodziłabym się bez wahania, gdyby nie perspektywa seksu :/

Gość gość
A jak się czujecie to czujesz podniecenie? Czy kiedykolwiek jak jesteś z nim czujesz takie "sztrzykanie w pochwie"? Może jesteś seksualna i dlatego nie czujesz pociągu fizycznego. On wie o tym? Myślę że ten związek nie ma szans przetrwania. Bo dobry seks to dobry związek. Bez seksu związek kuleje aż w kpncukońcu się rozpada.

Gość gość
14:30 Strzykanie w pochwie? Nie, nie czuję niczego takiego. Raczej jestem dosyć sucha i czasami nawet sprawia mi to ból, ale jemu niedługo zajmuje dojście. Staram się go odciągać od klasycznego seksu i bardziej idę np. w stronę seksu oralnego (który mi też nie sprawia przyjemności), wolę już mu zrobić loda niż żeby mi wkładał. Próbowałam się nakrecać miliony razy, masturbować, wczuwać - nic.

Gość gość
poradz sie gina

Gość gość
Miałam robione badania i jest wszystko ok jeśli chodzi ci o hormony.

Gość gość
Z moim byłym też mnie nie ciągnęło, nie miałam ochoty choć uważałam, że jest przystojny i umiał się mną zająć, ale ciągle byłam sucha. Zmieniłam faceta. Ten na mnie działa. Jest tak męski, że aż kipi. Samo przytulanie i całowanie mnie nakręca. Jego zapach działa cuda. Seks jest cudowny. Zmień faceta.

Gość gość
Zmień faceta? To mój trzeci facet na poważnie. Mam 25 lat. Miałam też facetów, z którymi się całowałam etc. NIGDY nie czułam ciśnienia na seks z jakimkolwiek, nie miałam chcic.

Gość gość
I ja też uwielbiam zapach mojego :)