Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna darmozjad

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie jestem w związku z dziewczyna jakieś 1,5 roku,słabo nie zarabiam w sumie zamierzam się oświadczyć,ale boli mnie jedna rzecz,otóż moja dziewczyna,a przyszła żona,nie pracuje i nie zamierza nic z tym robić,całymi dniami gada o pierdołach ze swoją koleżanką,ja haruje ,a ona ma to w d***e,i szczerze,zaczyna mi się to nie podobać,czy tak ma wyglądać małżeństwo ?

Gość rominacam
A co cię skłania do tego aby się oświadczyć,bo jeżeli tylko to ,że ma zaje=bi=ste nogi ,dobrze się wygina na dyskotece i dobrze za przeproszeniem dopy daje to trochę za mało. Gdy rozsądny facet ma zamiar oświadczyć się to bierze pod uwagę to czy dziewczyna ma dobrą pracę ,czy jest gospodarna ,czy lubi porządek,czy ma dobry charakter,czy jest dobre porozumienie między obojgiem a twoja dziewczyna? Mocno się zastanów,bo lepiej nie będzie.Ty juz ją przyzwyczaiłeś do nic nierobienia i tak już zostanie a potem i tak tego nie wytrzymasz i rozwiedziesz się z nią a ona jeszcze zarząda od ciebie alimentów na jej utrzymanie. Chłopie ,daj sobie spokój z nierobem,nie bierz sobie świadomie kłopotu .Dobrze ,że dobrze zarabiasz ,ale gdyby do tego doszło choć 2 tys. to nie byłoby lepiej? A gdy urodzi dziecko i wydatki wzrosną to jeśli by pracowała to dostanie płatny macierzyński a tak nic i nie wierz w jej obiecanki ,że ona zamierza pracować,niech sobie szuka innego jelenia.

Gość gość
Nie zawracaj sobie głowy leniem.Młoda kobieta ,która planuje założyć rodzinę powinna pracować.

Gość rominacam
ona to takie bydło co umie tylko brac kasę z 500+, a cała reszta musi na nich pracować

Gość rominacam
Ciekawe jak to możliwe ,że 2 osoby mają ten sam NICK. Ja jestem tą wcześniejszą rominacam a ten drugi wpis to nie mój. Szkoda ,że autorze nic nie napisałeś.

Gość gość
Nie wierzę że tu sami materialiści, napisz w jakim wieku twoja lala jest ,bo wiem z rodziny ze dziewczyny 18-25 do pracy się nie pchają,młodzi chcą poszaleć za kasę od rodziców albo od chłopaka.