Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żyje wam sie lepiej od kiedy rządzi pis ?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem za PiS. Z tego co widzę patrząc obiektywnie ze środowiska, to podejrzani ludzie są wściekli, których znam jako znajomi ale ska mnie mili itd . Obawia się kazdy kto coś cuduje bezprawnie, zarabia nielegalnie lub kradną. Uważam, jeżeli ludzie oszukują państwo i nie płacą podatków powinni być pozbyci praw do głosowania, bo może stać się nieszczęście i patologia gdy weźmie w swoje ręce urzędy, wymiar sprawiedliwości, to nikt tego nie zatrzyma.

Gość gość
Żyje mi się odrobinę LEPIEJ niż za rządów PO. Mąż dostał podwyżkę (budżetówka) i snu mi z powiek nie spędza wizja muzułmanów gotowych nas urozmaicać kulturowo. Nie bierzemy 500+ bo nie mamy dzieci. x Nie głosowałam na PIS ale jeśli nie ugnie się naciskom i nie przyjmie uchodźców to ma mój głos w przyszłych wyborach.

Gość gość
Nie. Propaganda w wiadomościach już tak bezczelna, że nie wiadomo czy się śmiać czy już bać. Wszystko podrożało. Zwiększyli mi podatek dochodowy o 25 % !. Mam jednoosobową firmę. Myślicie że 500+ z nieba jest? Ja i inni którzy pracują (a nie robią dzieci) na was płacą! RZĄD NIC NIE DAJE BO NIC NIE MA! Zabiera mi i podobnym do mnie i chwali się 500 plus. O Sprawie sadów, aborcjii i (czemu nikt nie mówi o tym) rozpoczynającej sie cenzurze w Internecie.

Gość gość
gość dziś i 9:47 Brawo! 100%Racji Wreszcie jakieś myślące osoby na forum. Ci wychwalajacy PiS, dajcie se siana, uchodźcy nie chcą iść do naszego kraju. 2lata temu była mowa jak przyjęli kilku i po kilku dniach uciekli do Niemiec! Więc PiS robi wam wodę z mózgu. Ceny podrożały strasznie, rozwalili trybunał konstytucyjny, sądy, stadniny państwowe, puszczę, wycinka masy drzew, telewizje, przekazują miliony Rydzykowi, obsadzsja swoich na wysokich stanowiskach, przekręty są dalej, rozwalili armię, bo masa generałow i wojskowych odeszła z armii po tym co się dzieje, jesteśmy pośmiewiskiem na arenie międzynarodowej oddzieleni od reszty cywilizowanych krajów UE, zbliżamy się do Orbana z Węgier, który trzyma z Putinem, ostrzacym sobie na Pl zeby. Czekać tylko kiedy zaatakuje. Naprzyjmowali 1mln! Ukraińców, pomimo nie rozliczenia ich za Katyń i Wołyń! Podczas kiedy chcą nagle odszkodowań od Niemców, kiedy 15lat temu była wypłata od nich odszkodowań pod nazwą Polsko Niemieckie pojednanie. Banda debili, ale ciemny lud się cieszy, że ma 500+ :o

Gość Cleo1976
Nie.Żyje się tak samo, a nawet ciut gorzej, bo wszystko drożeje.

Gość Cleo1976
Nie.Tak samo, a nawet ciut gorzej, bo wszystko drożeje.

Gość gość
Mnie się żyje gorzej, bo wszystko podrożało. Wszyscy moi znajomi narzekają z tego powodu, bo w sklepach coraz drożej, a podwyżek nikt nie dostaje lub dostają symboliczne. Wkurzające jest też skłócenie ludzi. Poprzednie rządy tego nie robiły. Nie nazywały nikogo gorszym sortem ani ludźmi stojącymi po stronie ZOMO. Czasami tego nie da się już cofnąć. martwi mnie tez problem WOT. Opozycja chciała, aby zapisać w ustawie, że wojska te nie mogą być wykorzystywane do walki z Polakami, ale PiS się nie zgodził. Teraz te wojska dostają nowoczesną broń. Niby nie wierzę w wojnę domową, ale gdzieś tam w tyle głowy jest obawa i pytanie, dlaczego tego nie chcieli zrobić.

Gość gość
Niby podwyżka (niewielka ale.zawsze),.500plus ale.Kórwa masło 7zl kosztuje! W ogóle podrozalo wszystko wydaje w biedronce 100zl i nawet na jeden obiad nie będzie bo chemia,jakieś kabanosy, płatki,mleko. Uważam że 500plus powinno być na każde dziecko. A tym co nie pracują i mają 8dzieci(znam takich osobiście) powinni talony dawać na ciuchy i jedzenie a nie ojciec grę do plejaka kupuje,browary i puszcza z dymem 1500zl co miecha a dzieci w wakacje na truskawki jeżdżą żeby mieć jakieś pieniądze dla siebie czy na ciuchy.

Gość gość
Oj trolle już i tu -a propos "poparcia księży dla PiS" to proszę zauważyć Pieronka Lemańskiego Sowę czy Nycza (miłośnika Arabów) gdzie nie włączyć telewizora czy otworzyć gazety tam oni gardłują za PO ... Drożyzna -tak to niepokoi i coś z tym pownno być robione ale obawiam się że w UE nasz rząd nic nie poradzi ,kiedyś by po prostu zamknięto rynek -mleko i przetwory i wprowadzono cła wywozowe teraz jest UE więc doopa . Za słabo PIS przyciska obce firmy drenujące nasz rynek kreatywną księgowością jakby sie bali ich ruszyć, niepokojąco przypomina to nierząd PO . Aha dobre jest to że PiS raczej nie uraczy nas walutą euro Nawet Niemcy, ci zwykli ja przeklinają a na Słowacji to już w ogóle . Ogolnie jest tak średnio, mały plusik że dotrzymują niektórych obietnic i zlikwidowali gimnazja oraz dali wolną ręke rodzicom w sprawie 6 latków .

Gość gość
Ode mnie za likwidację gimnazjum mają olbrzymi minus. Na szczęście mój syn zdążył iść do gimnazjum zanim dorwali się do koryt i zaczęli wszystko rozwalać.

Gość gość
Wielki plus za likwidacje gimnazjow, za przywrocenie wieku emerytalnego, itd.

Gość gość
Nie znam NIKOGO w Polsce poza kilkoma belframi i parą bezdzietnych kuzynów, fanów PO, kto by za gimnazjami płakał :D:D .

Gość gość
Tak żyje nam sie lepiej . Jest duzooo pracy , stawki za godzinę wyższe bo nie ma kto pracować. Mamy jedno dziecko i dzięki 500 + mogliśmy kupić wiele rzeczy do domu . No i nie muszę wysyłać dziecka do szkoły tylko mogło zostać rok dłużej w przedszkolu .

Gość gość
No własnie plus za likwidacje gimnazjum !! dla mnie gimnazjum to jedna wielka porażka .

Gość gość
Mam jedno dziecko. Wydatki oczywiście podskoczyły, masło i inne rzeczy podrożały, a mi obcieli zarobki do 80% (urlop rodzicielski). Wkurza mnie to, że mimo pracy mam kilka stówek mniej, więcej wydatków, a patologia robi dzieci, żeby mieć 500 plus na wódkę. I ta szopka z aborcją. Zadowolona jestem tylko, że Pis zmniejszył wiek emerytalny i przywrócił 8 klasowy system nauczania podstawowego.

Gość gość
Maz zaczal wiecej zarabiac teraz