Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewica i zaden facet nie zwraca na mnie uwagi.

Polecane posty

Gość gość

Tak facec****eja na kafe ze chca tylko dziewic, za zony partnerki.Ja jestem dziewica i zero facetow na moim koncie, zero intymnosci ,pocalunkow ,czulosci jeszcze nigdy niebylam tak blisko z facetem.Zadem nawet sie za mna na ulicy nie obejrzy, a co do piero zeby do kina czy restauracji zaprosil, a dbam o siebie myje sie i makijaz robie codziennie, a od zawsze jestem sama.Nawet dziewictwa niebede miala z kim stracic, bo nikogo nie poznaje.Wiec faceci to dupki ,bo maja mnie w d***e chca porzadnych dziewczyn, to dlaczego nie mam faceta.

Gość gość
Moze jestes po prostu brzydka ?

Gość gość
Jak masz na imię autorko

Gość gość
Nie wiem mowia mi wszyscy ze jestem ladna a jestem od xlat sama. Mam szukac faceta na sile bo widze ze moj stan cywilny nigdy sie nie zmieni dodam ze jestem cicha spokojna nie pale nie pije nigdzie sie nie szwedam.Szanse mam zerowe i chyba umre jako dziewica, albo strace dziewictwo z pierwszym lepszym...

Gość gość
KLAUDIA

Gość gość
Po treści wypowiedzi i roszczeniowym tonie wnioskuję, że masz po prostu c*****y charakter.

Gość gość
Ile masz lat

Gość gość
20lat ,a kolezanki wychodza zamaz a ja nawet faceta nie mam ,cos jest nie tak.Piejecie o tych dziewicach i dziewicach, a mnie kazdy ma w d***e.

Gość gość
Ja mam 34 lat mezczyzna jestem

Gość gość
A co ty myslales skoro dup nie rozdaje a w dzifkach sie zakochujecie to mozna byc w****ionym.

Gość gość
Chcialbym poznac taka fajna porzadna spokojne dziewczyne jak Ty, ale pewnie jestes z drugiego konca Polski :( skad mniej wiecej jestes autorko?

Gość gość
problemem jest charakter

Gość gość
A dlaczego uważasz ze jesteś brzydka dla mnie jesteś lada sliczna

Gość gość
Zaczyna sie festiwal prawiczkow w temacie XD

Gość 43 cm vv bicepsie
Jak żaden cie nie podrywa to albo mało wychodzisz z domu albo nie jestes taka łafna jak opisujesz.W cuda nie wierzę..

Gość gość
Autorko przytulam cieplo może chcesz zawrzeć znajomość ze mną

Gość gość
Czyli dziewictwo jest do d**y i traci w tym momencie wartosc, bo mam c*****y charakterek ,ale ja charakteru nie zmienie to wolalabym sie sk***ic.Chcialabym kiedys stracic dziewictwo ale ja nikogo nie poznaje zaczne chyba szukac faceta w gazecie na sile z moich kolezanek tylko ja sie zostalam sama mam pozamiatane.

Gość gość
Nigdzie nie chodze ,bo imprez dyskotek klubow nie lubie ,a kolezanki sa juz mezatkami, albo sie ze mna tez w ogole nie spotyklaly ,bo bylam nielubiana. Nie chce byc do konca zycia samotna, od jutra dzialam i zaczne szukac faceta przez gazete,internet ,byle zeby byl.

Gość gość
Skarbie autorko ja mam 34 lat i poznałem dziewczynę 5 dni temu.tobie życzę żebyś znalazła 2 polówkę przytulam możemy być przyjaciółmi chcesz

Gość gość
No tak ,ale ty juz niejestes prawiczkiem ,a ja dziewictwo z kim mam stracic, jak nikt sie nie pojawia ani wiosna ani latem ani zima.Zaczynam byc znudzona zyciem i soba .depresje juz mam.

Gość gość
Jak chcesz możesz mi dać e meila to popiszemy się to cie pociesze ok dziewczyno.

Gość 43 cm vv bicepsie
17:41 Ja cię nie atakuje, że nie latasz po dyskotekach czy koncertach bo sam nie chodzę juz od lat.Ani nic nie twierdzę- że jesteś taka czy inna.20 lat to nie jest starośc, bez paniki.

Gość gość
E pier/dole poloze sie do lozka byle komu ,bo faceta nigdy sie nie doczekam .mam juz w d***e to ze jestem czysta i tak zaden mnie nie chce, a przeleciec to kazdy jeden bedzie chcial.

Gość 43 cm vv bicepsie
Tym bardziej że nie byłem nigdy w zwiazku ani nic.A nie jestem jakiś psychiczny.Z kobietami potrafię normalnie rozmawiać, ale ciężko jest mimo internetu kogoś poznać. A czemu Cię nie podrywają? Może wyjaśnienie nie jest takie skomplikowane - nie ubierasz się zbyt wyzywająco więc ci śmielsi nie zwracają uwagi a nieśmiali po prostu nie podrywają...

Gość 43 cm vv bicepsie
17:51 Jeśli nie potrzebujesz tego jak jedzenia , to nie wiem czy warto z byle kom bo po wszystkim możesz tego żałować.Jeśli problem jest natury psychicznej a nie fizycznej, wiesz?

Gość gość
To problem i psychiczny i fizyczny, bo kolezanki maja suknie do slubu po 3000zl ,brzuchy, faceta fajne mieszkanie, a ja tego wszystkiego nie mam .no i chcialabym wiedziec i czuc, jak to jest oddac sie facetowi.Drugi moj problem taki ze ,ciezko nawaiazuje kontakty no i leze.

Gość 43 cm vv bicepsie
Normalny mezczyzna na pewno nie będzie cie za to piętnował , że jest dziewicą.Na pewno nie ja.Nawet mamy nieco wspólnego, tak mi się wydaje. Żyjemy w czasach coraz większej samotności, nawet jeśli poruszamy się wśród ludzi,rozmawiamy, "wychodzimy do ludzi".

Gość gość
E tam, tylko ze te puszczalskie dziewczyny sa lubiane i faceci sie w nich zakoc***a ,bo dobrze d**y daja ,paznokcie na pol metra maja ,solarium, drogie ciuchy a ja jestem w dodatku biedna i niestac mnie na to wszystko.

Gość gość
Jesteś inteligentna, mądra, piękna i masz wspaniałe ciało. Czy można zakochać się od pierwszego wrażenia? (zachwyt w jego oczach). - Mężczyzna pokocha, zanim zacznie sie seksić, fijut pokocha waginę, nie kobietę.

Gość 43 cm vv bicepsie
No ja Ci nie zabronię być taka jak one, jak chcesz to bądź sobie "puszczalska". Tylko przemyśl to sobie, na czym ci tak właściwie zależy, czy by normalnie poznać mezczyzne i stworzyć związek, czy by co tydzień dawac innemu karkowi na dyskotece w toalecie?Bo wydaje mi się, że gdybyś chciała NAPRAWDĘ tego drugiego to już dawno byś to zrobiła.;)